менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Вірус, допоможіть мені виправити це PLZ

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 вересня 2007, 13:18
Нові члени групи

Default Вірус, допоможіть мені виправити це PLZ

heyya, тепер їм в середині дивний досвід обчислень, я можу звинувачувати тільки на віруси / шкідливі програми. У всякому разі я помітив під час перегляду відео / фільми або грати у відеоігри, а якщо їм що-небудь допомогою процесор. але кожна хвилина, або так, мій комп'ютер або прийняття рішення їм уповільнює до зупинки, близько 20 секунд, потім повертається в нормальне русло. Як ви можете собі це скоріше дратує. І дійсно є пік завантаження процесора за ці періоди, проте ніяких додаткових RAM приймає усі (ну, нічого ненормального), тому я можу тільки припустити, що все, що відбувається приховано від Task Manager (звідси вірус припущення)
це скріншоти:

http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg

все одно Ive оскільки вірус перевірив достатку, збільшив мій брандмауер, Kinda Gone в режимі Super обороні, Ive відсканованих моєму комп'ютері два рази сьогодні Нортон corperate оголошення Edition знає і Spybot знайти і знищити, Ive інфекції виявлено кілька десятків людей. Нортон Infact вирвало 212. але все одно після Everythings був очищений / quarenteened та середнього перевірки, щоб переконатися. воно все ще триває.
До речі я зробив всі попередні оновлення сканування, сканування, і все було зроблено в безпечному режимі. в будь-якому випадку будь-яка інформація, поради, поради, пропозиції ... нічого дійсно було б дуже цінується як їм на свій розум кінець завдяки DR
Old 6 вересня 2007, 13:59
Модератор групи

Default Вірус, допоможіть мені виправити це PLZ

Ласкаво просимо до ФМС.
Нортон Corporate Edition використовує величезні ресурси поодинці. Для домашнього комп'ютера, це перебір.

Давайте почнемо з цього.
Будь ласка, скачайте ATF Cleaner За Atribune.
Ця програма призначена для XP і Windows 2000 лише
  • Двічі клацніть АТФ-CLEANER.EXE Для запуску програми.
    Під Головний Виберіть: Обрати всіх
    Натисніть Порожні Закладки кнопки.
Якщо ви використовуєте браузер Firefox
  • Натисніть Firefox вгорі і виберіть: Обрати всіх
    ПРИМІТКА: Якщо ви хочете зберегти ваші збережені паролі, натисніть Ні у командному рядку.
Якщо ви використовуєте браузер Opera
  • Натисніть Opera вгорі і виберіть: Обрати всіх
    ПРИМІТКА: Якщо ви хочете зберегти ваші збережені паролі, натисніть Ні у командному рядку.
Натисніть Вийти У головному меню, щоб закрити програму.
Для Технічна підтримкаДвічі клацніть на адресу електронної пошти, розташованої в нижній частині кожного меню. Це дозволить видалити всі файли з тих пунктів, які перевірити тому, якщо у вас є "cookie" Ви хочете зберегти. Будь ласка, перенесіть їх у різні папки.

Примітка для користувачів Windows Vista:
У Windows Vista, що "Windows Temp" неактивно, до порожньої "Windows Temp" АТФ-Cleaner повинно бути "Запуск від імені адміністратора"
Prefetch була відключена в Windows Vista. Як я не впевнений, що наслідки, які спорожнення предвибірки У Windows Vista буде мати в даний час вона не дозволить цієї функції.

Далі:
Завантажити HijackThis Тут
Після того як ви його завантажили Установка і зберегти його в його власній папки! Це дуже важливо для його коректної роботи.
Наприклад зберегти в C: \ Program Files \ HijackThis
Потім можна створити ярлик на робочому столі.
Після встановлення відкрийте програму і виберіть Виконайте перевірку системи і збереження лог-файл.
** Важлива НЕ МАЮТЬ Hijack This виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
Збережіть цей журнал для вашого робочого столу.
У наступному пості кнопку Опублікувати відповідь.
Прокручування вниз і виберіть Управління вкладеннями і додати журналу як вкладення.

Мені доведеться поглянути на лог HijackThis і подивитися, куди їхати звідти.
Якщо у Вас виникли питання, будь ласка, не соромтеся запитувати.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вірусна Питання - Чи може хто-небудь сказати мені, якщо я може бути вірус billozz Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 2 квітня 2009 13:58
Мої друзі MAC є вірус ... Ум ... да ... вірус ... cheesepuff Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 29 жовтня 2008 12:58
Вірус допомогу jam90 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 28 липня 2008 07:26
Вірус lolli_pop Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 13 17 листопада 2007 09:42
Вірус? carpious Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 12 6 травня 2007 09:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.