menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Virus nebo spyware infekce

Reply

Thread Nástroje
Old 21.listopadu 2008, 21:50
Člen Skupina

Default Virus nebo spyware infekce

ahoj kluci

Jen jsem se hrát s mojí kamarádi počítače a zdá se, že má spyware. že to není problém, máme zbavit.

Myslím, že teď můj počítač spyware. Mám starou verzi unést to tady, a když zkusím spustit z C: \ HJT se objeví až asi milisekundu tedy zavře. HJT tak prostě nefunguje.

i když v firefox, firefox bude jen těsné náhodně. Šel jsem do filehippo.com získat nejnovější verze HJT, ale i při kliknutí na odkaz HJT, firefox prostě vypne. jeho stejné i při kliknutí na jakýkoli jiný odkaz na tuto stránku

tak jsem se pokusil typizace AVG Anti spyware do google, a třesk! firefox zase zavře. Já jsem si myslel, že můj spyware není nájem mi dělat věci 'anti-spyware' spojené na net.

asi běžet S & D hned, ale jsem jen přemýšlel, jestli někdo jiný má to stalo předtím? a jaký druh spyware je.

ps toto vše se děje i na IE7 taky.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

TOTO JE vyčerpaný MÝCH Mdlá pokusy Spyware

Unést tohoto stále nebude fungovat. So I can't get antone log líto. Také není možné spustit systém Windows v nouzovém režimu ...
Moje AVG Anti virus zvyklý běžet buď.

Spybot S & D běželi a zrušují některé spyware
Ad-aware běžel a zrušují některé spyware
špionážní chytač vyjádřit běžel a zrušují některé spyware
ccleaner běžel a vypouští věci
cleanup! běžel a zrušují některé věci
cwshredder běžel a vypouští soubor
smitfraud opravit běžel a zrušují některé věci
msconfig cleanup běžel a vypouští začínajících
Ewido by ani dovolte mi nainstalovat (stejný problém jako HJT, otevírá pro milisekunda pak zavře) (pravděpodobně proto, že jeho součástí AVG teď?)

Také zde jsou některé věci, které píšu do google, tak firefox pády:
AVG
Ewido - i když kliknete na Ewido stránky
avast
NOD32
antivirus
Anti-Spyware

a jiných značek AV software

Dále platí, že Trend Micro HouseCall AV online skener nebude fungovat buď.

Prostě selhal při instalaci: (o selhání znamenalo i virus není nechat program spustit.)
Panda AV
NOD32
Kaspersky

Prosím pomozte .....
nazdraví Jim
Old 21.listopadu 2008, 22:14
Moderátor skupiny

Dejme si jiný přístup.

Prosím tisk těchto pokynů, které budou potřeba později, kdy přístup k Internetu není k dispozici.

Stáhnout SDFix by AndyManchesta a uložit do počítače.

Pokud používáte tento nástroj, musíte použít Správce účtu nebo na účet Správní právo
  • Dvojitým kliknutím SDFix.exe a bude extrahovat soubory do% systemdrive%
  • (jedná se o jednotku, která obsahuje adresář Windows, obvykle C: \ SDFix).
  • Nepoužívejte jen ještě.
Restartu počítače Nouzový režim pomocí F8 metodou. To provedete tak, že restartujete počítač a po vyslechnutí vašeho počítače pípnutí jednou při startu (ale ještě před Windows zobrazí ikona) stiskněte klávesu F8 opakovaně. A objeví se menu s několika možnostmi. Pomocí kláves se šipkami pohybovat a zvolte možnost spuštění systému Windows v "Safe Mode".

Otevřete složku SDFix a dvakrát klikněte na RunThis.bat ke spuštění skriptu.
  • Napsat Y k zahájení procesu cleanup.
  • Bude se odstranily všechny Trojan služeb nebo položek registru nalezena poté vás vyzve ke stisknutí libovolné klávesy restartujte počítač.
  • Stisknutím libovolného tlačítka a je restartovat PC.
  • Když se PC restartuje, je Fixtool spustí znovu a dokončení procesu odebrání potom zobrazí DokončenoStisknutím libovolného tlačítka na konci skriptu a zatížení ploše ikony.
  • Až na plochu ikony nahrát SDFix zpráva se otevře na obrazovce a také uložit do složky SDFix jako Report.txt.
  • Kopírovat a vložit obsah souboru na výsledky Report.txt V další odpovědi.

-----

Po SDFix je kompletní a počítač se restartuje do normálního režimu, zkuste spustit HijackThis a po přihlášení spolu s SDFix log.

.

Old 21.listopadu 2008, 22:41
Člen Skupina

Ahoj díky za odpověď.

Jsem se zmínil výše, že nelze spustit v nouzovém režimu.

Když zkusím, načte všechny složky, dokud se na "Mup.sys"
To je oblast, kde se zastaví. Nechal jsem ho asi 15 minut posledního vyzkoušet a bylo to ještě přilepil tam.

