![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano dėdės kompiuteris išlaiko Parodyta pranešimą, kai bandote prieiti prie bylos. Jei bandau prisijungti prie "My Computer fr Pavyzdžiui, rodomas pranešimas" Kritinė klaida; Microsoft XP failus sugadintas, atsisiųskite Antispyware čia ", kai atšauktas, jis nukreipia mane į interneto atsisiųsti spyware for $ 40. Ji tampa labai erzina. Aš RAN virusas patikrina, tiek įprastu režimu ir imu. Aš turiu HijackThis, ir gali rašyti prašymą prisijunkite. Can anyone please help, tai bus labai dėkingi. Jam90 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virus klausimas - Ar kas nors pasakyti, jei man gali turėti virusų | billozz | Virus, Spyware & Security | 1 | 2 balandis 2009 13:58 |
| Virusas help! | ah24 | Virus, Spyware & Security | 18 | 7 lapkritis 2008 18:45 |
| Mano draugai Mac yra virusas ... umm ... yeah ... Virus ... | cheesepuff | Virus, Spyware & Security | 3 | 29 spalis 2008 12:58 |
| Virus | lolli_pop | Virus, Spyware & Security | 13 | Lapkritis 17, 2007 09:42 |
| Virusas? | carpious | Virus, Spyware & Security | 12 | 6 gegužė 2007 09:49 |
| Temos įrankiai | |
| |