![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo uncles čuva Prikaz poruka kada pokušavate pristupiti datotekama. Ako JA pokušati pristup My Computer fr primjer, pojavljuje se poruka "Greška Kritična; Microsoft XP datoteka oštećena, preuzmite ovdje protušpijunskih" kada je otkazano, to mi se preusmjerava na Internet preuzeti spyware za 40 $. To postaje vrlo peckav. Ja sam išla virus ček iu normalnom načinu rada i na siguran način. JA dont imati Hijackthis, a možete postavljati zapisnik na zahtjev. Može bilo tko ugoditi pomoć, bit će vrlo velik dio poštovati. Jam90 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Virus Pitanje - Može bilo tko reći mene ako JA svibanj imati virus | billozz | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 2. travanj 2009 13:58 |
| Virus help! | ah24 | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 7. studeni 2008 18:45 |
| Moji prijatelji MAC ima virus ... Umm ... yeah ... virus ... | cheesepuff | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 29. listopad 2008 12:58 |
| Virus | lolli_pop | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 17. studeni 2007 09:42 |
| Virus? | carpious | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 6. svibanj 2007 09:49 |
| Thread Tools | |
| |