![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| heyya, сега IM в средата на странен работата с компютърните системи, които аз мога само вината върху вирус / зловреден софтуер. във всеки случай аз да я забележат, докато гледате видео / филми или играят на видео игри, и ако нещо CPU IM използва интензивно. но всяка минута или така, моя компютър или предприемане на действия IM забавя да спре, за около 20 секунди, след което се връща към нормалното. Както можете да си представите това е доста досадно. и разбира се там е връх в работата на процесора, за тези периоди, но без допълнителни овен е взето от всичко (добре, нищо необичайно), така че аз мога само да предполагам, че всичко се случва да бъде скрито от диспечера на задачите (оттук вируса на Успение Богородично) Това е снимка: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg Както и да е от вирус Ive проверени в изобилие, upped ми защитна стена, доста отидоха в супер защита режим, Ive сканира компютъра ми два пъти днес с север corperate реклама издание познават и Spybot Search и унищожи, Ive намерени няколко десетки инфекции. север Infact хвърли до 212. но все пак след everythings били почистени / quarenteened и вторична сканиране за да сте сигурни. тя все още продължава. BTW направих обновяване всичко предварително сканиране, сканиране и всички са били извършени в безопасен режим. така или иначе всяка информация, съвети, съвети, предложения ... нещо наистина ще бъде много оценявам като IM ми съобразителност края благодарение DR |
|
| |||
| |||
| Добре дошли в TCF. Север Corporate Edition използва масивен ресурси сами. За домашен компютър е Overkill. Да започнем с това,. Моля, изтеглете ATF-чисти от Atribune. Тази програма е за XP и Windows 2000, само
За Техническа поддръжка, Щракнете двукратно върху е-мейл адрес намира в дъното на всяко меню. Това ще премахне всички файлове от елементите, които се проверяват, така че ако имате някакви бисквитките, които искате да запишете. моля да ги преместите в друга директория на челно място. Бележки за потребители Windows Vista: На Windows Vista, че "прозорец Темп" е изключена, за да изпразните "прозорец Темп" ATF-чиста трябва да бъде "Изпълнявай като администратор" Prefetch е била прекратена на Windows Vista. Тъй като не съм сигурен, че ефектите изпразване на Prefetch на Windows Vista ще има за Засега няма да се позволи на тази функция. Следва: Изтегли HijackThis Тук След като сте го изтеглили инсталирате / освен това да е собствената папка! Това е важно, за да работят правилно. Например запишете в C: \ Program Files \ hijackthis След това можете да създадете пряк път на работния плот. Веднъж инсталирана отворите програмата и изберете Направи система, сканира и запазете logfile. ** Важна НЕ са Hijack Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. Запис на дневник на вашия работен плот. В следващата публикация кликнете Пост Отговор. Превъртете надолу и кликнете върху Управление на прикачени файлове и добавете влезте като прикачен файл. Аз ще имат поглед върху дънер HijackThis и да видим къде да отида от там. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да питате. |