![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ваш Java застарів. Старі версії мають уразливості, що шкідливі сайти можуть використовувати для зараження вашої системи. Перше встановлення нової Sun Java Runtime Environment Обов'язково закрийте всі вікна браузера перед початком установки. Видалити стару версію (и) Завантаження JavaRa
---------- Відкрите HijackThis і виберіть Виконайте перевірку системи тільки. Встановіть прапорець поруч із наступні позиції: (якщо є) O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6f6e-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll (файл відсутній) O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу) Важливо: Закрити всі вікна крім HijackThis та натисніть кнопку Фікс перевірили. Вихід HijackThis. ---------- Дивіться, якщо ви можете сканувати цей файл, будь ласка. Підозрілий файлів для сканування Перейди VirSCAN.org Free On-рядкової розгортки послуги (Якщо більше ніж один файл, необхідно відсканованих вони повинні бути зроблено окремо і журнали Написав для кожного з них) 1. Скопіюйте та вставте наступний шлях до файлу в Підозрілий файлів для сканування поле у верхній частині сторінки. Код: C: \ WINDOWS \ system32 \ rundll32.exe shell32.dll, ShellExec_RunDLL Start.exe 3. Преса Ctrl + V на клавіатурі (як в той же час), щоб вставити файл у вікно. 4. Натисніть на Завантажити кнопки. Це дозволить виконати перевірку по декількох різних антивірусних систем. Ваш файл, можливо, буде вступив в черзі, яка зазвичай займає менше хвилини, щоб ясно. Важливо: Почекайте, всі двигуни для сканування завершено. 5. Після завершення пошуку перейдіть вниз і натисніть на Копіювати в буфер обміну кнопки. Це дозволить скопіювати посилання доповіді в буфер обміну. 6. Вставити вміст буфера обміну в наступному відповіді. |
|
| |||
| |||
| Виконавши все, що за винятком останнього біта .. Я пробував в 5-6 разів, що вставка в полі, потім натисніть кнопку Додати ... Коробочки з'являється близько 3-4secs, як ніби це сканування або щось інше спливаючому вікні кажу 'Помилка: Не вдається знайти завантажити файл! |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, він буде завантажений. Спробуйте це одне тільки перевірити. http://www.virustotal.com/ |
|
| |||
| |||
| Ні, просто підійшов з 0 байт, отриманих |
|
| |||
| |||
| Примітка: такі дії були створені спеціально для даного користувача. Якщо Ви не цьому користувачеві, НЕ дотримуватися цих приписів, оскільки вони можуть привести до пошкодження роботою системи Перейти на Пуск> Виконати і тип notepad.exe Потім натисніть OK Скопіюйте та вставте нижче в блокноті і зберегти як fixme.reg Вашому Desktop Код: REGEDIT4 [-HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ mountpoints2 \ (069b2f09-8c7d-11dc-871c-0013205c16a9)] Переконайтеся, що ви скажіть мені, якщо ви отримаєте повідомлення про успішне про додавання вище до реєстру. Якщо ви не отримаєте повідомлення про успішне, воно не працювало. Видалити fixme.reg з робочого столу. ---------- Завантаження CCleaner Slim і збережіть його на робочому столі .- Alternate Download Link
Запуск Kaspersky Online Scanner У Microsoft Windows Vista, Вам необхідно відкрити веб-браузер допомогою Запуск від імені адміністратора команду. З робочого правою кнопкою на значку, щоб відкрити браузер і виберіть "Запуск від імені адміністратора.
