![]() |
|
| |||
| |||
| heyya, im עכשיו באמצע חוויית המחשוב מוזר שבו אני יכול להאשים רק על וירוס / תוכנה זדונית. בכל מקרה אני שם לב לזה בעת צפייה בסרטונים / סרטים או לשחק במשחקי וידאו, ואם משהו IM באמצעות מאוורר אינטנסיבית. אבל כל דקה או כך, המחשב שלי או כל פעולה לוקחת im מאט עד עצירה, כ -20 שניות, ואז חוזר למצב נורמלי. כפי שאתה יכול לדמיין זה די מעצבן. ואכן יש שיא השימוש ב-CPU מעל תקופות אלה, אולם לא RAM הנוסף הוא נלקח על ידי שום דבר (טוב, שום דבר לא נורמלי) אז אני יכול רק להניח שכל מה שקורה הוא נסתר מנהל המשימות (ומכאן ההנחה וירוס) זה צילום מסך: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg ממילא ive מאז וירוס למכביר בדק, העלו חומת אש, שלי די נכנס למצב הגנה סופר, ive סרקה את המחשב שלי פעמיים היום עם המודעות מהדורת Norton corperate מודע Spybot Search and Destroy, ive נמצאו זיהומים כמה עשרות. infact Norton הקאתי 212. אבל עדיין אחרי everythings נוקה / quarenteened ו משנית סריקה כדי לוודא. זה עדיין ממשיך. אני BTW עשה הכל מראש סריקה עדכון, וכל סריקות נעשו במצב בטוח. בכל מקרה כל מידע, טיפים, עצות, הצעות ... שום דבר באמת יהיה להערכה רבה כמו IM תודה על השכל שלי סוף DR |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים ל TCF. Norton Corporate Edition משתמש במשאבים מסיבי לבד. עבור מחשב הביתה זה מוגזם. מאפשר להתחיל עם זה. נא להוריד ATF מנקה לפי Atribune. תוכנית זו מיועדת עבור XP ו-Windows 2000 בלבד
עבור תמיכה טכנית, לחץ פעמיים על כתובת הדואר האלקטרוני הנמצא בתחתית כל תפריט. פעולה זו תסיר את כל הקבצים מן הפריטים נבדקים כך שאם יש לך קצת עוגיות תרצה לשמור. בבקשה להעביר אותם בספרייה הראשונה שונים. הערות למשתמשי Windows Vista: ב-Windows Vista כי "Windows טמפ" מושבת, כדי לרוקן את "Windows טמפ" ATF-Cleaner חייב להיות "הפעל כמנהל" Prefetch הושבת ב-Windows Vista. כפי אני לא בטוח כי ההשפעות Prefetch ורוקן ב-Windows Vista תהיה בינתיים זה אני לא יאפשר כי הפונקציה. הבא: הורד HijackThis כאן לאחר שהורדת את זה התקנה / שמור אותו בתיקיה זה לבדו! זה חשוב לעבוד על זה כמו שצריך. לדוגמה לשמור ב-C: \ Program Files \ hijackthis אתה יכול ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה. לאחר פתיחת תוכנית המותקנת ובחר האם מערכת סריקה ולשמור logfile. ** חשוב אין לך Hijack זה דבר לתקן זאת. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה. שמור את יומן לשולחן העבודה שלך. בחודש הבא לכתוב על שליחת תגובה. גלול למטה ולחץ על ניהול קבצים מצורפים ולהוסיף את יומן כקובץ מצורף. תהיה לי להסתכל ביומן של HijackThis ולראות לאן ללכת משם. אם יש לך שאלות אל תהסס לשאול. |