![]() |
|
| |||
| |||
| heyya, tagad IM vidū dīvaina skaitļošanas pieredze, ko es varu tikai vainot par vīrusiem / malware. anyway es ievēroju ka skatoties video / filmas vai spēlētu video spēles, un, ja im izmantojot kaut CPU intensīva. bet katru minūti vai tā, datoru vai jebkādu darbību im ņemot palēnina to apturētu, apmēram 20 sekundes, pēc tam nāk atpakaļ normālā stāvoklī. kā jūs varat iedomāties, šī ir diezgan kaitinošas. un tik tiešām tur ir CPU noslodze pīķa šajos laikposmos, tomēr ne papildus ram pieņem jebko (nu, nekas neparasti), lai es varu tikai pieņemt, ka viss, kas notiek ir aizsegts uzdevumu pārvaldnieks (tātad vīruss uzņemšanās) tas ir screenshot: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg anyway IVE jo vīruss pārbauda pārpilnība, upped mans ugunsmūris, kinda radījušas super aizsardzības režīmā, IVE skenēto datoru divreiz šodien ar norton corperate versijas reklāmu apzinās un Spybot Search and Destroy, IVE atrasti vairāki desmiti infekcijām. Norton infact threw līdz 212. bet vēl pēc everythings iztīrīti / quarenteened un sekundāro skenēšana, lai pārliecinātos. tas joprojām turpinās. btw i did update viss iepriekš scan, un visi skenēšana tika veikta drošā režīmā. anyway jebkuru info, padomus, konsultācijas, ierosinājumi ... kaut kas patiešām būtu ļoti appreciated kā im at my wits end thanks DR |
|
| |||
| |||
| Welcome to TCF. Norton Corporate Edition izmanto plašu līdzekļu atsevišķi. Par mājas dators ir overkill. Lets sākt ar šo. Lūdzu, download ATF Apkopēja by Atribune. Šī programma ir XP un Windows tikai 2000
Dēļ Tehniskais atbalsts, Veiciet dubultklikšķi uz e-pasta adresi, kas atrodas apakšā katrā izvēlni. Tādējādi atdala visus failus no posteņiem, kas ir pārbaudīti tādēļ, ja jums ir kādas cookies vēlaties saglabāt. lūdzu pārvietot tos uz dažādiem direktoriju pirmās. Piezīmes Windows Vista lietotājiem: Windows Vista Windows Temp "ir invalīds, iztukšot" Windows Temp "ATF-Apkopēja jābūt" Palaist kā administrators " Prefetch ir atspējota uz Windows Vista. Kā es neesmu pārliecināts ietekmi, iztukšojot prefetch uz Windows Vista, būs uz laiku, vai tas man neļaus šo funkciju. Nākamā: Download HijackThis Šeit Kad esat to lejupielādēt install / saglabāt to pašu mapi! Tas ir svarīgi, lai tā darbotos pareizi. Piemēram izņemot in C: \ Program Files \ HijackThis Jūs varat izveidot saīsni darbvirsmā. Kad uzstādītas atvērt programmu un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu un ietaupīt logfile. ** Svarīgi Jums nav nolaupīt Tas nosaka kaut ko vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. Saglabāt log uz Jūsu rakstāmgalda. Ar nākamo pasta noklikšķiniet uz Atbildēt. Ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz Pārvaldīt pielikumus un pievienot žurnālā, kā pielikumu. Man būs apskatīt HijackThis log un redzēt, kur iet no turienes. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet. |
![]() |
|
| Bookmarks |