Možná bych mohl zkusit něco, co nevyžaduje nouzovém režimu?

Díky, Jim
Old 21.listopadu 2008, 22:46
Moderátor skupiny

Je mi to líto. Stýskalo se mi po straně nejsou schopné zavést do nouzového režimu.

Pojďme na to.

Máte HJT nainstalovány správně? Vzhledem k tomu, že se instaluje do výchozího místa, pak postupujte takto přejmenovat HijackThis a pokuste se jej spustit.
    • Přejděte do složky C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Klikněte pravým tlačítkem myši na HijackThis.exe a zvolte Přejmenovat
    • Zadejte sniper.exe a stiskněte Vstup
    • Právo-klikněte v sniper.exe a zvolte Odeslat > Desktop (vytvořit zástupce)
  • Z plochy otevřeného HijackThis.
  • Důležité! Pokud používáte Windows Vista, Právo-klikání Spustit jako správce
  • Klikněte na Do systému skenování a uložení souboru protokolu
  • HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku.
  • Copy & paste celý obsah záznamu ve své funkci.
    • Nepoužívejte HijackThis mít ještě něco opravit. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné.
Poznámka: Přestože jsme se přejmenovává na HijackThis odstřelovač, budeme stále odkazují na to, jak HijackThis nebo HJT.

Old 21.listopadu 2008, 23:12
Člen Skupina

hej.

Nemám HJT nainstalován, mám samostatné kopírování, v C: \ HJT

Zkoušel jsem to, co řekl, ale to také nefunguje. Také jsem přejmenována na složku pro odstřelovače taky, ale bezvýsledně.

Já jsem v současné době běží online scan od Panda AV.

Snad mi to pomůže.

Jakékoliv další návrhy?
Nazdraví Jim
Old 21.listopadu 2008, 23:26
Moderátor skupiny

Zkuste to.

Pauza na Panda scan.

Stáhnout náhodný systém informační nástroj (RSIT) namátkovými / náhodně a uložte jej na plochu.
  • Dvojitým kliknutím na RSIT.exe běžet.
  • Klikněte Pokračovat na disclaimer obrazovce.
  • Jakmile je hotové, dva Protokoly budou otevřené.
  • log.txt <bude maximalizovaným a info.txt <bude minimalizován
  • Prosím post obsah oba logy v příštím odpověď.

Také máte flash disk a jiný počítač pro přenos souborů na infikovaném počítači?

Old 21.listopadu 2008, 23:37
Člen Skupina

Nazdar.

Mám připojené 2 protokoly.

Ano, mám flash disk a jiný počítač používat.

Na zdraví
Přiložené soubory
File Type: txt info.txt (10.2 KB, 5 zobrazení)
File Type: txt log.txt (12.9 KB, 3 zobrazení)
Old 22.listopadu 2008, 00:06
Moderátor skupiny

Zkuste stáhnout a spustit MBAM ji pak po přihlášení. Pokud nemůžete stáhnout odtud přes Jen instalátor na infikovaném počítači. Pak nainstalujte a spusťte jej. Pokud instalátor nebo program nebude fungovat poté zkuste ji přejmenovat.

Stáhnout Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Double-klikněte mbam-setup.exe a podle pokynů na obrazovce nainstalujte program.
  • Na konci, ujistěte se, že jeden zaškrtnutí je umístěn vedle takto:
    • Update Malwarebytes' Anti-Malware
    • Spuątění Malwarebytes' Anti-Malware
  • Potom klikněte na Dokončit.
  • Pokud je aktualizace nalezeny, bude stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi.
  • Jakmile se program nahraje, zvolte Provádět rychlé vyhledání, Potom klikněte na Scan.
  • Při skenování je kompletní, klepněte na tlačítko OK, Pak Zobrazit výsledky Pro zobrazení výsledků.
  • Být jisti, že vše je kontrolováno, a klikněte Odebrat vybrané.
  • Při dezinfekci je dokončen, a přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku a můžete být vyzváni k restartu. (Viz Poznámka Extra)
  • Přihlášení se automaticky uloží do MBAM a je možné zobrazit kliknutím na záložku v logu MBAM.
  • Kopírovat a vložit celou zprávu ve své příští odpověď.
Extra Poznámka: Pokud narazí na MBAM soubor, který je těžké odstranit, bude předložena v 1 ze 2 výzva, klepněte na tlačítko OK a nechte MBAM buď pokračovat s dezinfekční proces, je-li vyzváni k restartu počítače, učiňte tak ihned.

Po dokončení MBAM pokusí spustit HijackThis scan znovu a po přihlášení.

Old 22.listopadu 2008, 00:47
Člen Skupina

jeden HJT log nebo RSIT přihlásit?
Old 22.listopadu 2008, 00:49
Moderátor skupiny

Na MBAM log HijackThis a log. RSIT by vytvořilo HJT log s je to scan, ale z nějakého důvodu nedošlo.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.