![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys Én csak játszani körül az én cimborák számítógép és úgy tűnik, már a kémprogramokat. ez nem probléma, van megszabadulni tõle. Most azt hiszem, a számítógépet és a kémprogramok. Van egy régi verzióját megrabol ez itt, és amikor megpróbálom futtatni, hogy a C: \ HJT akkor jön létre egy ezredmásodperc akkor ér. HJT csak úgy nem működik. is, amikor a Firefox, Firefox csak szoros véletlenszerűen. Én mentem át filehippo.com hogy HJT legújabb változatát, de ha rákattintok a HJT linkre, firefox csak leáll. annak is, amikor rákattintok bármely más linket az oldal úgy próbáltam tipizálási avg anti spyware be a Google, és bumm! Firefox bezárja újra. Azon gondolkodom, hogy a kémprogram nem hagyta nekem a dolgok "anti-spyware" kapcsolatban a neten. hamarosan futni S & D, de én csak csodálkozó ha valaki más volt, mielőtt ez megtörténne? és milyen típusú kémprogram van. ps az összes ehhez az is előfordul, az IE7 is. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * EZ A lepusztult ÉN gyenge kísérlet kémprogramok ELTÁVOLÍTÁS Megrabol ez még mindig nem működnek. Tehát nem tudom antone log sajnálom. Én is, nem tudja elindítani a Windows csökkentett módban ... Saját AVG Anti-vírus szokott futni sem. Spybot S & D futott, és törölni kell néhány spyware Ad-Aware futott, és törölni kell néhány spyware kém catcher express futott, és törölni kell néhány spyware ccleaner futott, és törölni kell megtöm cleanup! rohant, és törölni kell néhány dolgot cwshredder futott, és törölte a fájlt smitfraud meg futott, és törölni kell néhány dolgot msconfig cleanup futott, és törölni kell az induló Ewido nem is hadd telepíteni (ugyanaz a probléma, HJT nyit egy ezredmásodperc, majd lezárja) (valószínűleg azért, mert annak egy részét AVG most?) Továbbá, itt van néhány dolog, hogy én kerül a Google-t, akkor összeomlik a Firefox: avg Ewido - Mikor kattintson Ewido site avast NOD32 antivirus AntiSpyware és más márkájú AV szoftver Emellett a Trend Micro HouseCall online AV szkenner nem működik sem. Csak nem az a telepítés: (a nem úgy értem, a vírus nem hagyja, hogy a program futtatásához.) Panda AV Nod32 Kaspersky Kérem, segítsen ..... cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Vegyünk egy másik megközelítés. Kérjük, nyomtassa ki ezeket az utasításokat, mivel szükség lesz később, az Internet hozzáférést nem áll rendelkezésre. Letöltés SDFix által AndyManchesta és menthetjük az asztalra. Amikor használja ezt az eszközt, ki kell használni a Ügyintéző számla vagy a számla Közigazgatási jog
Nyissuk meg a mappát, és SDFix duplakattintásra RunThis.bat kezdeni a forgatókönyvet.
----- Miután SDFix teljes körű, és a számítógép újraindítása a normál módban, próbálja meg futtatni HijackThis utáni log együtt SDFix naplót. . |
|
| |||
| |||
| Szia köszönöm a választ. Én a fent említett, hogy nem indítható csökkentett módban. Amikor megpróbálom, a terhelés összetevőit, amíg nem lesz a "Mup.sys" Azaz, ha megáll. Hagytam, hogy körülbelül 15 perccel az utolsó, és próbálja meg még megragadt ott. Akkor talán tudok próbálni valami, amely nem igényel safe mode? Cheers, Jim |
|
| |||
| |||
| Sajnálom. Csak azt nem értem, hogy nem tudja, hogy a csökkentett módban indítás. Csináljuk. Ön HJT telepítve van? Tekintettel arra, hogy telepítve van az alapértelmezett helyet, akkor kövesse az alábbi lépéseket átnevezéséhez HijackThis és próbálja meg futtatni.
Megjegyzés: Bár már átnevezték HijackThis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint HijackThis vagy HJT. |
|
| |||
| |||
| hé. Nem kell HJT telepíteni, már az önálló másolás, a C: \ HJT Megpróbáltam amit mondtál, de ez még nem működik. Azt is átnevezte a mappát, mesterlövészpuska is, de mindhiába. Én jelenleg futó online scan a Panda AV. Remélhetőleg ez segít nekem. Minden más javaslatok? Cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki ezt. Szünet a Panda scan. Letöltés Véletlen rendszer informatikai eszköz (RSIT) véletlenszerű / véletlenszerűen és mentse el az asztalra.
Is, van egy flash meghajtót és egy másik számítógépen át a fájlokat a fertőzött számítógépen? |
|
| |||
| |||
| Szia. I have attached a 2 logs. Igen, van egy flash meghajtót és egy másik számítógépet használni. Egészségére |
|
| |||
| |||
| Próbálja meg letölteni és futtatni MBAM aztán elküldeni a naplóban. Ha nem tudja letölteni az akkori átadás felett Csak a telepítő a fertőzött számítógépen. Aztán telepíteni és futtatni azt. Ha a telepítő, vagy a program nem fog futni, akkor próbáld meg átnevezve. Letöltés Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Miután elkészült MBAM futtassa a HijackThis scan, és elküldeni a naplóban. |
|
| |||
| |||
| a HJT log vagy RSIT napló? |
|
| |||
| |||
| Egy MBAM napló és egy HijackThis log. RSIT kellett volna létre HJT log vele a beolvasás, de valami miatt nem kapott. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Cyber Security vírus a My Computer - Can You Help Me? | MadMRTeen | Vírus, kémprogram és biztonság | 16 | Október 23, 2009 11:09 |
| Lehetséges Virus? - Sdra64.exe fertőzés | mbonwick | Vírus, kémprogram és biztonság | 16 | 15. augusztus 2009 10:09 |
| Nem Update vírus és kémprogram szoftver My Pc. | ddd13 | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | 28. február 2009 19:52 |
| A Windows spyware fertőzést észlelt! | seetham | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 19. október 2008 22:18 |
| Az anti-vírus és kémprogram pop ups kérem, segítsen | shaune | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 25. Szeptember 2007 14:37 |
| Téma eszközök | |
| |