az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Powerpoint de Virüs Dosya Gönderilen E-posta mı?

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 07:05 27.
Üye Grubu

Default Powerpoint de Virüs Dosya Gönderilen E-posta mı?

Bugün birinin bilinmeyen bir PowerPoint dosyasını içeren bir e-posta aldım. Bunu yükleyenler ve sadece bir zincir e-posta bilgi yarışması görsel bir sunum oldu. Bu PowerPoint virüs içeren dosya mümkün mü (nasıl genellikle transfer ettiğiniz) nedir? Ya da pek olası?
Old May 2009, 09:19 27.
Moderatör Grubu

Default Powerpoint de Virüs Dosya Gönderilen E-posta mı?

Evet virüs herhangi bir dosya gizlenmiş olabilir.

Burada adımları İş http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
E-posta ile bir PowerPoint gönderme. YARDIM NEEDED.? jsyosh24 E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma 1 21. Kasım 2008 09:54
Yardım ortalama dosya virüs yazılımı varsa eksik christine154 Virüs, Spyware ve Güvenlik 2 17. Ağustos 2008 04:21
MSN E-posta Spam Virüs - kqoka.exe Hybr! D Virüs, Spyware ve Güvenlik 6 1. Mayıs 2008 02:16
Need Help --- E-posta virüs tarafından zarar Rookssailor Virüs, Spyware ve Güvenlik 39 14. Şubat 2008 14:20
Tuhaf e-posta virüs? ya da değil? Hybr! D Virüs, Spyware ve Güvenlik 19 11. Ağustos 2007 13:30
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından