![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moji strýkovia počítač uchováva zobrazenie správy pri pokuse o prístup k súborom. Ak aj pri pokuse o prístup My Computer fr príklad, zobrazí sa správa "Kritická chyba, microsoft XP poškodené súbory, sťahovať AntiSpyware tu", keď zrušené, je redirects me sa na internet a stiahnuť spyware za 40 dolárov. Je stále veľmi nepríjemný. Jsem běžel virus check v oboch normálnom režime a v núdzovom režime. Mám Hijackthis a môžu po prihlásení na požiadanie. Mohol by niekto prosím pomôcť, bude to veľmi ocenil. Jam90 |
|
| |||
| |||
| Začnite tu http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Doručovací protokoly keď kompletný. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Virus Otázka - Môže mi niekto povedať, aj keď môže mať vírus | billozz | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 2. apríl 2009 13:58 |
| Virus pomôžte! | ah24 | Virus, spyware a bezpečnosť | 18 | 7. novembra 2008 18:45 |
| Moji priatelia MAC má vírus ... Ehm ... jo ... a Virus ... | cheesepuff | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 29. október 2008 12:58 |
| Virus | lolli_pop | Virus, spyware a bezpečnosť | 13 | 17. novembra 2007 09:42 |
| Virus? | carpious | Virus, spyware a bezpečnosť | 12 | 6. mája 2007 09:49 |
| Thread Tools | |
| |