![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеыыа, сада ИМ у средини рачунара чудно искуство које могу само кривицу на вируса / малуаре-а. ионако сам га приметити док гледате видео / филмова или играње видео игара, а ако нешто ИМ користите процесор интензивно. али сваки минут или тако, мој компјутер или било какву акцију ИМ узимајући успорава до застоја, за око 20 секунди, а затим враћа у нормалу. као што можете замислити да је ово прилично нервира. и да ли има довољно врх употребу процесора током ових периода, али без додатних овна доноси ништа (добро, ниста ненормално), тако да могу само претпоставити да све што се дешава је скривен од задатака менаџера (отуда вирус претпоставка) ово је сцреенсхот: хттп://и3.пхотобуцкет.цом/албумс/ы97/јохнцхаз/унтитлед-6.јпг Ионако Иве од вируса провери изобиљу, уппед мој заштитни зид, некако отишао у Супер одбрану мод, Иве скенира мој компјутер два пута данас са Нортон цорперате број огласа свесни и Спыбот Сеарцх анд Дестроы, Иве пронађено неколико десетина инфекција. Нортон инфацт бацила до 212. али ипак, након еверытхингс очишћен / куарентеенед и средњих скенирања како би били сигурни. и даље наставља. БТУ ја изведу све унапред скенира и скенира све је урађено у безбедном режиму. ионако било какве информације, савете, савете, сугестије ... било би заиста су веома цењени као ћаскање код мене страха крају хвала ДР |
|
| |||
| |||
| Добродошли на ТЦФ. Нортон Корпоративна издање користи само велике ресурсе. За кућни рачунар је непотребан терет. Почнимо са. Молимо доунлоад АТФ чисти бы Атрибуне. Овај програм је за КСП и Уиндоус 2000, само
За Техничка подршка, Кликните двапут е-маил адреса се налази на дну сваке менија. Ово ће уклонити све датотеке са ставкама које су проверене тако да ако имате неке колачиће желите да сачувате. молимо да их преместите на другу директоријум први. Напомене за кориснике оперативног система Уиндоус Виста: На Уиндоус Виста "оперативном систему Уиндоус: Темп" је онемогућено да празна "оперативног система Уиндоус: Темп" АТФ-мора да се чисти "Покрени као администратор" Префетцх је онемогућен на оперативни систем Уиндоус Виста. Као што нисам сигуран да ће ефекти пражњења Префетцх на Уиндоус Виста су за сада га нећу омогућити ту функцију. Некст: Доунлоад ХијацкТхис Овде Након што сте га преузели Инсталл / сачувајте га у свој 'сопствени фолдер! То је важно за њега како би исправно функционисао. На пример сачувати у Ц: \ Програм Филес \ хијацктхис Потом можете да креирате пречицу на радној површини. Једном инсталирана отворите програм и изаберите Да ли је систем скенирати и спасити логфиле. Важно ** Немате Хијацк? Ова још нешто поправити. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна. Сачувајте се пријавите на радну површину. У наредних пост Одговори кликните Фаст. Померите се доле и кликните на Манаге Аттацхментс и додати као прилог записнику. Ја ћу имати поглед на ХијацкТхис дневник и види где да оду одатле. Ако имате било каквих питања слободно питајте. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Вирус Питање - Моћи било ко реците ми ако ЈА мај да има вирус | биллозз | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 2 април 2009 13:58 |
| Моји пријатељи МАЦ има вирус ... Умм ... ыеах ... вирус ... | цхеесепуфф | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 29 октобар 2008 12:58 |
| Вирус помоћ | јам90 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 28. јула 2008 07:26 |
| Вирус | лолли_поп | Вирус, Спыуаре и безбедност | 13 | 17 новембар 2007 09:42 |
| Вирус? | царпиоус | Вирус, Спыуаре и безбедност | 12 | 6 мај 2007 09:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |