μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Spyware Virus ή λοίμωξη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 21:50
Μέλος Ομάδα

Default Spyware Virus ή λοίμωξη

hi guys

Απλώς παίζουν περίπου με εκτιμήσεις υπολογιστή μου και φαίνεται ότι έχει spyware. αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, έχουμε απαλλαγεί από αυτήν.

Νομίζω ότι τώρα ο υπολογιστής μου έχει spyware. Έχω μια παλιά έκδοση του εισβάλει σε αυτό εδώ, και όταν προσπαθώ να το εκτελέσετε από C: \ HJT Αναδύεται ότι για περίπου ένα μιλιδευτερόλεπτο τότε κλείνει. HJT έτσι απλά δεν λειτουργεί.

Επίσης, όταν σε firefox, firefox θα κλείσει μόνο τυχαία. Πήγα πάνω να filehippo.com τελευταία έκδοση του HJT, αλλά όταν κάνω κλικ στην HJT σύνδεσμο, firefox μόλις τερματίζεται. το ίδιο όταν το κάνω κλικ πάνω σε κάθε άλλη σύνδεση σε αυτή τη σελίδα

Γι 'αυτό και προσπάθησε να πληκτρολογείτε AVG Anti spyware σε google, και bang! firefox κλείνει ξανά. σκέφτομαι ότι μου spyware δεν αφήνετε να κάνω πράγματα 'anti-spyware "που συνδέονται με το δίκτυο.

περίπου για την εκτέλεση S & D τώρα, αλλά είμαι μόνο να αναρωτιέται αν κάποιος είχε συμβεί πριν από αυτό; και τι είδους είναι spyware.

ps όλα αυτά επίσης συμβαίνει σε πολύ IE7.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

THIS IS A υποβαθμισμένες OF MY ταλαιπωρημένο απόπειρες Spyware REMOVAL

Ληστεύω αυτό ακόμη δεν θα εκτελεστεί. Γι 'αυτό δεν μπορούμε να antone ημερολόγιο συγγνώμη. Δεν μπορώ επίσης να ξεκινήσετε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία ...
Το AVG Anti ιός λειτουργεί είτε συνηθίζει.

Spybot-S & D έτρεξε και διαγράφονται κάποιες spyware
Ad-Aware έτρεξε και διαγράφονται κάποιες spyware
κατάσκοπος catcher εκφράσω έτρεξε και διαγράφονται κάποιες spyware
ccleaner έτρεξες και διαγράφεται stuff
cleanup! έτρεξε και διαγράφονται κάποια πράγματα
cwshredder έτρεξε και διαγράφεται ένα αρχείο
smitfraud καθορίζει έτρεξε και διαγράφεται κάποια πράγματα
msconfig cleanup έτρεξε και διαγράφεται νέων εταιρειών
ewido δεν θα επιτρέψτε μου ακόμα και εγκατάσταση (το ίδιο πρόβλημα, όπως HJT, ανοίγει για μιλιδευτερόλεπτο τότε κλείνει) (πιθανώς επειδή από την πλευρά του AVG τώρα;)

Επίσης, εδώ είναι μερικά πράγματα που μου google σε είδος, τότε firefox crashes:
avg
ewido - όταν κάνω κλικ σε ewido site
avast
NOD32
ιών
antispyware

και άλλα σήματα του λογισμικού AV

Επίσης, η Trend Micro HouseCall online AV σαρωτής δεν θα λειτουργήσει είτε.

Απλά απέτυχε σε εγκατάσταση: (i από αποτύχει σημαίνει ότι ο ιός δεν αφήνουμε το πρόγραμμα τρέχει.)
Panda AV
NOD32
Kaspersky

Παρακαλώ βοηθήστε .....
cheers Jim
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 22:14
Συντονιστής Ομάδας

Ας ρίξουμε μια άλλη προσέγγιση.

Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε αυτές τις οδηγίες, δεδομένου ότι θα χρειαστούν αργότερα, όταν η πρόσβαση στο Internet δεν είναι διαθέσιμη.

Λήψη SDFix από AndyManchesta και να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Διαχειριστής του λογαριασμού του ή ένα λογαριασμό με Διοικητική δικαιώματα
  • Κάντε διπλό κλικ SDFix.exe και θα εξαγάγει τα αρχεία με το% systemdrive%
  • (αυτή είναι η μονάδα δίσκου που περιέχει τον κατάλογο των Windows, συνήθως C: \ SDFix).
  • Μην τη χρησιμοποιείτε μόνο ακόμη.
Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε Safe Mode χρησιμοποιώντας το F8 μέθοδο. Για να το κάνετε αυτό, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και μετά από ακρόαση του υπολογιστή σας μπιπ μια φορά κατά την εκκίνηση (αλλά πριν από την εγκατάσταση των Windows εμφανίζεται το εικονίδιο), πατήστε το πλήκτρο F8 επανειλημμένα. Ένα μενού θα εμφανιστεί με πολλές επιλογές. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να πλοηγηθείτε και επιλέξτε την επιλογή να τρέχουν τα Windows σε "ασφαλή λειτουργία".

