rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Virus pomóc

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 lipiec 2008, 07:12
Członek grupy

Default Virus pomóc

Mój komputer zachowuje wujkom wyświetlając komunikat podczas próby dostępu do plików. W przypadku próby uzyskania dostępu do Mój komputer fr przykład, zostanie wyświetlony komunikat "Critical Error; Microsoft XP pliki uszkodzone, AntiSpyware pobrać tutaj", gdy anulowane, to przekierowuje mnie do internetu w celu pobrania oprogramowania szpiegującego do 40 dolarów. To staje się bardzo uciążliwe. Mam wirusa pobiegł sprawdzić zarówno w trybie normalnym, w trybie awaryjnym. Mam HijackThis i wysyłać dziennika na żądanie.
Czy ktoś może nam pomóc, to będzie bardzo ceniona.

Jam90
Old 28 lipiec 2008, 07:26
Moderator grupy

Default Virus pomóc

Zacznij tutaj http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Opublikuj dzienniki gdy kompletne.

Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Virus Pytanie - Czy ktoś może mi powiedzieć, jeśli może mieć wirusa billozz Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 1 2 kwietnia 2009 13:58
Virus pomóc! ah24 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 18 7 listopada 2008 18:45
Moi znajomi MAC ma wirusa ... umm ... yeah ... a Virus ... cheesepuff Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 3 29 październik 2008 12:58
Virus lolli_pop Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 13 17 listopada 2007 09:42
Virus? carpious Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 12 6 maja 2007 09:49
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.