manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Virus pomoć

Reply

Thread Tools
Old 28 srp 2008, 07:12
Member Group

Default Virus pomoć

Moj računalo uncles čuva Prikaz poruka kada pokušavate pristupiti datotekama. Ako JA pokušati pristup My Computer fr primjer, pojavljuje se poruka "Greška Kritična; Microsoft XP datoteka oštećena, preuzmite ovdje protušpijunskih" kada je otkazano, to mi se preusmjerava na Internet preuzeti spyware za 40 $. To postaje vrlo peckav. Ja sam išla virus ček iu normalnom načinu rada i na siguran način. JA dont imati Hijackthis, a možete postavljati zapisnik na zahtjev.
Može bilo tko ugoditi pomoć, bit će vrlo velik dio poštovati.

Jam90
Old 28 srp 2008, 07:26
Moderator / ica grupe

Default Virus pomoć

Započnite ovdje http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Pošta na logove kad završi.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Virus Pitanje - Može bilo tko reći mene ako JA svibanj imati virus billozz Virus, Spyware i sigurnost 1 2. travanj 2009 13:58
Virus help! ah24 Virus, Spyware i sigurnost 18 7. studeni 2008 18:45
Moji prijatelji MAC ima virus ... Umm ... yeah ... virus ... cheesepuff Virus, Spyware i sigurnost 3 29. listopad 2008 12:58
Virus lolli_pop Virus, Spyware i sigurnost 13 17. studeni 2007 09:42
Virus? carpious Virus, Spyware i sigurnost 12 6. svibanj 2007 09:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.