manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Virus ili spyware infection

Reply

Thread Tools
Old 21. studenog 2008, 21:50
Member Group

Default Virus ili spyware infection

hi momački

Sam bio pravedan igranje okolo sa mojim prijateljima računala i čini se da je spyware. to nije problem, mi je dobio osloboditi od njega.

Mislim da je sada moj računalo je spyware. Imam staru verziju ovog kidnapovati na ovamo, i našto JA pokušati trčanje Internet from C: \ HJT ga pops gore oko milisekunda onda zatvara. HJT baš tako ne radi.

Također, kada je u Firefox, Firefox će samo zatvoriti nasumično. JA je otišao na filehippo.com da biste dobili najnoviju verziju HJT, ali kad kliknem na link HJT, krijesnica samo isključi. njen isti Kad kliknem na bilo koji drugi link na tu stranicu

tako ja pokušao utipkajući avg protu-spyware na google, i Bang! krijesnica ponovno zatvara. Ja sam misleći da je moj spyware Najam nije mi radimo stvari 'anti-spyware "se odnose na net.

o izvoditi sada S & D, ali ja sam samo zanima ako netko drugi ima to dogodi prije? i koju vrstu spyware je.

ps sve se ovo dogodi na IE7 previše.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ovo je RUNDOWN MOJE malouman pokussaje Spyware Removal

Hijack this i dalje se neće prikazivati. Pa ja ne mogu dobiti antone dnevnik žao. Također ne mogu pokrenuti Windows u sigurnom načinu rada ...
Moj avg protu-virus navika trčanje oba.

Spybot S & D ran i obrisane neki spyware
Ad-Aware ran i neki spyware obrisan
špijun hvatač izraziti ran i obrisane neki spyware
ccleaner ran i izbrisane stvari
čišćenje! ran i brišu neke stvari
cwshredder ran i izbrisane datoteke
smitfraud popraviti ran i brišu neke stvari
msconfig čišćenje ran i obrisane startups
ewido bi ni dopusti mi instalaciju (isti problem kao HJT, otvara za milisekunda onda zatvara) (vjerojatno jer je dio AVG sad?)

Također, ovdje su neke stvari koje sam tipa u Google, a zatim krijesnica crashes:
avg
ewido - našto ja kliknite na ewido site
avast
nod32
AntiVirus
protušpijunskih

i druge marke AV software

Također, Trend Micro HouseCall online AV skenera ili neće funkcionirati.

Samo nije uspjela u instalaciji: (po fail mislim virus nije samo pokrenuti program.)
Panda AV
Nod32
Kaspersky

Please help .....
nazdravlje Jim
Old 21. studenog 2008, 22:14
Moderator / ica grupe

Ajmo uzeti drugi pristup.

Molimo print ove upute, jer će biti potrebno kasnije kada Internet pristup nije dostupan.

Preuzimanje SDFix by AndyManchesta i spremite ju na radnu površinu.

Kada koristite ovaj alat, morate koristiti Administrator račun ili račun s Administrativna prava
  • Dvaput kliknite na SDFix.exe i ona će ekstrakt datoteke u% systemdrive%
  • (ovo je pogon koji sadrži Windows Directory, obično C: \ SDFix).
  • Ne koristite ga samo još.
Ponovno pokrenuti računalo u Safe Mode koristeći F8 metoda. Da biste to učinili, pokrenite računalo, a nakon rasprave vaše računalo bip jednom tijekom pokretanja (ali prije nego se pojavi ikona Windows) pritisnite tipku F8 uzastopno. A pojavit će se izbornik s nekoliko opcija. Pomoću tipki sa strelicama za navigaciju i odaberite opciju za pokrenuti Windows u "Safe Mode".

Otvorite mapu SDFix i dvostruki klik RunThis.bat za pokretanje skripte.
  • Vrsta Y da biste započeli proces čišćenje.
  • To će ukloniti sve Trojanski službe ili stavke registra pronašao onda vas zatražiti da pritisnete bilo koju tipku da biste ponovno podizanje sustava.
  • Pritisnite bilo koju tipku i ona će se ponovno pokrenuti računalo.
  • Kada se računalo ponovo pokrene, Fixtool će se ponovno pokrenuti i dovršili postupak uklanjanja, zatim prikaz Završeno, Pritisnite bilo koju tipku da biste prekinuli učitavanje skripte i vaš desktop ikona.
  • Jednom desktopu ikone učitati SDFix izvještaj na ekranu će se otvoriti i spremiti u mapu SDFix kao Report.txt.
  • Kopirajte i zalijepite sadržaj rezultate datoteku Report.txt u sljedećem odgovoru.

-----

Nakon što je završeno i SDFix se računalo ponovo ne pokrene u normalnom načinu rada, pokušati pokrenuti i poslati HijackThis log uz SDFix log.

.

Old 21. studenog 2008, 22:41
Member Group

Pozdrav hvala za odgovor.

Sam spomenuo gore da ja ne mogu pokrenuti u sigurnom načinu rada.

Našto JA probati, on učitava sve komponente sve dok ne dobije na "Mup.sys"
To je mjesto gdje se zaustavlja. Ostavih ga oko 15 minuta posljednjih probajte i to je bio još uvijek u škripcu tamo.

