![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
heyya, acum im în mijlocul unei experienţe de calcul straniu care i putem da vina numai pe un virus / malware-ului. oricum am observat-o în timp ce vizionarea clipurilor video / filme sau de joaca jocuri video, şi, dacă este ceva CPU im folosire intensivă. dar fiecare minut sau cam asa ceva, computerul meu sau orice luarea de măsuri IM încetineşte la un popas, pentru aproximativ 20 de secunde, apoi se întoarce la normal. după cum vă puteţi imagina acest lucru este destul de enervant. şi destul de sigur că există un vârf în utilizarea procesorului peste aceste perioade, cu toate acestea nu berbec suplimentar este luată de nimic (bine, nimic anormal), aşa că am putea doar presupune că tot ceea ce se întâmplă este ascuns de la task manager (prin urmare, ipoteza virus)
Acesta este un screenshot: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg oricum ive deoarece virusul din belşug verificate, majorat meu firewall, cam intrat în modul de apărare super, ive scanate de două ori pe computerul meu de astăzi, cu anunţuri nord ediţie corperate conştient şi Spybot Search and Destroy, ive găsit câteva zeci de infecţii. ru º inos nord vomitat 212. , dar încă după everythings fost curăţate / quarenteened şi un secundar de scanare pentru a se asigura. încă mai continuă. BTW Am făcut tot ceea ce actualizare pre scanare, precum şi toate scaneaza s-au făcut în modul de siguranţă. oricum orice informatii, sfaturi, sfaturi, sugestii ... ceva într-adevăr ar fi mult apreciat ca im, la sfârşitul meu minţile mulþumiri Cameră dublă |
|
|
|||
|
|||
|
Bine ati venit la TCF.
Norton Corporate Edition utilizează resurse masive singur. Pentru un computer de domiciliu este nejustificată. Să înceapă cu acest. Vă rugăm să descărcaţi ATF Cleaner de Atribune. Acest program este pentru XP şi Windows 2000 numai
Pentru Suport Tehnic, Faceţi dublu-clic pe adresa de e-mail situat în partea de jos a fiecare meniu. Aceasta va şterge toate fişierele din elementele care sunt verificate astfel încât, dacă aveţi unele cookie-urile pe care doriţi să o salvaţi. , vă rugăm să mutaţi-le într-un director diferit primul. Note pentru utilizatorii de Windows Vista: Pe Windows Vista pe care "Ferestre Temp" este dezactivat, pentru a gol "Ferestre Temp" ATF-Cleaner trebuie să fie "a alerga as un Administrator" Prefetch a fost dezactivat pe Windows Vista. Aşa cum am Nu sunt sigur că efectele prefetch de golire în Windows Vista va avea, pentru moment, aceasta nu voi permite această funcţie. Înainte: Download HijackThis Aici Odată ce aţi descărcat-o install / salvaţi-l să-l propria dosar!!! Acest lucru este important pentru ca acesta să funcţioneze corect. De exemplu, salvaţi în C: \ Program Files \ hijackthis Apoi, puteţi crea o comandă rapidă pe desktop. Odată instalat deschide programul şi selectaţi Fă-un sistem de scanare şi a salva LogFile. ** Important Nu aveţi Hijack Acest repara nimic încă. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar sunt necesare. Salvare jurnal pe desktop. În următorul post clicaţi Post Răspundeţi. Derulaţi în jos şi faceţi clic pe Gestionare Ataşări şi adăugaţi jurnal într-o anexă separată. Voi avea o privire la jurnalul de HijackThis şi a se vedea unde să mă duc de acolo. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să nu ezitaţi să întrebaţi. |