![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy, teraz im uprostred výpočtovej čudný zážitok, ktorý môžem len vinu na virus / malware. Rovnako aj upozornenie, že pri sledovaní videa / filmov alebo hranie videohier, a ak im using niečo náročné na CPU. ale každú minútu alebo tak, môj počítač alebo akejkoľvek činnosti im s spomalí až zastaví, za cca 20 sekúnd, potom sa vráti do normálu. ako si dokážete predstaviť, je to trochu otravné. a naozaj je na vrchole vyťaženie CPU na tieto obdobia, nie je však žiadny extra ram prijatých nič (dobre, nič abnormálne), takže môžem len predpokladať, že to, čo sa deje, je skrytá správca úloh (teda vírus predpoklad) toto je obrázok: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg Rovnako ive pretože vírus kontroluje habadej, zvýšil môj firewall, docela išiel do super obrany režimu, ive naskenované môj počítač dvakrát dnes sever corperate vydanie Ad Aware a Spybot Search and Destroy, ive našiel niekoľko desiatok infekcií. norton infact pozvracel 212. ale stále po Všetko na vyčistené / quarenteened a sekundárne skenovania, aby sa ubezpečil. stále pokračuje. btw ja som všetko, čo pred aktualizácia skenovanie, skenovanie a všetci skončili v núdzovom režime. Rovnako žiadne informácie, tipy, rady, návrhy ... niečo naozaj bude veľmi cenený ako im na môj rozum nakoniec vďaka DR |
|
| |||
| |||
| Vitajte na TCF. Norton Corporate Edition využíva obrovské prostriedky sami. Na domáci počítač je jednoducho zbytočné. Začnime s týmto. Stiahnite si ATF Cleaner podľa Atribune. Tento program je pre systém Windows XP a Windows 2000 iba
Pre Technická podporaDouble-click na e-mailovej adresy umiestnenej v dolnej časti každej ponuky. Tým sa odstráni všetky súbory z položiek, ktoré sú kontrolované, takže ak máte nejaké keksy, ktoré chcete uložiť. prosím, presuňte do iného adresára ako prvý. Poznámky pre používateľov systému Windows Vista: V systéme Windows Vista, že "Windows Temp" je vypnutá, na prázdne "Windows Temp" ATF-Cleaner, musia byť "Spustiť ako správca" Načítanie bol zakázaný v systéme Windows Vista. Ako si nie som istý, že účinky, vyprázdňovanie načítaní systému Windows Vista bude mať v súčasnej dobe sa mi neumožní túto funkciu. Ďalšie: Stiahnuť HijackThis Tady Akonáhle si ju prevzali install / uložiť ho na jeho vlastnú zložku! To je dôležité pre to, aby fungoval správne. Napríklad uložte do C: \ Program Files \ hijackthis Potom môžete vytvoriť zástupcu na ploche. Po inštalácii otvorte program a vyberte Do systému skenovania a uloženie logfile. ** Dôležité Nemáte Hijack Táto oprava bude ešte niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné. Uložiť prihlásení do počítača. V nasledujúcej post kliknite Odoslať odpoveď. Prejdite dole a kliknite na tlačidlo Spravovať Prílohy a pridať sa prihlásiť ako prílohu. Budem sa musieť pozrieť na záznam v HijackThis a pozrite sa, kam ísť od toho. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa opýtať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Virus Otázka - Môže mi niekto povedať, aj keď môže mať vírus | billozz | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 2. apríl 2009 13:58 |
| Moji priatelia MAC má vírus ... Ehm ... jo ... a Virus ... | cheesepuff | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 29. október 2008 12:58 |
| Virus pomoci | jam90 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 28. júla 2008 07:26 |
| Virus | lolli_pop | Virus, spyware a bezpečnosť | 13 | 17. novembra 2007 09:42 |
| Virus? | carpious | Virus, spyware a bezpečnosť | 12 | 6. mája 2007 09:49 |
| Thread Tools | |
| |