mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 6, 2007, 13:18
Naujas Narys

heyya, dabar jiems į keistą skaičiavimo patirtis, galiu kaltinti tik dėl virusų / Malware viduryje. vistiek aš pastebiu kai jis žiūri vaizdo įrašus / filmus ar žaisti vaizdo žaidimus, ir jeigu jiems kažkas naudojant CPU intensyvus. tačiau kiekvieną minutę arba tiek, mano kompiuterio ar veiksmų Im taking lėtina sustabdyti, apie 20 sekundžių, po to grįžta į normalią. Kaip galite įsivaizduoti, tai gana erzina. ir tikrai pakankamai yra ir procesoriaus naudojimo piko per šiuos laikotarpius, tačiau be papildomų RAM imtis ko nors (gerai, nieko nenormalaus), todėl galiu tik daryti prielaidą, kad viskas vyksta paslėptas nuo Task Manager (taigi virusas prielaida)
Tai Screenshot:

http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg

anyway IVE nuo viruso patikrinti apsčiai, rezervavimo mano firewall, kinda atvyko į super gynybos būdas, IVE nuskaityti mano kompiuterį kartus šiandien su Norton corperate leidimas skelbimą žino ir Spybot Search and Destroy, IVE rasta keliasdešimt infekcijos. Norton infact retai iki 212. tačiau po everythings buvo išvalytos / quarenteened ir antrinio skenavimas įsitikinti. ji vis dar tęsiasi.
BTW I didn't update viskas iš anksto nuskaito, ir visi skenuoja buvo padaryta imu. bet vis tiek info, patarimai, konsultacijos, patarimai ... nors tikrai būtų labai teigiamai įvertino, kaip jiems ne mano Ratio pabaigoje ačiū DR
Old Rugsėjis 6, 2007, 13:59
Moderatorius Grupė

Sveiki atvykę į TCF.
Norton Corporate Edition naudoja masinis išteklių neužtenka. Už namų kompiuteryje ji Overkill.

Pradėkime nuo šios.
Atsisiųskite ATF Cleaner iki Atribune.
Ši programa yra Windows XP ir Windows 2000
  • Dukart spustelėkite ATF-Cleaner.exe paleisti programą.
    Po Svarbiausias Pasirinkite: Select All
    Spauskite Tuščias Rinktiniai mygtuką.
Jei naudojate Firefox naršyklę
  • Spauskite Firefox viršuje ir pasirinkti: Select All
    PASTABA Jei norite išsaugoti savo išsaugotus slaptažodžius, spauskite Ne į eilutę.
Jei naudojate Opera naršyklę
  • Spauskite Opera viršuje ir pasirinkti: Select All
    PASTABA Jei norite išsaugoti savo išsaugotus slaptažodžius, spauskite Ne į eilutę.
Spauskite Atsijungti pagrindiniame meniu, jei norite uždaryti programą.
Dėl Techninė pagalbaDukart spustelėkite e-pašto adresas, esančių kiekvienos meniu apačioje. Tai leis pašalinti visus failus iš elementų, kurie yra tikrinami, jei turite kokių nors slapukus norite išsaugoti. Prašome perkelti juos į kitą aplanką, pirmiausia.

Pastabos "Windows Vista" vartotojams:
"Windows Vista", kad "Windows" Temp "yra išjungta, kad tuščios" Windows "Temp" ATF-valytuvai turi būti "Run as Administrator"
Prefetch buvo išjungtas Windows Vista. Kadangi aš nesu įsitikinęs, kad poveikis ištuštinti prefetch Windows Vista turės šiuo metu jis man neleis, kad funkcijos.

Kitas:
Parsisiųsti HijackThis Čia
Kai jūs jį parsisiųsti install / išsaugoti ją savo aplanke! Tai labai svarbu, kad ji tinkamai veiktų.
Pavyzdžiui išsaugokite C: \ Program Files \ HijackThis
Tada galite sukurti ant darbalaukyje.
Įdiegus atidaryti programą ir pasirinkite Ar sistema nuskaito ir išsaugokite logfile.
** IMPORTANT DON'T turėti Hijack Šis pakeitimas dar nieko. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas.
Prisiminti prisijunkite prie savo kompiuterio.
Į Sekantis spustelėkite Atsakyti.
Slinkite žemyn ir pasirinkite Tvarkyti Priedai ir pridėkite kaip priedą prie žurnalo.

Aš jau ne HijackThis pažvelgti ir pamatyti, kur eiti iš ten.
Jei turite klausimų, nedvejodami kreipkitės.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.