![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| heyya, тепер їм в середині дивний досвід обчислень, я можу звинувачувати тільки на віруси / шкідливі програми. У всякому разі я помітив під час перегляду відео / фільми або грати у відеоігри, а якщо їм що-небудь допомогою процесор. але кожна хвилина, або так, мій комп'ютер або прийняття рішення їм уповільнює до зупинки, близько 20 секунд, потім повертається в нормальне русло. Як ви можете собі це скоріше дратує. І дійсно є пік завантаження процесора за ці періоди, проте ніяких додаткових RAM приймає усі (ну, нічого ненормального), тому я можу тільки припустити, що все, що відбувається приховано від Task Manager (звідси вірус припущення) це скріншоти: http://i3.photobucket.com/albums/y97/johnchaz/untitled-6.jpg все одно Ive оскільки вірус перевірив достатку, збільшив мій брандмауер, Kinda Gone в режимі Super обороні, Ive відсканованих моєму комп'ютері два рази сьогодні Нортон corperate оголошення Edition знає і Spybot знайти і знищити, Ive інфекції виявлено кілька десятків людей. Нортон Infact вирвало 212. але все одно після Everythings був очищений / quarenteened та середнього перевірки, щоб переконатися. воно все ще триває. До речі я зробив всі попередні оновлення сканування, сканування, і все було зроблено в безпечному режимі. в будь-якому випадку будь-яка інформація, поради, поради, пропозиції ... нічого дійсно було б дуже цінується як їм на свій розум кінець завдяки DR |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо до ФМС. Нортон Corporate Edition використовує величезні ресурси поодинці. Для домашнього комп'ютера, це перебір. Давайте почнемо з цього. Будь ласка, скачайте ATF Cleaner За Atribune. Ця програма призначена для XP і Windows 2000 лише
Для Технічна підтримкаДвічі клацніть на адресу електронної пошти, розташованої в нижній частині кожного меню. Це дозволить видалити всі файли з тих пунктів, які перевірити тому, якщо у вас є "cookie" Ви хочете зберегти. Будь ласка, перенесіть їх у різні папки. Примітка для користувачів Windows Vista: У Windows Vista, що "Windows Temp" неактивно, до порожньої "Windows Temp" АТФ-Cleaner повинно бути "Запуск від імені адміністратора" Prefetch була відключена в Windows Vista. Як я не впевнений, що наслідки, які спорожнення предвибірки У Windows Vista буде мати в даний час вона не дозволить цієї функції. Далі: Завантажити HijackThis Тут Після того як ви його завантажили Установка і зберегти його в його власній папки! Це дуже важливо для його коректної роботи. Наприклад зберегти в C: \ Program Files \ HijackThis Потім можна створити ярлик на робочому столі. Після встановлення відкрийте програму і виберіть Виконайте перевірку системи і збереження лог-файл. ** Важлива НЕ МАЮТЬ Hijack This виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. Збережіть цей журнал для вашого робочого столу. У наступному пості кнопку Опублікувати відповідь. Прокручування вниз і виберіть Управління вкладеннями і додати журналу як вкладення. Мені доведеться поглянути на лог HijackThis і подивитися, куди їхати звідти. Якщо у Вас виникли питання, будь ласка, не соромтеся запитувати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вірусна Питання - Чи може хто-небудь сказати мені, якщо я може бути вірус | billozz | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 2 квітня 2009 13:58 |
| Мої друзі MAC є вірус ... Ум ... да ... вірус ... | cheesepuff | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 29 жовтня 2008 12:58 |
| Вірус допомогу | jam90 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 28 липня 2008 07:26 |
| Вірус | lolli_pop | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 17 листопада 2007 09:42 |
| Вірус? | carpious | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 6 травня 2007 09:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |