menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Virus, pomozte mi opravit plz

Reply

Thread Nástroje
Old 6 září 2007, 13:18
Nový člen skupiny

Default Virus, pomozte mi opravit plz

heyya, teď im uprostřed výpočetní divný zážitek, který mohu jen vinu na virus / malware. Stejně i upozornění, že při sledování videa / filmů nebo hraní videoher, a pokud im using něco náročné na CPU. ale každou minutu nebo tak, můj počítač nebo jakékoli činnosti im s zpomalí až zastaví, za cca 20 sekund, pak se vrátí do normálu. jak si dokážete představit, je to poněkud otravné. a opravdu je na vrcholu vytížení CPU na tato období, není však žádný extra ram přijatých nic (dobře, nic abnormálního), takže mohu pouze předpokládat, že to, co se děje, je skrytá správce úloh (tedy virus předpoklad)
toto je obrázek:

http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg

Stejně ive protože virus kontroluje habaděj, zvýšil můj firewall, docela šel do super obrany režimu, ive naskenované můj počítač dvakrát dnes sever corperate vydání Ad Aware a Spybot Search and Destroy, ive našel několik desítek infekcí. norton infact pozvracel 212. ale stále po Vše na vyčištěné / quarenteened a sekundární skenování, aby se ujistil. stále pokračuje.
btw já jsem všechno, co před aktualizace skenování, skenování a všichni skončili v nouzovém režimu. Stejně žádné informace, tipy, rady, návrhy ... něco opravdu bude velmi ceněn jako im na můj rozum nakonec díky DR
Old 6 září 2007, 13:59
Moderátor skupiny

Default Virus, pomozte mi opravit plz

Vítejte na TCF.
Norton Corporate Edition využívá obrovské prostředky sami. Pro domácí počítač je prostě zbytečné.

Začněme s tímto.
Stáhněte si ATF Cleaner podle Atribune.
Tento program je pro systém Windows XP a Windows 2000 pouze
  • Double-klikněte ATF-Cleaner.exe ke spuštění programu.
    Pod Hlavní Vyberte: Vybrat vše
    Klikněte na Vybrané prázdný tlačítko.
Pokud používáte prohlížeč Firefox
  • Klikněte Firefox v horní a vybrat: Vybrat vše
    POZNÁMKA: Pokud chcete zachovat vaše uložené hesla, klikněte prosím Ne na řádku.
Pokud používáte prohlížeč Opera
  • Klikněte Opera v horní a vybrat: Vybrat vše
    POZNÁMKA: Pokud chcete zachovat vaše uložené hesla, klikněte prosím Ne na řádku.
Klikněte Odejít na hlavní menu zavřete program.
Pro Technická podporaDouble-click na e-mailové adresy umístěné v dolní části každé nabídky. Tím se odstraní všechny soubory z položek, které jsou kontrolovány, takže pokud máte nějaké sušenky, které chcete uložit. prosím, přesuňte do jiného adresáře jako první.

Poznámky pro uživatele systému Windows Vista:
V systému Windows Vista, že "Windows Temp" je vypnuta, na prázdné "Windows Temp" ATF-Cleaner, musí být "Spustit jako správce"
Načítání byl zakázán v systému Windows Vista. Jak si nejsem jistý, že účinky, vyprazdňování načítání systému Windows Vista bude mít v současné době se mi neumožní tuto funkci.

Další:
Stáhnout HijackThis Tady
Jakmile si ji stáhli install / uložit jej na jeho vlastní složku! To je důležité pro to, aby fungoval správně.
Například uložte do C: \ Program Files \ hijackthis
Poté můžete vytvořit zástupce na ploše.
Po instalaci otevřete program a zvolte Do systému skenování a uložení logfile.
** Důležité Nemáte Hijack Tato oprava bude ještě něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné.
Uložit přihlášení do počítače.
V příští post klikněte Odeslat odpověď.
Přejděte dolů a klepněte na tlačítko Spravovat Přílohy a přidat se přihlásit jako přílohu.

Budu se muset podívat na záznam v HijackThis a podívejte se, kam jít od toho.
Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte se zeptat.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Virus Otázka - Může mi někdo říci, i když může mít virus billozz Virus, spyware a bezpečnost 1 2. duben 2009 13:58
Moji přátelé MAC má virus ... Ehm ... jo ... a Virus ... cheesepuff Virus, spyware a bezpečnost 3 29. říjen 2008 12:58
Virus pomoci jam90 Virus, spyware a bezpečnost 1 28. července 2008 07:26
Virus lolli_pop Virus, spyware a bezpečnost 13 17. listopadu 2007 09:42
Virus? carpious Virus, spyware a bezpečnost 12 6. května 2007 09:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.