manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Virus, pomozite mi popraviti plz

Reply

Thread Tools
Old 6 rujna 2007, 13:18
Novi član grupe

Default Virus, pomozite mi popraviti plz

heyya, zatim im u sredini čudno računalno iskustvo koje ja mogu samo ukoriti na virus / malware. bilo kako ja to primijetiti, a gledanje videa / filmova ili igranje video igrica, a ako im koristeći nešto CPU intenzivna. nego svake minute ili tako, moj računalo ili bilo koji poduzima akcije im usporava do zastoja, za oko 20 sekundi, a zatim se vraća u normalu. Kao što možete zamisliti ovo je prilično neugodno. i siguran dosta se vrh u CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj tijekom tih razdoblja, pa ipak nijedan dodatni ovan je preuzeta od strane ništa (dobro, ništa nenormalan) na taj način ja mogu samo pretpostaviti da sve što se događa je skriven od zadaća voditelj (otuda virus pretpostavka)
ovo je screenshot:

http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg

anyway ive jer virus ček u izobilju, upped moj firewall, rod otišao na super način za obranu, ive skaner moj računalo dvaput danas sa sjever corperate izdanje oglas svjestan i Spybot Search and Destroy, ive pronađeno nekoliko desetina infekcije. sjever infact bacio gore 212. ali još uvijek Everythings nakon što je očišćen / quarenteened i sekundarne skenirati kako bi bili sigurni. ona i dalje nastavlja.
btw ja je modernizirati sve prethodno skenirati, a svi su se skenira učinjeno u sigurnom načinu rada. bilo kako bilo koje informacije, savjete, savjete, prijedloge ... nešto stvarno bi bilo mnogo poštovati kao što im na kraju hvala mojim wits DR
Old 6 rujna 2007, 13:59
Moderator / ica grupe

Default Virus, pomozite mi popraviti plz

Dobrodošli na TCF.
Norton Corporate Edition koristi masivni resursa sama. Za kućno računalo to je overkill.

Lets start with ovim.
Molimo download ATF čistiju by Atribune.
Ovaj program je za XP i Windows 2000, samo
  • Dvokliknite ATF-Cleaner.exe za pokretanje programa.
    Pod Glavni odaberite: Odaberi Sve
    Kliknite Prazan Izdvojeno gumb.
Ako koristite Firefox preglednik
  • Kliknite Firefox na vrhu i odaberite: Odaberi Sve
    NAPOMENA: Ako želite zadržati svoje spremljene lozinke, molimo Vas kliknite Ne na redak.
Ako koristite Opera browser
  • Kliknite Opera na vrhu i odaberite: Odaberi Sve
    NAPOMENA: Ako želite zadržati svoje spremljene lozinke, molimo Vas kliknite Ne na redak.
Kliknite Izlaz na glavnom izborniku za zatvaranje programa.
Za Tehnička podrška, Dvokliknite e-mail adresa se nalazi na dnu svake izbornika. Ovo će ukloniti sve datoteke iz stavke koje se provjeravaju tako da ako imate neke kolačiće koje želite spremiti. molimo da ih premjestite na drugi imenik prvi.

Napomene za Windows Vista korisnike:
Na temelju Windowsi Vidik taj "Windows Temp" je onemogućen, to prazan "Windows Temp" ATF-Čistač mora biti "trčanje kao Upravnik"
Prefekt onemogućen je na Windows Vidik. Kao što nisam siguran da se efekti pražnjenje prefekt na Windows Vista će imati za vremena da ga se neću omogućiti tu funkciju.

Next:
Download HijackThis Ovdje
Nakon što ste ga preuzeli Install / spremite ga u svoj 'vlastiti folder! To je važno za njega kako bi ispravno funkcionirao.
Na primjer spremiti u C: \ Program Files \ hijackthis
Potom možete stvoriti prečac na radnoj površini.
Jednom instalirana otvorite program i odaberite Da li je sustav skenirati i spasiti logfile.
Važno ** Don't have Hijack This fix ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna.
Spremite se prijavite na radnu površinu.
U narednih post Odgovori kliknite Pošta.
Pomaknite se dolje i kliknite na Manage Attachments i dodati kao privitak zapisniku.

Ja ću imati pogledati HijackThis klada i vidjeti gdje otići odande.
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno pitajte.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.