Існує немає опції для очищення / дезінфекції, однак, нам необхідно проаналізувати інформацію по доповіді. Для отримання звіту: Натисніть на: Повідомте як зберегти
![]() Копіювання і вставка Kaspersky Online Scanner доповідь в наступному відповіді. Примітка для Internet Explorer 7 користувачам: Якщо в будь-який момент у вас є проблеми з переглядом прийняти кнопки ліцензії, клацніть на інструменті Збільшити розташований в правому нижньому куті вікна IE, і встановити збільшити до 75%. Після прийняття ліцензії, скидання до 100%. |
|
| |||
| |||
| -------------------------------------------------- ------------------------------ Kaspersky Online Scanner 7 ДОПОВІДЬ П'ятниця, 7 Листопад 2008 Операційна система: Microsoft Windows XP Professional з пакетом оновлень 2 (Build 2600) Kaspersky Online Scanner 7 Версія: 7.0.25.0 Програма бази даних останнє оновлення: четвер, ноября 06, 2008 22:11:34 Записи в базі даних: 1372920 -------------------------------------------------- ------------------------------ Параметрів сканування: Сканування за допомогою наступних даних: Extended Перевіряти архіви: так Сканувати поштові бази: так Область сканування - Мій Комп'ютер: C: \ D: \ Сканування статистика: Перевіряє файли: 58405 Загроза ім'я: 2 Заражені об'єкти: 2 Підозрілі об'єкти: 0 Час перевірки: 02:04:01 Файл / загроза ім'я та / або загрози кол C: \ Попередні матеріали з Install \ Адам \ Desktop \ ComboFix.exe Infected: Trojan.BAT.Agent.ak 1 C: \ Попередні матеріали з Install \ Адам \ Desktop \ ComboFix.exe Infected: Trojan.WinREG.Qoologic 1 Був отсканирован вибраної області. |
|
| |||
| |||
| Пора зробити деякі очищення і забезпечити роботою, яку Ви зробили.
Завантаження OTCleanIt.exe і збережіть його на робочому столі.
Встановити нову контрольну точку відновлення для запобігання можливого повторного зараження від старої Установка нової точки відновлення після чищення вашої системи дозволить комп'ютеру для відкату до чисто робочий стан у разі потреби.
Windows XP "Відновлення системи" Посібнику або Windows Vista Відновлення системи керівництва ---------- Використовуйте Secunia Software інспектор для перевірки застаріле програмне забезпечення. Застаріла програмне забезпечення вразливостей, що шкідливі програми можна використовувати.
Перейти на Microsoft Windows Update і отримати всі критичні оновлення. ---------- Переконайтеся, що всі ваші програми безпеки є актуальними і запустити сканування з ними регулярно. Ось кілька великих безкоштовних інструментів, які допоможуть вам зберегти від зараження знову. Ці кошти використовують мало або взагалі не ресурси, не будуть уповільнювати роботу комп'ютера. Будучи стурбована браузера? Подумайте про використання Mozilla Firefox 3.0. Щоб запобігти невідомих додатків можуть бути встановлені на вашому комп'ютері Встановити WinPatrol 2008 * Використання WinPatrol для захисту вашого комп'ютера від шкідливих програм Я запропонував би використовувати SiteAdvisor. SiteAdvisor ставок сайтів на ділову практику і спаму. Безпека рейтинги від McAfee SiteAdvisor засновані на автоматизовані тести безпеки веб-сайтів. SpywareBlaster - Захист вашого Internet Explorer, щоб ускладнити для цих програм ActiveX для запуску на вашому комп'ютері. Також зупиніть певні Cookies від додали до комп'ютера при запуску Mozilla браузерами, як Firefox. * Використання SpywareBlaster для захисту вашого комп'ютера від програм-шпигунів і шкідливих програм * Якщо ви не знаєте, що елементи керування ActiveX, см. тут Від'їзд Підтримці свого безпечної On The Web Поради безкоштовні утиліти і тримати вас у безпечне майбутнє. Також див Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм на безкоштовне мийний / інструментів, що допомагають зберегти ваш комп'ютер працює гладко. |
|
| |||
| |||
| Перш за все - завдяки багато За допомогу зла .. По-друге, просто намагався 1 два біти ти запитав тут - ні буде працювати. Перший говорить Combofix не може бути знайдений Другий каже одна сторінка не відображається? |
|
| |||
| |||
| Упс! Не турбуйтеся про Combofix і я встановив другий частини інструкції. Посилання OTCleanIt повинна працювати нормально. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вірусна Питання - Чи може хто-небудь сказати мені, якщо я може бути вірус | billozz | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 2 квітня 2009 13:58 |
| Мої друзі MAC є вірус ... Ум ... да ... вірус ... | cheesepuff | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 29 жовтня 2008 12:58 |
| Вірус допомогу | jam90 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 28 липня 2008 07:26 |
| Вірус | lolli_pop | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 17 листопада 2007 09:42 |
| Вірус? | carpious | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 6 травня 2007 09:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |