kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Vírus vagy kémprogram fertőzés

Reply

Téma eszközök
Old November 21, 2008, 21:50
Csoport tagja

Default Vírus vagy kémprogram fertőzés

hi guys

Én csak játszani körül az én cimborák számítógép és úgy tűnik, már a kémprogramokat. ez nem probléma, van megszabadulni tõle.

Most azt hiszem, a számítógépet és a kémprogramok. Van egy régi verzióját megrabol ez itt, és amikor megpróbálom futtatni, hogy a C: \ HJT akkor jön létre egy ezredmásodperc akkor ér. HJT csak úgy nem működik.

is, amikor a Firefox, Firefox csak szoros véletlenszerűen. Én mentem át filehippo.com hogy HJT legújabb változatát, de ha rákattintok a HJT linkre, firefox csak leáll. annak is, amikor rákattintok bármely más linket az oldal

úgy próbáltam tipizálási avg anti spyware be a Google, és bumm! Firefox bezárja újra. Azon gondolkodom, hogy a kémprogram nem hagyta nekem a dolgok "anti-spyware" kapcsolatban a neten.

hamarosan futni S & D, de én csak csodálkozó ha valaki más volt, mielőtt ez megtörténne? és milyen típusú kémprogram van.

ps az összes ehhez az is előfordul, az IE7 is.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

EZ A lepusztult ÉN gyenge kísérlet kémprogramok ELTÁVOLÍTÁS

Megrabol ez még mindig nem működnek. Tehát nem tudom antone log sajnálom. Én is, nem tudja elindítani a Windows csökkentett módban ...
Saját AVG Anti-vírus szokott futni sem.

Spybot S & D futott, és törölni kell néhány spyware
Ad-Aware futott, és törölni kell néhány spyware
kém catcher express futott, és törölni kell néhány spyware
ccleaner futott, és törölni kell megtöm
cleanup! rohant, és törölni kell néhány dolgot
cwshredder futott, és törölte a fájlt
smitfraud meg futott, és törölni kell néhány dolgot
msconfig cleanup futott, és törölni kell az induló
Ewido nem is hadd telepíteni (ugyanaz a probléma, HJT nyit egy ezredmásodperc, majd lezárja) (valószínűleg azért, mert annak egy részét AVG most?)

Továbbá, itt van néhány dolog, hogy én kerül a Google-t, akkor összeomlik a Firefox:
avg
Ewido - Mikor kattintson Ewido site
avast
NOD32
antivirus
AntiSpyware

és más márkájú AV szoftver

Emellett a Trend Micro HouseCall online AV szkenner nem működik sem.

Csak nem az a telepítés: (a nem úgy értem, a vírus nem hagyja, hogy a program futtatásához.)
Panda AV
Nod32
Kaspersky

Kérem, segítsen .....
cheers Jim
Old November 21, 2008, 22:14
Moderátor Csoport

Vegyünk egy másik megközelítés.

Kérjük, nyomtassa ki ezeket az utasításokat, mivel szükség lesz később, az Internet hozzáférést nem áll rendelkezésre.

Letöltés SDFix által AndyManchesta és menthetjük az asztalra.

Amikor használja ezt az eszközt, ki kell használni a Ügyintéző számla vagy a számla Közigazgatási jog
  • Double click SDFix.exe és azt a fájlokat a% systemdrive%
  • (ez az a meghajtó, amely tartalmazza a Windows könyvtárban, jellemzően C: \ SDFix).
  • Ne használja, csak még.
Indítsa újra a számítógépet Safe Mode a F8 módszerrel. Ehhez indítsa újra a számítógépet, és meghallgatása után a számítógép sípolás alatt startup (de még a Windows ikon) Nyomja meg az F8 gombot. Egy menü jelenik meg, több lehetőséget. A nyílbillentyűkkel navigálhat és válassza ki a lehetőséget, hogy a Windows "Safe Mode".

Nyissuk meg a mappát, és SDFix duplakattintásra RunThis.bat kezdeni a forgatókönyvet.
  • Típus Y kezdődik a cleanup folyamat.
  • Ez eltávolít minden Trojan Services vagy bejegyzéseit találták meg, majd azonnal nyomja meg a gombot, újraindít.
  • Bármely gomb megnyomásával és akkor újra a számítógéphez.
  • Amikor a számítógép újraindul, a Fixtool fog újra és teljes az eltávolítási folyamat akkor kijelző BefejezettNyomjuk meg a gombot, hogy vessen véget a forgatókönyvet és a terhelés az asztalon az ikonokat.
  • Amint az asztali ikonok betölteni a SDFix jelentést fog megnyílni a képernyőn, és mentse a SDFix mappát Report.txt.
  • Másolja be az eredmények fájl Report.txt a következő választ.

-----

Miután SDFix teljes körű, és a számítógép újraindítása a normál módban, próbálja meg futtatni HijackThis utáni log együtt SDFix naplót.

.

Old November 21, 2008, 22:41
Csoport tagja

Szia köszönöm a választ.

Én a fent említett, hogy nem indítható csökkentett módban.

Amikor megpróbálom, a terhelés összetevőit, amíg nem lesz a "Mup.sys"
Azaz, ha megáll. Hagytam, hogy körülbelül 15 perccel az utolsó, és próbálja meg még megragadt ott.

