по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Вирус, да ми помогне да го поправим PLZ

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти септември 2007 год., 13:18
Новите държави Група

heyya, сега IM в средата на странен работата с компютърните системи, които аз мога само вината върху вирус / зловреден софтуер. във всеки случай аз да я забележат, докато гледате видео / филми или играят на видео игри, и ако нещо CPU IM използва интензивно. но всяка минута или така, моя компютър или предприемане на действия IM забавя да спре, за около 20 секунди, след което се връща към нормалното. Както можете да си представите това е доста досадно. и разбира се там е връх в работата на процесора, за тези периоди, но без допълнителни овен е взето от всичко (добре, нищо необичайно), така че аз мога само да предполагам, че всичко се случва да бъде скрито от диспечера на задачите (оттук вируса на Успение Богородично)
Това е снимка:

http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg

Както и да е от вирус Ive проверени в изобилие, upped ми защитна стена, доста отидоха в супер защита режим, Ive сканира компютъра ми два пъти днес с север corperate реклама издание познават и Spybot Search и унищожи, Ive намерени няколко десетки инфекции. север Infact хвърли до 212. но все пак след everythings били почистени / quarenteened и вторична сканиране за да сте сигурни. тя все още продължава.
BTW направих обновяване всичко предварително сканиране, сканиране и всички са били извършени в безопасен режим. така или иначе всяка информация, съвети, съвети, предложения ... нещо наистина ще бъде много оценявам като IM ми съобразителност края благодарение DR
Old 6-ти септември 2007 год., 13:59
Модератор Група

Добре дошли в TCF.
Север Corporate Edition използва масивен ресурси сами. За домашен компютър е Overkill.

Да започнем с това,.
Моля, изтеглете ATF-чисти от Atribune.
Тази програма е за XP и Windows 2000, само
  • Щракнете два пъти върху ATF-Cleaner.exe за да стартирате програмата.
    Под Главен избор: Избери всички
    Кликнете върху Празен Избрани бутон.
Ако използвате браузъра Firefox
  • Документа Firefox най-горе и да изберете: Избери всички
    ЗАБЕЛЕЖКА: Ако бихте искали да си записват паролите, моля, кликнете Не най-бързо.
Ако ползвате Opera браузър
  • Документа Opera най-горе и да изберете: Избери всички
    ЗАБЕЛЕЖКА: Ако бихте искали да си записват паролите, моля, кликнете Не най-бързо.
Документа Изход от главното меню за да затворите програмата.
За Техническа поддръжка, Щракнете двукратно върху е-мейл адрес намира в дъното на всяко меню. Това ще премахне всички файлове от елементите, които се проверяват, така че ако имате някакви бисквитките, които искате да запишете. моля да ги преместите в друга директория на челно място.

Бележки за потребители Windows Vista:
На Windows Vista, че "прозорец Темп" е изключена, за да изпразните "прозорец Темп" ATF-чиста трябва да бъде "Изпълнявай като администратор"
Prefetch е била прекратена на Windows Vista. Тъй като не съм сигурен, че ефектите изпразване на Prefetch на Windows Vista ще има за Засега няма да се позволи на тази функция.

Следва:
Изтегли HijackThis Тук
След като сте го изтеглили инсталирате / освен това да е собствената папка! Това е важно, за да работят правилно.
Например запишете в C: \ Program Files \ hijackthis
След това можете да създадете пряк път на работния плот.
Веднъж инсталирана отворите програмата и изберете Направи система, сканира и запазете logfile.
** Важна НЕ са Hijack Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква.
Запис на дневник на вашия работен плот.
В следващата публикация кликнете Пост Отговор.
Превъртете надолу и кликнете върху Управление на прикачени файлове и добавете влезте като прикачен файл.

Аз ще имат поглед върху дънер HijackThis и да видим къде да отида от там.
Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да питате.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc