![]() |
|
| |||
| |||
| heyya, sadece bir virüs Doğum / malware sorumlu tutuyorlar bir garip bilgisayar deneyimi ortasında şimdi im. ise video izlemek / film ya da video oyunları oynamak eğer im CPU yoğun bir şey kullanarak her durumda i ve fark. ama her dakika kadar, benim bilgisayar ya da herhangi bir işlem im alarak durdurmak için, yaklaşık 20 saniye sonra yavaşlar normale gelir. Siz bu hayal edebiliyorum oldukça can sıkıcıdır. ve emin yeterli orada bu süreler üzerinden CPU kullanımı bir tepe, ancak ekstra bir şey koç tarafından alınan (aslında, hiçbir şey anormal) ben sadece ne görev yöneticisi (dolayısıyla virüs varsayım) gizlenir oluyor olduğunu varsayabiliriz Bu bir ekran görüntüsü: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg Zaten virüs beri kontrol galore, ive iki kez bugün kuzey corperate baskı reklam farkında ve spybot ile arama benim bilgisayar taraması ive ve yok benim güvenlik duvarı, kinda süper savunma moduna girdi, artırdı, ive birkaç düzine enfeksiyon bulundu. kuzey infact kadar 212 attı. ama hala everythings sonra temizlendikten / quarenteened ve ikincil emin olmak için tarama. hala devam ediyor. btw i ve her tarama öncesi güncelleme yaptım tüm taramaları güvenli modda yapıldı. Yine herhangi bir bilgi, ipuçları, tavsiyeler, öneriler ... şey gerçekten büyük im gibi benim fikir sonunda teşekkür de DR mutluluk duyacağız |
|
| |||
| |||
| Hoşgeldiniz TCF için. Norton Corporate Edition tek başına büyük kaynaklarını kullanır. Bir ev bilgisayarı için bu Overkill olduğunu. Lets bu ile başlayan. Lütfen indirmek ATF Cleaner Atribune tarafından. Bu program, XP ve Windows 2000 için, sadece
Için Teknik DestekÇift tıklayın, e-posta her menünün altında bulunan adresi. Bu yüzden eğer kaydetmek istediğiniz bazı çerezler kontrol edilir öğeleri tüm dosyaları kaldırır. farklı bir dizin ilk taşıyın. Windows Vista kullanıcıları için Notlar: Windows Vista da "Windows Temp," Windows Temp "ATF boş devre dışı bırakıldı"-Temiz olmalı "Yönetici olarak çalıştırın" Prefetch Windows Vista devre dışı bırakıldı. Ben etkileri Windows Vista boşalma prefetch zaman o fonksiyonu izin vermez o olduğu için olacak emin değilim. İleri: Yükleme HijackThis Burada Sonra bu indirdiğiniz yüklemek / kaydetmek için bunu kendi klasör! Bunun için düzgün bir şekilde çalışması için önemlidir. Örneğin C kaydedin: \ Program Files \ hijackthis Daha sonra masaüstünde bir kısayol oluşturabilirsiniz. Sonra program açık yüklü ve Bir sistem taraması yapın ve Logfile kaydedin. ** Önemli NOT Hijack Bu düzeltme henüz bir şey var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir. Masaüstünüze günlük kaydedin. Bir sonraki yazı tıklayın Post yanıt. Aşağı doğru gidin ve Yönet'i tıklatın Ekler ve ek olarak giriş ekleyin. Ben HijackThis günlük bir göz atacağız ve nerede oradan gitmek için bkz. Eğer herhangi bir soru sormaya çekinmeyin lütfen. |
![]() |
|
| Bookmarks |