Akkor talán tudok próbálni valami, amely nem igényel safe mode?

Cheers, Jim
Old November 21, 2008, 22:46
Moderátor Csoport

Sajnálom. Csak azt nem értem, hogy nem tudja, hogy a csökkentett módban indítás.

Csináljuk.

Ön HJT telepítve van? Tekintettel arra, hogy telepítve van az alapértelmezett helyet, akkor kövesse az alábbi lépéseket átnevezéséhez HijackThis és próbálja meg futtatni.
    • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés
    • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt HijackThis.
  • Fontos! Ha a használó Windows VistaKattintson a jobb gombbal, és Run As Administrator
  • Kattints Van egy rendszer scan, és mentse a log file
  • HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Copy & Paste teljes tartalmát a napló a postán.
    • Ne HijackThis volna meg valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Megjegyzés: Bár már átnevezték HijackThis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint HijackThis vagy HJT.

Old November 21, 2008, 23:12
Csoport tagja

hé.

Nem kell HJT telepíteni, már az önálló másolás, a C: \ HJT

Megpróbáltam amit mondtál, de ez még nem működik. Azt is átnevezte a mappát, mesterlövészpuska is, de mindhiába.

Én jelenleg futó online scan a Panda AV.

Remélhetőleg ez segít nekem.

Minden más javaslatok?
Cheers Jim
Old November 21, 2008, 23:26
Moderátor Csoport

Próbáld ki ezt.

Szünet a Panda scan.

Letöltés Véletlen rendszer informatikai eszköz (RSIT) véletlenszerű / véletlenszerűen és mentse el az asztalra.
  • Duplakattintásra RSIT.exe futtatni.
  • Kattints Folytatás A nyilatkozat képernyőn.
  • Miután végzett, két naplófájlokhoz fog megnyílni.
  • log.txt <lesz maximális és info.txt <lesz minimalizáltak
  • Please post tartalma mindkettő naplófájlokhoz a következő választ.

Is, van egy flash meghajtót és egy másik számítógépen át a fájlokat a fertőzött számítógépen?

Old November 21, 2008, 23:37
Csoport tagja

Szia.

I have attached a 2 logs.

Igen, van egy flash meghajtót és egy másik számítógépet használni.

Egészségére
Attached Files
File Type: txt info.txt (10,2 KB, 5 views)
File Type: txt log.txt (12,9 KB, 3 views)
Old November 22, 2008, 00:06
Moderátor Csoport

Próbálja meg letölteni és futtatni MBAM aztán elküldeni a naplóban. Ha nem tudja letölteni az akkori átadás felett Csak a telepítő a fertőzött számítógépen. Aztán telepíteni és futtatni azt. Ha a telepítő, vagy a program nem fog futni, akkor próbáld meg átnevezve.

Letöltés Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Double-click mbam-setup.exe és kövesse az instrukciókat, hogy telepítse a programot.
  • Végén, akkor egy pipa helyezik következő a következő:
    • Frissítés Malwarebytes' Anti-Malware
    • Launch Malwarebytes' Anti-Malware
  • Ezután kattintson a Befejezés.
  • Ha a frissítés nem találnak, akkor töltse le és telepítse a legújabb verziót.
  • Amint a program betölteni, válasszuk Végezze gyorsan scan, Majd kattintsunk Beolvasás.
  • Ha a vizsgálat befejezése után kattintson a OK, Majd Kiállítási eredmények megtekinthetjük az eredményt.
  • Győződjön meg róla, hogy minden be van jelölve, és kattintson Távolítsa el a válogatott.
  • Ha fertőtlenítés befejezését log megnyílik a Jegyzettömb, és lehet a számítógép újraindítására. (Lásd Extra megjegyzés)
  • A napló a készülék automatikusan menti a MBAM és megtekinthetők kattintva a naplók fülön MBAM.
  • Másolja be a teljes jelentés a következő választ.
Extra Megjegyzés: Ha MBAM találkozás egy fájlt, amit nehéz eltávolítani, akkor be kell mutatni, 1 / 2 kéri, kattintson az OK gombra, és hagyja, hogy vagy MBAM folytathatja a fertőtlenítési folyamat, ha felkérik, hogy indítsa újra a számítógépet, kérjük, azonnal.

Miután elkészült MBAM futtassa a HijackThis scan, és elküldeni a naplóban.

Old November 22, 2008, 00:47
Csoport tagja

a HJT log vagy RSIT napló?
Old November 22, 2008, 00:49
Moderátor Csoport

Egy MBAM napló és egy HijackThis log. RSIT kellett volna létre HJT log vele a beolvasás, de valami miatt nem kapott.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Cyber Security vírus a My Computer - Can You Help Me? MadMRTeen Vírus, kémprogram és biztonság 16 Október 23, 2009 11:09
Lehetséges Virus? - Sdra64.exe fertőzés mbonwick Vírus, kémprogram és biztonság 16 15. augusztus 2009 10:09
Nem Update vírus és kémprogram szoftver My Pc. ddd13 Vírus, kémprogram és biztonság 18 28. február 2009 19:52
A Windows spyware fertőzést észlelt! seetham Vírus, kémprogram és biztonság 2 19. október 2008 22:18
Az anti-vírus és kémprogram pop ups kérem, segítsen shaune Vírus, kémprogram és biztonság 3 25. Szeptember 2007 14:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.