![]() |
|
| |||
| |||
| heyya, τώρα im στη μέση του μια παράξενη εμπειρία υπολογιστών που μπορώ μόνο να κατηγορήσει για έναν ιό / malware. κι αλλιώς εγώ περιεχομένου ενώ παρακολουθείτε βίντεο / ταινίες ή παιχνίδια βίντεο, και αν κάτι im χρήση CPU εντατική. αλλά κάθε λεπτό ή έτσι, ο υπολογιστής μου ή οποιαδήποτε ανάληψη δράσης im επιβραδύνει σε τέλμα, για περίπου 20 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια επανέρχεται στο φυσιολογικό. όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό είναι μάλλον ενοχλητική. και αρκετά βέβαιος ότι υπάρχει αιχμή κατά τη χρήση της CPU στις εν λόγω περιόδους, ωστόσο δεν επιπλέον ram λαμβάνεται από το τίποτα (καλά, τίποτα δεν ασυνήθεις), έτσι μπορώ παρά να υποθέσω ότι ό, τι συμβαίνει είναι κρυμμένο από την επικεφαλής του έργου (εξ ου και η παραδοχή του ιού) αυτό είναι ένα screenshot: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg ive ούτως ή άλλως από τον ιό που ελέγχθηκαν εν αφθονία, upped firewall μου, κάπως πάει σε σούπερ κατάσταση άμυνας, Ive σάρωση του υπολογιστή μου δύο φορές σήμερα με το Norton Corperate διαφήμιση έκδοση γνωρίζει και Spybot Search and Destroy, Ive βρέθηκαν αρκετές δεκάδες λοιμώξεις. Infact norton πέταξε μέχρι 212. αλλά και πάλι μετά Everythings έχουν καθαριστεί / quarenteened και δευτερεύουσα σάρωση για να βεβαιωθείτε. συνεχίζει ακόμα. i btw έκανε τα πάντα ενημερωμένη προ σάρωση, και όλες οι σαρώσεις έγιναν σε ασφαλή λειτουργία. ούτως ή άλλως κάθε πληροφορίες, συμβουλές, συμβουλές, προτάσεις ... κάτι πραγματικά θα ήταν ευγνώμονες ως im στο ευστροφία τέλος μου ευχαριστίες DR |
|
| |||
| |||
| Καλώς ήλθατε στο TCF. Norton Corporate Edition χρησιμοποιεί τεράστιους πόρους και μόνο. Για έναν υπολογιστή σπίτι είναι υπερβολή. Ας ξεκινήσουμε με αυτό το. Παρακαλούμε κατεβάστε ATF Cleaner από Atribune. Αυτό το πρόγραμμα είναι για τα Windows XP και 2000 μόνο
Για Τεχνική Υποστήριξη, Κάντε διπλό κλικ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κάθε μενού. Αυτό θα αφαιρέσει όλα τα αρχεία από τα στοιχεία που ελέγχονται έτσι αν έχετε κάποια cookies που θέλετε να αποθηκεύσετε. παρακαλούμε να τα μετακινήσετε σε διαφορετικό κατάλογο για πρώτη φορά. Σημειώσεις για τους χρήστες των Windows Vista: Για τα Windows Vista ότι "Temp των Windows" είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, για να αδειάσει "Temp των Windows" ATF-Cleaner πρέπει να "τρέχω όπως διαχειριστής" Prefetch έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για τα Windows Vista. Δεδομένου ότι δεν είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα εκκένωσης prefetch για τα Windows Vista θα έχουν προς το παρόν αυτό δεν θα επιτρέψει τη λειτουργία αυτή. Επόμενο: Κατεβάστε HijackThis Εδώ Μόλις έχετε κατεβάσει εγκατάσταση / για να αποθηκεύσετε το δικό φάκελο! Αυτό είναι σημαντικό για να λειτουργήσει σωστά. Για παράδειγμα, εκτός από C: \ Program Files \ hijackthis Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Μόλις εγκατασταθούν ανοικτό το πρόγραμμα και επιλέξτε Να ένα σύστημα σάρωσης και αποθηκεύστε logfile. ** Σημαντική ΜΗΝ έχουν Hijack Αυτό καθορίζει τίποτα ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται. Αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής για την επιφάνεια εργασίας σας. Κατά την επόμενη μετά πατήστε Απάντηση. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση Συνημμένα και να προσθέσετε το ημερολόγιο ως συνημμένο. Θα έχω μια ματιά στο αρχείο καταγραφής HijackThis και να δούμε πού να πάτε από εκεί. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ να ρωτήσετε. |