SDFix Ανοίξτε το φάκελο και κάντε διπλό κλικ RunThis.bat για να αρχίσει το σενάριο.
  • Τύπος Y για να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης.
  • Θα αρθεί κάθε Trojan Υπηρεσίες ή καταχωρήσεις μητρώου που βρέθηκαν στη συνέχεια να σας ζητήσει να πατήσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση.
  • Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο και θα επανεκκίνηση του υπολογιστή.
  • Κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, η Fixtool θα τρέχει ξανά και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία κατάργησης τότε απεικόνιση Ολοκληρώθηκε, Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να τελειώσει το σενάριο και το φορτίο στην επιφάνεια εργασίας σας εικονίδια.
  • Μόλις η επιφάνεια εργασίας εικονίδια φορτίο το SDFix έκθεση θα ανοίξει στην οθόνη και επίσης να αποθηκεύσετε στο φάκελο ως SDFix Report.txt.
  • Αντιγράψτε και επικολλήστε το περιεχόμενο του φακέλου αποτελέσματα Report.txt κατά την επόμενη απάντηση.

-----

Μετά SDFix είναι πλήρης και την επανεκκίνηση του υπολογιστή σε κανονική κατάσταση λειτουργίας, προσπαθήστε να εκτελέσετε το HijackThis και μετά συνδεθείτε με το SDFix συνδεθείτε.

.

Old 21 Νοεμβρίου 2008, 22:41
Μέλος Ομάδα

Γεια σας ευχαριστώ για την απάντηση.

Ανέφερα παραπάνω ότι δεν μπορώ να ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία.

Όταν προσπαθώ, φορτώνει όλα τα συστατικά μέρη που μέχρι να φτάσει στο "Mup.sys"
Εκεί σταματάει. Άφησα για περίπου 15 λεπτά και δοκιμάστε τελευταία ήταν ακόμη κολλήσει εκεί.

Έτσι ίσως θα μπορούσα να δοκιμάσω κάτι που δεν απαιτεί ασφαλή λειτουργία;

Cheers, Jim
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 22:46
Συντονιστής Ομάδας

Λυπούμαστε για αυτό. Έχασα το μέρος δεν είναι σε θέση να εκκινήσετε σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας.

Ας το κάνουμε αυτό.

Έχετε HJT εγκατασταθεί σωστά; Δεδομένου ότι είναι εγκατεστημένο στην προεπιλεγμένη θέση στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μετονομάσετε HijackThis και στη συνέχεια προσπαθήστε να εκτελέσετε.
    • Πηγαίνετε στο C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Κάντε δεξί κλικ στη HijackThis.exe και επιλέξτε Μετονομασία
    • Πληκτρολογήστε sniper.exe και πατήστε Εισάγετε
    • Κάντε δεξί κλικ σε λειτουργία sniper.exe και επιλέξτε Αποστολή σε > Desktop (δημιουργήσετε συντόμευση)
  • Από την επιφάνεια εργασίας ανοικτή HijackThis.
  • Σημαντικό! Εάν χρησιμοποιείτε Windows Vista, Κάντε δεξί κλικ και Εκτέλεση ως διαχειριστής
  • Κάντε κλικ στην Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο
  • HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
  • Αντιγραφή & Επικόλληση όλο το περιεχόμενο του ημερολογίου σας με το ταχυδρομείο.
    • Μην HijackThis έχουν ορίσει ακόμα τίποτα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
Σημείωση: Αν και έχουμε να μετονομαστεί HijackThis σκοπευτής, θα εξακολουθούν να αναφέρονται σε αυτήν ως HijackThis ή HJT.

Old 21 Νοεμβρίου 2008, 23:12
Μέλος Ομάδα

έι.

Δεν έχω εγκαταστήσει HJT, έχω την ηρεμία και μόνο αντίγραφο, στο C: \ HJT

Προσπάθησα αυτό που είπατε, αλλά επίσης ότι δεν λειτούργησε. Επίσης, το φάκελο για να μετονομαστεί σκοπευτής πολύ, αλλά δεν μπορεί να.

