![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
ahoj kluci
Jen jsem se hrát s mojí kamarádi počítače a zdá se, že má spyware. že to není problém, máme zbavit. Myslím, že teď můj počítač spyware. Mám starou verzi unést to tady, a když zkusím spustit z C: \ HJT se objeví až asi milisekundu tedy zavře. HJT tak prostě nefunguje. i když v firefox, firefox bude jen těsné náhodně. Šel jsem do filehippo.com získat nejnovější verze HJT, ale i při kliknutí na odkaz HJT, firefox prostě vypne. jeho stejné i při kliknutí na jakýkoli jiný odkaz na tuto stránku tak jsem se pokusil typizace AVG Anti spyware do google, a třesk! firefox zase zavře. Já jsem si myslel, že můj spyware není nájem mi dělat věci 'anti-spyware' spojené na net. asi běžet S & D hned, ale jsem jen přemýšlel, jestli někdo jiný má to stalo předtím? a jaký druh spyware je. ps toto vše se děje i na IE7 taky. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TOTO JE vyčerpaný MÝCH Mdlá pokusy Spyware Unést tohoto stále nebude fungovat. So I can't get antone log líto. Také není možné spustit systém Windows v nouzovém režimu ... Moje AVG Anti virus zvyklý běžet buď. Spybot S & D běželi a zrušují některé spyware Ad-aware běžel a zrušují některé spyware špionážní chytač vyjádřit běžel a zrušují některé spyware ccleaner běžel a vypouští věci cleanup! běžel a zrušují některé věci cwshredder běžel a vypouští soubor smitfraud opravit běžel a zrušují některé věci msconfig cleanup běžel a vypouští začínajících Ewido by ani dovolte mi nainstalovat (stejný problém jako HJT, otevírá pro milisekunda pak zavře) (pravděpodobně proto, že jeho součástí AVG teď?) Také zde jsou některé věci, které píšu do google, tak firefox pády: AVG Ewido - i když kliknete na Ewido stránky avast NOD32 antivirus Anti-Spyware a jiných značek AV software Dále platí, že Trend Micro HouseCall AV online skener nebude fungovat buď. Prostě selhal při instalaci: (o selhání znamenalo i virus není nechat program spustit.) Panda AV NOD32 Kaspersky Prosím pomozte ..... nazdraví Jim |
|
|
|||
|
|||
|
Dejme si jiný přístup.
Prosím tisk těchto pokynů, které budou potřeba později, kdy přístup k Internetu není k dispozici. Stáhnout SDFix by AndyManchesta a uložit do počítače. Pokud používáte tento nástroj, musíte použít Správce účtu nebo na účet Správní právo
Otevřete složku SDFix a dvakrát klikněte na RunThis.bat ke spuštění skriptu.
----- Po SDFix je kompletní a počítač se restartuje do normálního režimu, zkuste spustit HijackThis a po přihlášení spolu s SDFix log. . |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj díky za odpověď.
Jsem se zmínil výše, že nelze spustit v nouzovém režimu. Když zkusím, načte všechny složky, dokud se na "Mup.sys" To je oblast, kde se zastaví. Nechal jsem ho asi 15 minut posledního vyzkoušet a bylo to ještě přilepil tam. Možná bych mohl zkusit něco, co nevyžaduje nouzovém režimu? Díky, Jim |
|
|
|||
|
|||
|
Je mi to líto. Stýskalo se mi po straně nejsou schopné zavést do nouzového režimu.
Pojďme na to. Máte HJT nainstalovány správně? Vzhledem k tomu, že se instaluje do výchozího místa, pak postupujte takto přejmenovat HijackThis a pokuste se jej spustit.
Poznámka: Přestože jsme se přejmenovává na HijackThis odstřelovač, budeme stále odkazují na to, jak HijackThis nebo HJT. |
|
|
|||
|
|||
|
hej.
Nemám HJT nainstalován, mám samostatné kopírování, v C: \ HJT Zkoušel jsem to, co řekl, ale to také nefunguje. Také jsem přejmenována na složku pro odstřelovače taky, ale bezvýsledně. Já jsem v současné době běží online scan od Panda AV. Snad mi to pomůže. Jakékoliv další návrhy? Nazdraví Jim |
|
|
|||
|
|||
|
Zkuste to.
Pauza na Panda scan. Stáhnout náhodný systém informační nástroj (RSIT) namátkovými / náhodně a uložte jej na plochu.
Také máte flash disk a jiný počítač pro přenos souborů na infikovaném počítači? |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar.
Mám připojené 2 protokoly. Ano, mám flash disk a jiný počítač používat. Na zdraví |
|
|
|||
|
|||
|
Zkuste stáhnout a spustit MBAM ji pak po přihlášení. Pokud nemůžete stáhnout odtud přes Jen instalátor na infikovaném počítači. Pak nainstalujte a spusťte jej. Pokud instalátor nebo program nebude fungovat poté zkuste ji přejmenovat.
Stáhnout Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Po dokončení MBAM pokusí spustit HijackThis scan znovu a po přihlášení. |
|
|
|||
|
|||
|
jeden HJT log nebo RSIT přihlásit?
|
|
|
|||
|
|||
|
Na MBAM log HijackThis a log. RSIT by vytvořilo HJT log s je to scan, ale z nějakého důvodu nedošlo.
|