Pa možda bih mogla probati nešto što ne zahtijeva siguran način?

Klicati, Jim
Old 21. studenog 2008, 22:46
Moderator / ica grupe

Nažalost o tome. Propustila sam dio ne bude u mogućnosti to čizma u Siguran Način.

Let's to.

Imate instaliran HJT zar ne? S obzirom da je instaliran na zadanu lokaciju zatim slijedite ove korake da biste preimenovali HijackThis a zatim ponovo pokušajte pokrenuti.
    • Idi na C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Desnom tipkom miša kliknite na HijackThis.exe i odaberite Preimenovanje
    • Upišite sniper.exe i pritisnite Enter
    • Desnom tipkom miša kliknite na sniper.exe i odaberite Pošalji na > Desktop (stvoriti prečac)
  • Iz otvorenih desktop HijackThis.
  • Važno! Ako koristite Windows Vista, Kliknite desnom tipkom miša i Pokreni kao administrator
  • Kliknite na Da li je sustav skenirati i spremanje log datoteku
  • HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad.
  • Copy & Paste Cijeli sadržaj se prijaviti u vaš post.
    • Ne HijackThis su riješili ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna.
Napomena: Iako smo Preimenovali HijackThis da snajper, mi ćemo i dalje se odnosi na to kao HijackThis ili HJT.

Old 21. studenog 2008, 23:12
Member Group

ej.

JA dont 'imati instaliran HJT, imam stajati samostalno umnožavati, u C: \ HJT

Pokušao sam što si rekao, ali da isto tako nije 'funkcionirati. Također sam preimenovati mapu za snajper previše, ali to ne iskoristiti.

Ja sam trenutno izvodi online scan iz Panda AV.

Nadam se da ovo pomaže mi.

Bilo koji drugi prijedlog?
Živjeli Jim
Old 21. studenog 2008, 23:26
Moderator / ica grupe

Probajte ovo.

Pauzirati Panda scan.

Preuzimanje slučajni sustav informacija alat (RSIT) by random / od slučajnih i spremite je na svoj Desktop.
  • Dvaput kliknite na RSIT.exe izvoditi.
  • Kliknite Nastavi disclaimer na zaslonu.
  • Nakon što je završio, dva logove će se otvoriti.
  • log.txt «bit će maximized i info.txt «će biti minimiziran
  • Molimo post sadržaj oboje logove u sljedećem odgovoru.

Također, da li vi imati flash pogon i drugom računalu za prijenos datoteka na zaraženim PC?

Old 21. studenog 2008, 23:37
Member Group

Bok.

Ja sam u prilogu 2 logove.

Da imam flash pogon i drugo računalo na korištenje.

Živjeli
Attached Files
File Type: txt info.txt (10.2 KB, 5 pogleda)
File Type: txt log.txt (12,9 KB, 3 pogleda)
Old 22. studenog 2008, 00:06
Moderator / ica grupe

Pokušati preuzeti i pokrenuti MBAM onda post zapisnik. Ukoliko ne možete skinuti zatim prijenos preko pravedan Installer na zaraženo računalo. Zatim instalirajte i pokrenite ga. Ako se instalacijski program ili neće prikazivati onda probati preimenovati to.

Preuzimanje Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa (MBAM)
  • Dvokliknite mbam-setup.exe i slijedite upute za instaliranje programa.
  • Na kraju, svakako jedan je postavljena kvačica pored sljedeće:
    • Update Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa
    • Launch Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa
  • Zatim kliknite na Završi.
  • Ako se ažuriranje je pronađen, on će preuzeti i instalirati najnoviju verziju.
  • Nakon što program učita, odaberite Obavi brzo pretraživanje, A zatim kliknite Scan.
  • Kada se skeniranje završi, kliknite na U redu, Zatim Prikaži rezultate za prikaz rezultata.
  • Budite sigurni da je sve provjeriti, a zatim kliknite Ukloni odabrano.
  • Kad je završio dezinfekcija, a zapisnik će se otvoriti u Notepad i vi svibanj biti zatraženo da Restart. (Vidi Extra bilješka)
  • U zapisnik se automatski sprema po MBAM i mogu biti pregledani klikom na tab Evidencije u MBAM.
  • Kopirajte i zalijepite cijeli izvještaj u vašem sljedeći odgovor.
Extra Napomena: Ako MBAM susrete datoteku koja je teško ukloniti, bit će predstavljen sa 1 of 2 upitom, kliknite U redu da biste bilo i nek MBAM nastaviti s procesom dezinfekcije, ako je zatraženo da ponovo pokrenete računalo, učinite to odmah.

Nakon što je završio MBAM pokrenete HijackThis pokušajte ponovo skenirati i poslati log.

Old 22. studenog 2008, 00:47
Member Group

jedan HJT zapisnik ili zapisnik RSIT?
Old 22. studenog 2008, 00:49
Moderator / ica grupe

An MBAM zapisnik i HijackThis log. RSIT treba imati stvoren HJT prijavite sa svojim scan, ali iz nekog razloga nije.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.