Είμαι ήδη σε εξέλιξη μια ηλεκτρονική σάρωση από Panda AV.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό βοηθά εμένα.

Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις;
Cheers Jim
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 23:26
Συντονιστής Ομάδας

Δοκίμασε αυτό.

Παύση της Panda σάρωσης.

Λήψη τυχαία εργαλείο του συστήματος πληροφοριών (RSIT) με τυχαία / τυχαία και από το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας.
  • Κάντε διπλό κλικ στο RSIT.exe να τρέχει.
  • Κάντε κλικ Συνέχεια κατά την ευθύνη οθόνη.
  • Όταν θα έχει ολοκληρωθεί, οι δύο κορμοί θα ανοίξει.
  • log.txt <θα μεγιστοποιηθεί και info.txt <θα πρέπει να ελαχιστοποιούνται
  • Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο του αμφότεροι κορμοί στην επόμενη απάντηση.

Επίσης, έχετε flash drive και ένα άλλο υπολογιστή για μεταφορά αρχείων με τα μολυσμένα PC;

Old 21 Νοεμβρίου 2008, 23:37
Μέλος Ομάδα

Γεια σου.

Έχω το συνημμένο 2 κορμών.

Ναι έχω ένα flash drive και να χρησιμοποιούν έναν άλλο υπολογιστή.

Εις υγεία
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: txt info.txt (10,2 KB, 5 εμφανίσεις)
File Type: txt log.txt (12,9 KB, 3 εμφανίσεις)
Old 22 Νοεμβρίου 2008, 00:06
Συντονιστής Ομάδας

Προσπαθήστε να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε MBAM τότε μετά το μητρώο. Εάν δεν μπορείτε να το κατεβάσετε τότε μεταφορά άνω μόνο ο εγκαταστάτης στο μολυσμένο υπολογιστή. Στη συνέχεια, η εγκατάσταση και η λειτουργία του. Αν ο εγκαταστάτης ή το πρόγραμμα δεν θα εκτελείται στη συνέχεια, δοκιμάστε τη μετονομασία του.

Λήψη Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Κάντε διπλό κλικ mbam-setup.exe και ακολουθήστε τις υποδείξεις για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα.
  • Στο τέλος, να είναι σίγουρος ότι με checkmark είναι δίπλα με τα εξής:
    • Ενημέρωση Malwarebytes' Anti-Malware
    • Launch Malwarebytes' Anti-Malware
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ Finish.
  • Εάν βρεθεί μια ενημέρωση, θα κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση.
  • Μόλις το πρόγραμμα έχει φορτωθεί, επιλέξτε Πραγματοποιήστε γρήγορη σάρωση, Στη συνέχεια, κάντε κλικ Scan.
  • Όταν η σάρωση ολοκληρωθεί, κάντε κλικ ΟΚ, Τότε Δείτε τα αποτελέσματα για να δείτε τα αποτελέσματα.
  • Να είστε βέβαιοι ότι τα πάντα ελέγχονται, και κάντε κλικ Αφαίρεση επιλεγμένων.
  • Όταν ολοκληρωθεί η απολύμανση, ένα log θα ανοίξει στο Notepad και μπορεί να σας ζητηθεί να ξεκινήσετε πάλι. (Extra Βλέπε Σημείωση)
  • Το αρχείο καταγραφής αποθηκεύεται αυτόματα από MBAM και είναι δυνατή μέσω της ενότητας την καρτέλα Logs στο MBAM.
  • Αντιγραφή και Επικόλληση το σύνολο της έκθεσης κατά την επόμενη απάντηση.
Έξτρα Σημείωση: Αν MBAM συναντά ένα αρχείο που είναι δύσκολο να αρθούν, θα βρεθείτε μπροστά σε 1 από 2 ζητηθεί, κάντε κλικ στο OK για να MBAM είτε και ας προχωρήσουμε με τη διαδικασία της απολύμανσης, εφόσον ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, παρακαλώ να το κάνετε αμέσως.

Αφού ολοκληρωθεί η MBAM προσπαθήσουμε HijackThis σάρωση εκτελεί μια φορά και μετά το μητρώο.

Old 22 Νοεμβρίου 2008, 00:47
Μέλος Ομάδα

HJT ένα ημερολόγιο ή ένα ημερολόγιο RSIT;
Old 22 Νοεμβρίου 2008, 00:49
Συντονιστής Ομάδας

Μια MBAM log και ένα HijackThis log. RSIT θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει μια HJT συνδεθείτε με αυτό της σάρωσης, αλλά για κάποιο λόγο δεν είχε.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.