kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Vírus, segítsen megjavítani plz

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 6, 2007, 13:18
Új tag Csoport

Default Vírus, segítsen megjavítani plz

heyya, most im a közepén egy furcsa felhasználói élményt, amit csak hibáztatni egy vírus / malware. egyébként vettem észre, miközben néz video / filmek vagy videojátékok, és ha im használ valami CPU igényes. de minden perc múlva, a számítógépet, vagy bármilyen intézkedés meghozatala im lassítja megállt, körülbelül 20 másodpercig, majd jön vissza a normális kerékvágásba. El tudod képzelni ez elég bosszantó. és persze elég van a csúcs CPU-használat alatt az időszak azonban nem kell külön a ram tett semmit (jó, semmi kóros) tehát én csak azt feltételezik, hogy bármi is történik van rejtve a Feladatkezelő (és így a vírus feltevés)
ez egy screenshot:

http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg

ive amúgy mivel vírust ellenőrizni bőven, én Upped tűzfal, kicsit ment szuper védelmi mód, beszkennelt ive a számítógépet kétszer mai észak corperate kiadás hirdetés tud és Spybot Search and Destroy, ive talált több tucat fertőzések. Norton 212 infact dobta fel. de még azután everythings tisztították / quarenteened és egy másodlagos szkennelési a biztonság kedvéért. még mindig folytatódik.
btw én tett frissítés átkutat mindent előre, és minden beolvasott végeztek csökkentett módban. amúgy bármilyen infó, tippeket, tanácsokat, javaslatokat ... lenne valami igazán nagyra értékelt, mint az én im tanácstalan köszönet DR
Old Szeptember 6, 2007, 13:59
Moderátor Csoport

Default Vírus, segítsen megjavítani plz

Üdvözöljük a TCF.
Norton Corporate Edition használja masszív eszközök. Ahhoz, hogy egy otthoni számítógép is túlzásnak.

Kezdjük ezzel a.
Kérjük, töltse le ATF Tisztitószerek által Atribune.
Ez a program az XP és Windows 2000
  • Double-click ATF-Cleaner.exe futtatni a programot.
    Alatt választhat: Select All
    Kattintson a Üres válogatott gombra.
Ha a Firefox böngészőben
  • Kattints Firefox a tetején, és választja ki: Select All
    MEGJEGYZÉS: Ha szeretné megtartani a mentett jelszavak, kattintson Nem A gyors.
Ha az Opera böngésző
  • Kattints Opera a tetején, és választja ki: Select All
    MEGJEGYZÉS: Ha szeretné megtartani a mentett jelszavak, kattintson Nem A gyors.
Kattints Kilépés a fő menüből, hogy bezárja a programot.
Miatt Technikai háttérKattintson duplán az e-mail címe található, az alján minden menüben. Ez eltávolítja az összes fájlt a tételeket, amelyeket ellenőrizni, ezért ha van valami süti szeretne menteni. kérjük, mozgatni őket, hogy egy másik könyvtárba először.

Fontos tudnivalók a Windows Vista rendszerben:
A Windows Vista, hogy "Windows Temp" le van tiltva, az üres "Windows Temp" ATF-Cleaner kell "fuss mint Ügyintéző"
Prefektus le van tiltva a Windows Vista. Ahogy nem vagyok biztos benne, hogy a hatások kiürítését prefektus a Windows Vista lesz az adott időpontban nem én vagyok az nem teszi lehetővé ezt a funkciót.

Következő:
Letöltés HijackThis Itt
Miután ez a letöltött install / mentsük meg saját mappát! Ez azért fontos, hogy megfelelően működjön.
Például kivéve a C: \ Program Files \ hijackthis
Ezután hozzon létre egy parancsikont az asztalon.
A telepítés után megnyitjuk a programot, és válassza Van egy rendszer scan és mentse naplófájl.
** Fontos Nincs Hijack A javítás semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Mentés a napló az asztalon.
A következő post kattintson Hozzászólás a témához.
Lapozzunk lefelé, és kattintson a Kezelés Csatolmányok és adjunk a napló egy mellékletet.

Majd egy pillantást a HijackThis log és hova menni onnan.
Ha bármilyen kérdése van ne habozzon kérdezni.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vírus kérdés - Ki tudja megmondani, ha lehet, egy vírus billozz Vírus, kémprogram és biztonság 1 2. április 2009 13:58
Barátaim MAC egy vírus ... Umm ... igen ... a vírus ... cheesepuff Vírus, kémprogram és biztonság 3 29. október 2008 12:58
Virus help jam90 Vírus, kémprogram és biztonság 1 28. július 2008 07:26
Vírus lolli_pop Vírus, kémprogram és biztonság 13 17. november 2007 09:42
Vírus? carpious Vírus, kémprogram és biztonság 12 6. május 2007 09:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.