az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Virüs yardım!

Reply

Konu Araçları
Old 6 Kasım 2008, 16:16
Moderatör Grubu

Default Virüs yardım!

Java tarihinden çıktı.

Eski sürümleri zararlı siteleri sistem aşılamak için kullanabileceğiniz zayıflıkları var.

İlk kurmak yeni Sun Java Runtime Environment

Yükleme başlamadan önce tüm tarayıcı pencerelerini kapatmak için emin olun.

Eski sürümünü (lar kaldır)

Indirmek JavaRa
  • Unzip dosya ve JavaRa.exe açık
  • Tıklayın Kaldır Eski Sürümler
  • JavaRa aramak ve Java herhangi bir eski sürümü kaldırın ve bulunan kaldırın.
  • Tıklayın Ek Görevler
  • Yeri bir yanındaki onay Kaldır İşe yaramaz JRE Dosyalar tıklayın Gitmek
  • Çıkış JavaRa
  • Masaüstünde Sil JavaRa dosyalar

----------

Açık HijackThis ve Bir sistem taraması yapın sadece.

Bir onay işareti aşağıdaki girdileri yanındaki Yeri: (eğer varsa)

O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ (dosya eksik) avgssie.dll
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)

Önemli: HijackThis hariç tüm pencereleri kapatın ve tıklatın Ayarı kontrol.

Çıkış HijackThis.

----------

Eğer bu dosyayı lütfen tarama görün.

Şüpheli dosyaları taramak için

Lütfen gidin VirSCAN.org ÜCRETSİZDİR on-line servis tarama
(Birden fazla dosya taranan ihtiyaçlarını ayrı ayrı ve yapılması gereken her biri için gönderilen günlükleri)

1. Kopyalama ve içine aşağıdaki dosya yolunu yapıştırın Şüpheli dosyaları taramak için Sayfanın en üst kısmında kutusu.
Kodu:
C: \ WINDOWS \ system32 \ Rundll32.exe Shell32.dll, ShellExec_RunDLL Start.exe
2. Yükleme sitesinde, pencere yanında bir kez içine tıklayın İnsanlar.
3. Basın Ctrl + V Klavye aynı zamanda (her iki at) üzerindeki pencereye dosya yolunu yapıştırın.
4. Tıklayın üzerinde Yükle düğmesini tıklayın.
Bu, bir çok farklı virüs genelinde motorları tarama tarama yapılacaktır.
Dosyanız olasılıkla Normalde açık bir dakikadan az sürer bir kuyruk girilecektir.
Önemli: Tüm tarama motorları tamamlamak için bekleyin.
5. Sonra Tarama aşağıya tıklayınız üzerinde ilerleyin tamamlandı Panoya Kopyala düğmesini tıklayın. Bu Pano'yu halinde raporun bağlantıyı kopyalanır.
6. Bir sonraki yanıtınıza Pano'yu kopyalayın içeriği.

Old 6 Kasım 2008, 16:38
Üye Grubu

Default Virüs yardım!

Tamam tüm bu hariç son parça ..

Ben yapıştırmadan 5-6 kere denedim tıklayın yükleme kutusunu, sonra da içine ...

Olarak eğer tarama veya başka bir kutusundaki 'Hata söyleyerek açılan şey küçük bir kutu hakkında 3-4secs görüntülenir: gönderi dosyası bulunamıyor!
Old 6 Kasım 2008, 16:51
Moderatör Grubu

Default Virüs yardım!

Bunu yüklemek emin değilim. Bu sadece kontrol çalışın.

http://www.virustotal.com/

Old 6 Kasım 2008, 16:54
Üye Grubu

Default Virüs yardım!

Hayır, sadece 0 byte Alınan ile geldi
Old 6 Kasım 2008, 17:05
Moderatör Grubu

Default Virüs yardım!

