![]() |
|
| |||
| |||
| Manas māsīcas dators uztur attēlot ziņojums, mēģinot piekļūt failiem. Ja mēģinu piekļūt My Computer fr Piemēram, tiek parādīts ziņojums "Kritisko kļūdu; microsoft XP faili bojāti, download pretspiegprogrammatūru šeit", kad atcelts, tas novirza man internets lai lejupielādētu spiegprogrammatūru 40 $. Kļūst ļoti kaitinošas. Man ir ilga vīrusa pārbaudi, gan parastajā režīmā un drošā režīmā. Man ir HijackThis un var pēc log pēc pieprasījuma. Can anyone please help, tas būs ļoti appreciated. Jam90 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Virus jautājums - Vai kāds man pateikt, ja man var būt vīruss | billozz | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 1 | 2 aprīlis 2009 13:58 |
| Vīruss help! | ah24 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 18 | 7 novembris 2008 18:45 |
| Mani draugi MAC ir vīruss ... Umm ... yeah ... Virus ... | cheesepuff | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 3 | 29 oktobris 2008 12:58 |
| Vīruss | lolli_pop | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 13 | 17 novembris 2007 09:42 |
| Vīruss? | carpious | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 12 | 6 maijs 2007 09:49 |
| Thread Tools | |
| |