![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački Sam bio pravedan igranje okolo sa mojim prijateljima računala i čini se da je spyware. to nije problem, mi je dobio osloboditi od njega. Mislim da je sada moj računalo je spyware. Imam staru verziju ovog kidnapovati na ovamo, i našto JA pokušati trčanje Internet from C: \ HJT ga pops gore oko milisekunda onda zatvara. HJT baš tako ne radi. Također, kada je u Firefox, Firefox će samo zatvoriti nasumično. JA je otišao na filehippo.com da biste dobili najnoviju verziju HJT, ali kad kliknem na link HJT, krijesnica samo isključi. njen isti Kad kliknem na bilo koji drugi link na tu stranicu tako ja pokušao utipkajući avg protu-spyware na google, i Bang! krijesnica ponovno zatvara. Ja sam misleći da je moj spyware Najam nije mi radimo stvari 'anti-spyware "se odnose na net. o izvoditi sada S & D, ali ja sam samo zanima ako netko drugi ima to dogodi prije? i koju vrstu spyware je. ps sve se ovo dogodi na IE7 previše. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ovo je RUNDOWN MOJE malouman pokussaje Spyware Removal Hijack this i dalje se neće prikazivati. Pa ja ne mogu dobiti antone dnevnik žao. Također ne mogu pokrenuti Windows u sigurnom načinu rada ... Moj avg protu-virus navika trčanje oba. Spybot S & D ran i obrisane neki spyware Ad-Aware ran i neki spyware obrisan špijun hvatač izraziti ran i obrisane neki spyware ccleaner ran i izbrisane stvari čišćenje! ran i brišu neke stvari cwshredder ran i izbrisane datoteke smitfraud popraviti ran i brišu neke stvari msconfig čišćenje ran i obrisane startups ewido bi ni dopusti mi instalaciju (isti problem kao HJT, otvara za milisekunda onda zatvara) (vjerojatno jer je dio AVG sad?) Također, ovdje su neke stvari koje sam tipa u Google, a zatim krijesnica crashes: avg ewido - našto ja kliknite na ewido site avast nod32 AntiVirus protušpijunskih i druge marke AV software Također, Trend Micro HouseCall online AV skenera ili neće funkcionirati. Samo nije uspjela u instalaciji: (po fail mislim virus nije samo pokrenuti program.) Panda AV Nod32 Kaspersky Please help ..... nazdravlje Jim |
|
| |||
| |||
| Ajmo uzeti drugi pristup. Molimo print ove upute, jer će biti potrebno kasnije kada Internet pristup nije dostupan. Preuzimanje SDFix by AndyManchesta i spremite ju na radnu površinu. Kada koristite ovaj alat, morate koristiti Administrator račun ili račun s Administrativna prava
Otvorite mapu SDFix i dvostruki klik RunThis.bat za pokretanje skripte.
----- Nakon što je završeno i SDFix se računalo ponovo ne pokrene u normalnom načinu rada, pokušati pokrenuti i poslati HijackThis log uz SDFix log. . |
|
| |||
| |||
| Pozdrav hvala za odgovor. Sam spomenuo gore da ja ne mogu pokrenuti u sigurnom načinu rada. Našto JA probati, on učitava sve komponente sve dok ne dobije na "Mup.sys" To je mjesto gdje se zaustavlja. Ostavih ga oko 15 minuta posljednjih probajte i to je bio još uvijek u škripcu tamo. Pa možda bih mogla probati nešto što ne zahtijeva siguran način? Klicati, Jim |
|
| |||
| |||
| Nažalost o tome. Propustila sam dio ne bude u mogućnosti to čizma u Siguran Način. Let's to. Imate instaliran HJT zar ne? S obzirom da je instaliran na zadanu lokaciju zatim slijedite ove korake da biste preimenovali HijackThis a zatim ponovo pokušajte pokrenuti.
Napomena: Iako smo Preimenovali HijackThis da snajper, mi ćemo i dalje se odnosi na to kao HijackThis ili HJT. |
|
| |||
| |||
| ej. JA dont 'imati instaliran HJT, imam stajati samostalno umnožavati, u C: \ HJT Pokušao sam što si rekao, ali da isto tako nije 'funkcionirati. Također sam preimenovati mapu za snajper previše, ali to ne iskoristiti. Ja sam trenutno izvodi online scan iz Panda AV. Nadam se da ovo pomaže mi. Bilo koji drugi prijedlog? Živjeli Jim |
|
| |||
| |||
| Probajte ovo. Pauzirati Panda scan. Preuzimanje slučajni sustav informacija alat (RSIT) by random / od slučajnih i spremite je na svoj Desktop.
Također, da li vi imati flash pogon i drugom računalu za prijenos datoteka na zaraženim PC? |
|
| |||
| |||
| Bok. Ja sam u prilogu 2 logove. Da imam flash pogon i drugo računalo na korištenje. Živjeli |
|
| |||
| |||
| Pokušati preuzeti i pokrenuti MBAM onda post zapisnik. Ukoliko ne možete skinuti zatim prijenos preko pravedan Installer na zaraženo računalo. Zatim instalirajte i pokrenite ga. Ako se instalacijski program ili neće prikazivati onda probati preimenovati to. Preuzimanje Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa (MBAM)
Nakon što je završio MBAM pokrenete HijackThis pokušajte ponovo skenirati i poslati log. |
|
| |||
| |||
| jedan HJT zapisnik ili zapisnik RSIT? |
|
| |||
| |||
| An MBAM zapisnik i HijackThis log. RSIT treba imati stvoren HJT prijavite sa svojim scan, ali iz nekog razloga nije. |