mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Virus Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 28, 2008, 07:12
Narys

Default Virus Pagalba

Mano dėdės kompiuteris išlaiko Parodyta pranešimą, kai bandote prieiti prie bylos. Jei bandau prisijungti prie "My Computer fr Pavyzdžiui, rodomas pranešimas" Kritinė klaida; Microsoft XP failus sugadintas, atsisiųskite Antispyware čia ", kai atšauktas, jis nukreipia mane į interneto atsisiųsti spyware for $ 40. Ji tampa labai erzina. Aš RAN virusas patikrina, tiek įprastu režimu ir imu. Aš turiu HijackThis, ir gali rašyti prašymą prisijunkite.
Can anyone please help, tai bus labai dėkingi.

Jam90
Old Liepa 28, 2008, 07:26
Moderatorius Grupė

Default Virus Pagalba

Pradėkite čia http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Rašyti Įrašai kai baigtas.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Virus klausimas - Ar kas nors pasakyti, jei man gali turėti virusų billozz Virus, Spyware & Security 1 2 balandis 2009 13:58
Virusas help! ah24 Virus, Spyware & Security 18 7 lapkritis 2008 18:45
Mano draugai Mac yra virusas ... umm ... yeah ... Virus ... cheesepuff Virus, Spyware & Security 3 29 spalis 2008 12:58
Virus lolli_pop Virus, Spyware & Security 13 Lapkritis 17, 2007 09:42
Virusas? carpious Virus, Spyware & Security 12 6 gegužė 2007 09:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.