![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| heyya, teraz im się w środku dziwne pracę z komputerem, który można tylko winę na wirus / malware. Anyway I zauważyłem podczas oglądania filmów / filmów lub grania w gry wideo, a jeśli im coś za pomocą CPU. ale każdą minutę tak, mój komputer lub biorąc im działanie opóźnia się zatrzymał, przez około 20 sekund, po czym wraca do normy. Jak można sobie wyobrazić, co jest raczej denerwujące. i oczywiście nie jest szczyt użycie procesora na te okresy, jednakże bez dodatkowej pamięci RAM jest podejmowana przez coś (no, nic nieprawidłowego), więc może jedynie zakładać, że cokolwiek się dzieje jest ukryta menedżera zadań (stąd założenie wirusa) To jest zrzut ekranu: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg anyway ive od wirusa sprawdzane w bród, podniósł mój firewall, miły odszedł w trybie super obrony, ive zeskanowanego moim komputerze dwa razy dziś północ Corperate reklamy wydanie świadome i Spybot Search and Destroy, ive found kilka zakażeń kilkanaście. infact północ zwymiotowałem 212. ale po everythings zostały oczyszczone / quarenteened i średnich skanowanie, aby upewnić się. wciąż trwa. I btw były aktualizowane wszystko przed skanowania i wszystkie skany zostały wykonane w trybie awaryjnym. mimo wszelkich informacji, porady, porady, sugestie ... wszystko byłoby naprawdę bardzo doceniane jak im się mój koniec rozum dzięki DR |
|
| |||
| |||
| Zapraszamy do TCF. Norton Corporate Edition wykorzystuje ogromne zasoby samodzielnie. Na domowym komputerze jest Overkill. Pozwala uruchomić z. Pobierz ATF Cleaner przez Atribune. Ten program jest dla XP i Windows 2000
Dla Wsparcie techniczneKliknij dwukrotnie adres e-mail znajdujących się na dole każdego menu. Spowoduje to usunięcie wszystkich plików z przedmiotów, które są sprawdzane, więc jeśli masz jakieś pliki cookie, które chcesz zapisać. przenieś je do innego katalogu, w pierwszej kolejności. Uwagi dla użytkowników systemu Windows Vista: W systemie Windows Vista, Windows "Temp" jest wyłączona, aby opróżnić "Windows Temp" ATF-Cleaner musi być "Uruchom jako administrator" Prefetch została wyłączona w systemie Windows Vista. Ponieważ nie jestem pewien, że efekty opróżniania prefetch w systemie Windows Vista będzie miało na razie to nie pozwoli tej funkcji. Dalej: Pobierz HijackThis Tu Po jej pobraniu install / zapisz go do jego własnego katalogu! Jest to ważne, aby działał poprawnie. Na przykład zapisać w katalogu C: \ Program Files \ hijackthis Następnie można utworzyć skrót na pulpicie. Po zainstalowaniu otwórz program i wybierz Czy system skanowania i zapisywania logów. Ważne ** NIE ma Hijack This coś jeszcze naprawić. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne. Zapisywanie dziennika na pulpicie. W następnym po kliknij Opublikuj Odpowiedz. Przewiń w dół, a następnie kliknij przycisk Zarządzaj Załączniki i dodaj dziennik jako załącznik. Będę musiał sprawdzić log HijackThis i zobaczyć, gdzie się go stamtąd. Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy pytać. |