![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета Аз просто играя наоколо с моите приятели компютъра и изглежда, че е шпионски софтуер. това не е проблем, ние се отървем от него. Сега мисля, че компютъра ми е шпионски софтуер. Имам една стара версия на отвличане това тук, и когато се опитвам да тече от C: \ HJT тя се появи за около millisecond после се затваря. така HJT просто не работи. Също така, когато сте в Firefox, Firefox ще просто тясно случайно. Отидох в filehippo.com за да получите най-новата версия на HJT, но когато кликнете върху линка HJT, Firefox просто изключи. неговите същото, когато щракнете върху всеки друг линк към тази страница така аз се опитах да пишете Ср против шпионски софтуер на Google, и бум! Firefox затваря отново. Аз съм мисля, че моите шпионски софтуер не е отдаване ме правиш нещата "анти-шпионски софтуер", свързани в мрежата. да тичам и & г сега, но аз съм просто се чудех дали някой друг е имал това се случи преди? и какъв тип шпионски софтуер е. PS всичко това да се случи по ie7 също. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * THIS IS A стъпки на моя ослабват опити за шпионски ОТСТРАНЯВАНЕ Отвличане това все още няма да се изпълняват. Така че не може да се antone дървена съжалявам. Също така можете да стартирате Windows в безопасен режим ... Моят Ср срещу вируса навик да им се. spybot е & г избяга и се заличават някои шпионски софтуер Ad-Aware избяга и се заличават някои шпионски софтуер съгледат Ловецът изразят избяга и се заличават някои шпионски софтуер ccleaner избяга и се заличават неща почистване! избяга и се заличават някои неща cwshredder избяга и се заличават файл smitfraud фиксира избяга и се заличават някои неща MSConfig почистване избяга и се заличават startups ewido не би дори и да ме инсталирате (същия проблем като HJT, открива за millisecond тогава затваря) (вероятно поради своята част от AVG сега?) Също така, ето някои неща, които пиша в Google, след това Firefox катастрофи: Ср ewido - когато щракнете върху ewido сайт avast NOD32 антивирусни antispyware и други марки от AV софтуер Освен това, тенденцията Микро HouseCall онлайн AV скенера не работи също. Просто не успя при инсталиране: (от не успеят Тоест вирусът не е отдаването под наем на програмата работи.) Panda AV NOD32 Kaspersky Моля, помогнете ..... Наздраве Джим |
|
| |||
| |||
| Да вземем друг подход. Моля принтирай тези инструкции, тъй като те ще са необходими по-късно, когато Интернет не е на разположение. Изтеглям SDFix от AndyManchesta и го запишете на вашия работен плот. При използване на този инструмент, трябва да използвате Администратор на профил или по сметка с Административен права
Отворете SDFix папка и кликнете два пъти RunThis.bat за да стартирате скриптове.
----- След SDFix е пълен и компютъра се рестартира в нормален режим, опитайте се да тичам HijackThis и след дневника заедно с SDFix дневника. . |
|
| |||
| |||
| Здравей благодаря за отговора. Споменах по-горе, че може да не стартира в безопасен режим. Когато се опитам, тя зарежда всички компоненти, докато не стане на "Mup.sys" Това е мястото, където го спре. Оставих го за около 15 минути последно опитате и беше все още остана там. Така че може би аз да опитам нещо, което не изисква безопасен режим? Наздраве, Джим |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за това. Липсваше страна не е в състояние да обувка в безопасен режим. Нека го направим. Имаш HJT инсталирано нали? Като се има предвид, че той е инсталиран по подразбиране място след това следвайте тези стъпки, за да преименувате HijackThis и след това се опитайте да го изпълним.
Забележка: Въпреки, че ние трябва да се преименува HijackThis снайперист, ние пак ще се отнасят до него, както HijackThis или HJT. |
|
| |||
| |||
| хей. Аз нямам HJT инсталирани, имам самостоятелни копие, в C: \ HJT Опитах това, което каза, но това също не работи. Аз също преименува папката за снайперист също, но да не се ползват. Аз съм в момента текат онлайн сканиране от Panda AV. Надяваме се това да помогне мен. Някакви други предложения? Наздраве Джим |
|
| |||
| |||
| Опитайте това. Пауза на Panda сканиране. Изтеглям случайната системата информационен инструмент (RSIT) от случайни / произволно от и го запишете на вашия Desktop.
Също така, имате ли флаш диск и друг компютър, за да прехвърляте файлове на заразения компютър? |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Аз Закрепихме 2 трупи. Да имам флаш диск и друг компютър, за да използвате. Наздравици |
|
| |||
| |||
| Опитайте се да свалите MBAM и тичам то тогава пост дневника. Ако не можете да го изтеглите след това прехвърляне на отговорност Просто инсталаторът на заразения компютър. След това инсталирате и работите с нея. Ако инсталационната програма или няма да се пуснат тогава опитайте преименуването него. Изтеглям Malwarebytes "Анти-злонамерени програми (MBAM)
След MBAM завърши опитайте ръководещо HijackThis сканира отново и след дневника. |
|
| |||
| |||
| един HJT влезте или RSIT дневника? |
|
| |||
| |||
| Една MBAM дневник и HijackThis дневника. RSIT е трябвало да създаде HJT влезте с него на сканиране, но по някаква причина той не е. |