Not: talimatları altında özellikle bu kullanıcı için oluşturulmuştur. Bu kullanıcı değilseniz DON'T gibi sisteminizin çalışmalarına zarar verebilir bu yönergeleri izleyin

Git Başlat> Çalıştır ve türü notepad.exe tıklatın Tamam

Kopyalama ve Not Defteri Asagida ve fixme.reg olarak kaydetmek yapıştırın Masaüstü

Kodu:
REGEDIT4 [-HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ mountpoints2 \ (069b2f09-8c7d-11dc-871c-0013205c16a9)]
Masaüstü ve çift üzerine tıklayınız fixme.reg bulun. Cevap Evet , Kayıt Defteri ile birleştirmek istenir.

Eğer kayıt için yukarıdaki ekleme hakkında bir başarı iletisi alırsınız size söyle emin olun. Eğer bir başarı mesajı alamadım, bu işe yaramadı.

Masaüstü gelen fixme.reg silin.

----------
Indirmek CCleaner Slim ve masaüstünüze kaydedin .- Alternatif indirme bağlantısı
Ne zaman dosya kaydedildi, Masaüstü ve gitmek çift tıklayın ccsetupxxx_slim.exe
Bu programı yüklemek için talimatları uygulayın.
  • Çift tıklayın CCleaner Masaüstünde Kısayol programı başlatın.
  • Tıklayın üzerinde Seçenekler soldaki blok, sonra seçim Çerezler.
    • Altında Çerezlerinizi silmek için, Kalıcı korumak istiyorsunuz herhangi bir çerezleri vurgulamak
    • Tıklayın sağ ok > ve taşımak için Çerezler İçin penceresi.
  • Git Seçenekler > Gelişmiş BMkontrol etmek Sadece 48 saat daha eski Windows Temp klasörlerdeki dosyaları silmek
  • Tıklayın Temizleyici üzerinde sonra sol Çalıştır'ı Temizleyici Doğru programı çalıştırmak için.
  • Önemli: Emin olun TÜM tarayıcı pencerelerini seçmeden önce kapalı Çalıştır'ı Temizleyici
  • Dikkat: Ben don't CCleaners Sicil temiz kullanmanızı öneririz. Yalnızca kullanımı Kayıt Defteri özellik eğer çok kayıt sahibi olduğunuz.
  • Daima Kayıt defteri yedeğini önce herhangi bir değişiklik yapmadan.
  • Çıkış CCleaner sonra bu süreci tamamlamıştır.
----------

Çalıştır'ı Kaspersky Online Scanner

Microsoft Windows Vista'da, Bir Web tarayıcısı kullanarak açık olmalıdır Yönetici olarak çalıştır'ı komutu. Simge tarayıcınızı açın ve Yönetici olarak çalıştır seçin Masaüstü sağ tıklayın.
  • Tıklayın Şimdi Tara
  • Tıklayın Kabul.
  • Program en son tanım dosyalarını indirme başlar.
  • Sonra dosyaları bulmak indirilmiş olması Tarama Ayarları ve tarama var Bilgisayarım.
  • Bu biraz zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olun ve bitirelim tarayın.
Ne zaman Taramayı aylarında yapılır Tarama tamamlandığında penceresinde, herhangi bir enfeksiyon görüntülenir.
/ Dezenfekte yok seçeneği temizlemek için ise, ancak, rapor hakkındaki bilgileri analiz etmek gerekir.

Rapor almak için:
Tıklayın: Kaydet Raporu olarak
  • Sonra, içinde Farklı kaydet , istemi Kaydet alanı seçin: Masaüstü.
  • Bu ise Dosya adı alan kullanımı KScanVeya buna benzer.
  • Içinde Kayıt türü: Tıklayın açılan ok ve seçin: Metin dosyası [*. txt]
  • Sonra tıklayın: Kaydetmek

Kopyala ve yapıştır CAN NOT TRANSLATE Kaspersky Online Scanner Raporu Bir sonraki yanıtınıza.

Internet Explorer 7 kullanıcıları Not: Eğer sorun Yakınlaştır araç IE penceresinin sağ alt yer üzerindeki lisans düğmesini tıklayın kabul inceleyen herhangi bir zaman ve bu% 75 için Zoom ayarlayın. Sonra lisansı kabul edilir sıfırlama% 100.

Old 7 Kasım 2008, 03:03
Üye Grubu

Default Virüs yardım!

-------------------------------------------------- ------------------------------
Kaspersky ONLINE SCANNER 7 RAPORU
Cuma, 7 Kasım 2008
İşletim sistemi: Microsoft Windows XP Service Pack 2 () 2600 inşa
Kaspersky Online Scanner 7 sürümü: 7.0.25.0
Programı veritabanı son güncelleme: Perşembe, Kasım 06, 2008 22:11:34
Kayıtlar veritabanında: 1372920
-------------------------------------------------- ------------------------------
Tarama ayarları:
Tarama aşağıdaki veritabanı kullanarak: genişletilmiş
Tarama arşivleri: evet
Tarama posta veritabanları: evet
- Benim Bilgisayar: Bölge Tarama
C: \
D: \
Tarama istatistikleri:
Dosyalar taranır: 58405
Tehdit adı: 2
Infected nesneleri: 2
Şüpheli nesneleri: 0
Süre tararsanız: 02:04:01

Dosya adı / Tehdit adı / Tehditler sayısı
C: Geri Yükleme \ Adem \ Desktop \ ComboFix.exe Infected: Trojan.BAT.Agent.ak 1 \ Şeyler
C: Geri Yükleme \ Adem \ Desktop \ ComboFix.exe Infected: Trojan.WinREG.Qoologic 1 \ Şeyler
Seçilen alanı tarandığını.
Old 7 Kasım 2008, 10:56
Moderatör Grubu

Default Virüs yardım!

Zaman bazı temizlik yapmak ve yaptığımız işi güvenli.
  • Tıklayın BAŞLANGIÇ sonra RUN
  • Şimdi Combofix / u bu runbox olarak
  • Olun var Combofix arasında bir boşluk olduğundan emin / u
  • Sonra isabet Girin.
Yukarıdaki prosedürü olacaktır:
  • Sil:
    • ComboFix ve ilişkili dosyaları ve klasörleri.
    • VundoFix yedeklemeler, varsa
    • C: \ Deckard klasörü varsa
    • C: _OtMoveIt klasörü varsa
  • Saat ayarları sıfırlayın.
  • Gerekirse uzantıları dosyasını saklayın.
  • Sistem Gizle / Gizli dosyalar, eğer gerekli.
  • Yeni, temiz Geri Yükleme Noktası ayarlayın.
----------

Indirmek OTCleanIt.exe ve masaüstünüze kaydedin.
  • Çift tıklayın OTCleanIt.exe.
  • Tıklayın CleanUp! düğmesini tıklayın.
  • Seçin Evet bir "temizlik Süreci Başladı?" sorusu görüntülenir.
  • Eğer temizleme seçeneğini sırasında Reboot istenir Evet.
  • Sonra bitiyor eğer kendiniz silme Araç, kendisi siler.
----------

Yeni Bir Geri Yükleme Noktası bir eski olası yeniden önlemek için
Yeni bir noktadan sonra bilgisayar rulo sağlayacak sistem temizleme geri temiz çalışan devlet gerektiğinde geri Ayarlama.
  • Git Başlatmak > Programlar > Aksesuarlar > Sistem Araçları tıklayın Sistem Geri Yükleme
  • Işaretlenmiş radyo düğmesini seçin Bir Geri Yükleme Noktası Oluştur ilk ekran sonra Sonraki Geri Yükleme Noktası sonra bir ad verin Oluştur.
  • Yeni tarih ve saati ile damgalı olacak geri yükleme noktası. Bu böylece kolayca Sistem Geri Yükleme kullanımı gerektiğinde bulabilirsiniz bir günlük tutun.
  • İleri gitmek Başlatmak > Çalıştırmak ve türü Cleanmgr
  • Tıklayın Tamam
  • Tıklayın Diğer Seçenekler Sekmesini seçin.
  • Tıklayın Temizlik Sistem Geri Yükleme bölümdeki tüm yeni oluşturulan dışında temiz bir geri yükleme noktalarını önceki kaldırın.
Sen nasıl etkinleştirileceği ve yeniden ilgili talimatları bulabilirsiniz sistemi burada yeniden etkinleştirmek için:

Windows XP'de Sistem Geri Yükleme Kılavuzu veya Windows Vista'da Sistem Geri Yükleme Kılavuzu

----------

Kullan Secunia Yazılım Müfettiş güncel yazılımı olup olmadığına bakın.
Güncel yazılım kötü amaçlı yazılım o yararlanmak için güvenlik açıkları vardır.
  • Tıklayın Şimdi başlayın
  • Seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin Tam sistem denetimi etkinleştirin.
  • Tıklayın Başlatmak
  • Bitiş için tarama ve varsa gerekli güncellemeleri görmek için aşağı ilerleyin izin ver.
  • Güncelleme şey listelenir.
----------

Git Microsoft Windows Update ve tüm kritik güncelleştirmeleri almak.

----------

Tüm güvenlik programlarının olun tarih ve düzenli olarak onlarla birlikte tarar çalıştırmak yüksek.

İşte size tekrar enfekte karşılaşıyorum yardımcı olacak bazı büyük ÜCRETSİZDİR araçlardır. Bu araçlar veya kaynakları az çok PC yavaşlatacak not kullanın.

Tarayıcı Güvenlik konusunda endişe mi duyuyorsunuz? Kullanmayı düşünün Mozilla Firefox 3,0.

Kimden bilinmeyen uygulamaları önlemek için bilgisayarınıza yüklemek yükleniyor WinPatrol 2008
* Winpatrol zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumak için kullanma

Ben kullanarak tavsiye ediyor SiteAdvisor. Iş uygulamaları spam hakkında SiteAdvisor'ın oranları siteleri. McAfee SiteAdvisor, kimden Güvenlik derecelendirme Web sitelerinin otomatik güvenlik testlerine dayanmaktadır.

SpywareBlaster - Bilgisayarınıza çalıştırmak için bu ActiveX programlar için zor yapmak için Internet Explorer Güvenli. Ayrıca, belirli çerezleri durdurmak bilgisayarınıza bir Firefox gibi Mozilla tabanlı tarayıcılarda çalışan eklendi olmak.
* Spyware ve Kötü Amaçlı Yazılım karşı bilgisayarınızı korumak için SpywareBlaster kullanma
* Eğer ActiveX denetimleri ne olduğunu, bilmiyorum görmek burada

Check out Edin Web'de güvenli tutmak ipuçlarını ve ücretsiz araçlar için gelecekte güvenli tutmak için.

Ayrıca bakınız Yavaş Bilgisayar? Buna Kötücül Yazılım Olabilir ücretsiz temizleme / bakım araçları bilgisayarınızın düzgün çalışmasını sağlamak yardımcı olmak için.

Old 7 Kasım 2008, 15:48
Üye Grubu

Default Virüs yardım!

İlk olarak - bir teşekkür bir çok Yardım için kötü ..

İkinci olarak, sadece az sonra sorulan olduğunuz 1. iki bit - ne çalışır çalıştı.

İlki Combofix bulunamadı diyor
İkincisi Sayfa görüntülenemiyor diyor?
Old 7 Kasım 2008, 18:45
Moderatör Grubu

Default Virüs yardım!

Dikkat!

Combofix hakkında endişelenme ve talimatları bu ikinci bölümünde sabit. Bu OTCleanIt bağlantı sorunsuz çalışır.

Reply

Register

Bookmarks