![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה רק צחקתי סביב mates עם המחשב שלי וזה נראה שיש לו תוכנות ריגול. זה לא בעיה, אנחנו צריכים להיפטר ממנו. עכשיו אני חושב יש תוכנות ריגול במחשב שלי. יש לי גרסה ישנה של לחטוף על זה כאן, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו מ-C: \ HJT זה בשביל אבא על millisecond מכן נסגר. כך HJT פשוט לא עובד. כמו כן, כאשר ב-Firefox, Firefox יהיה סגור רק באופן אקראי. הלכתי להביא filehippo.com על גבי הגרסה האחרונה של HJT, אך כאשר אני לחץ על הקישור HJT, Firefox פשוט נסגר. את אותו הדבר כאשר אני לחץ על כל קישור אחר בדף זה ולכן ניסיתי להקליד ממוצע נגד תוכנות ריגול לתוך Google, bang! Firefox נסגר שוב. אני חושב שיש לי תוכנות ריגול הוא לא נותן לי לעשות דברים 'נגד תוכנות ריגול' הקשורים ברשת. עומד לרוץ S & D עכשיו, אבל אני רק תוהה אם יש מישהו אחר היה זה קרה לפני כן? ומה סוג זה של תוכנות ריגול. נ.ב. כל זה קורה גם ב IE7 מדי. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * THIS IS A RUNDOWN שלי AT רפה ניסיונות הסרת תוכנות ריגול לחטוף זה עדיין לא יפעל. אז אני לא יכול לקבל התחברות antone א מצטער. אני גם לא יכול להפעיל את Windows במצב בטוח ... אזור ממוצע אנטי וירוס רגיל או להפעיל. spybot S & D ו רן שנמחקו כמה תוכנות ריגול מודעות מודעים רן ו שנמחקו כמה תוכנות ריגול מרגל התופס רץ Express ו שנמחקו כמה תוכנות ריגול ccleaner רן ו דברים שנמחקו ניקוי! רן ו נמחקו כמה דברים רן ו cwshredder קובץ שנמחק רן ו smitfraud לתקן דברים שנמחקו msconfig ניקוי רן ו שנמחקו startups ewido לא נתנו לי אפילו להתקין (אותה בעיה כמו HJT, פותח עבור millisecond מכן נסגר) (כנראה בגלל מצדה של ממוצע כעת?) כמו כן, הנה כמה דברים שאני סוג ל-Google, אז קריסות של Firefox: ממוצע ewido - כאשר אני לחץ על ewido האתר avast NOD32 AntiVirus AntiSpyware ועוד סוגים של תוכנות AV כמו כן, Trend Micro HouseCall מקוון AV סורק לא יפעל גם. רק בשעה התקנה נכשלה: (לפי להיכשל אני מתכוון את הוירוס הוא לא נותן להפעיל את התוכנית.) Panda AV NOD32 Kaspersky אנא עזרו ..... הידד ג 'ים |
|
| |||
| |||
| בוא נצא גישה אחרת. אנא הדפס הוראות אלה כפי שיהיו במועד מאוחר יותר בעת הצורך גישה לאינטרנט אינו זמין. להוריד SDFix על ידי AndyManchesta ושמור אותו לשולחן העבודה שלך. בעת שימוש בכלי זה, עליך להשתמש מנהל חשבון או חשבון עם הרשאות ניהול
פתח את התיקייה ואת SDFix לחץ לחיצה כפולה על RunThis.bat כדי להפעיל את הסקריפט.
----- לאחר השלמת SDFix והמחשב יופעל מחדש לתוך מצב רגיל, נסה להפעיל HijackThis ולהפקיד את יומן יחד עם SDFix יומן. . |
|
| |||
| |||
| היי תודה על תגובה. שציינתי לעיל, כי אני לא יכול להפעיל במצב בטוח. כשאני מנסה, הוא יטען את כל הרכיבים עד שהיא מקבלת את "Mup.sys" זה הוא המקום שבו היא מפסיקה. עזבתי את זה בערך 15 דקות אחרונה לנסות שזה עדיין תקועה שם. אז אולי אני יכול לנסות משהו שאינו מחייב מצב בטוח? לחיים, ג 'ים |
|
| |||
| |||
| מצטער על זה. פספסתי את החלק של לא להיות מסוגל לאתחל לתוך מצב בטוח. בוא נעשה את זה. יש לך HJT מותקן נכון? בהתחשב בכך שהוא מותקן על מיקום ברירת המחדל ולאחר מכן בצע את השלבים הבאים על מנת לשנות את שמו HijackThis ואז מנסה להפעיל אותו.
הערה: אמנם יש לנו את שמם HijackThis צלף, אנחנו עדיין מתייחסים אליו כמו HijackThis או HJT. |
|
| |||
| |||
| היי. אין לי HJT מותקן, יש לי את העותק לעמוד לבד, ב-C: \ HJT ניסיתי את מה שאמרת, אבל זה גם לא עובד. אני גם שמם של התיקייה צלף מדי, אך ללא הועיל. אני מפעיל כרגע סריקה מקוונת של Panda AV. כולנו תקווה כי זה עוזר לי. יש לך הצעות אחרות? לחיים ג 'ים |
|
| |||
| |||
| נסה את זה. השהה את Panda הסריקה. להוריד אקראי של כלי מערכת מידע (RSIT) לפי אקראי / אקראיות מ ושמור אותו לשולחן העבודה שלך.
כמו כן, האם יש לך כונן הבזק ועוד המחשב כדי להעביר קבצים אל המחשב נגוע? |
|
| |||
| |||
| הי. צירפתי את 2 יומני. כן יש לי כונן Flash ו להשתמש במחשב אחר. לחיים |
|
| |||
| |||
| MBAM מנסה להוריד ולהפעיל אותו ואז לכתוב ביומן. אם אתה לא יכול להוריד אותו ולאחר מכן להעביר מעל רק את ההתקנה על מחשב נגוע. לאחר מכן להתקין ולהפעיל אותו. אם תוכנית ההתקנה או את התוכנית לא תפעל אז נסה לשנות את שמו. להוריד Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
לאחר MBAM גמורה נסה להפעיל HijackThis לסרוק שוב לכתוב ביומן. |
|
| |||
| |||
| א HJT Log או יומן RSIT? |
|
| |||
| |||
| יומן של MBAM ו HijackThis יומן. צריך RSIT יצרו HJT יומן עם זה הסריקה אבל מסיבה כלשהי, אבל זה לא. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Cyber Security וירוס זיהום על המחשב שלי - אתה יכול לעזור לי? | MadMRTeen | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | 23 אוקטובר 2009 11:09 |
| וירוס אפשרי? - Sdra64.exe לזיהום | mbonwick | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | ה -15 לאוגוסט 2009 10:09 |
| אין אפשרות לעדכן וירוס תוכנות ריגול או תוכנות על המחשב שלי. | ddd13 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 18 | -28 פברואר 2009 19:52 |
| Windows זיהה ריגול הזיהום! | seetham | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 19th אוקטובר 2008 22:18 |
| אנטי וירוס או תוכנות ריגול POP UPS בבקשה לעזור | shaune | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 25 ספטמבר 2007 14:37 |
| שרשרת כלים | |
| |