![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hi guys I was just playing around with my mates kompiuterio ir atrodo, kad jis yra šnipinėjimo programa. tai ne problema, mes atsikratė jį. dabar manau, kad mano kompiuteryje yra šnipinėjimo programa. Turiu seną versiją Perimti šią čia, ir kai bandau paleisti iš C: \ HJT jis pasirodo apie milisekundės tada užsidaro. taip HJT tiesiog neveikia. Be to, kai Firefox, firefox tiesiog beveik atsitiktinai. Aš nuėjau į filehippo.com gauti naujausią HJT, bet kai aš spustelėkite HJT nuorodą, firefox tiesiog išsijungia. jo paties, kai aš spustelėkite bet kurią kitą nuorodą tame puslapyje tai aš bandžiau įvesti AVG Anti šnipinėjimo į Google, ir bang! Firefox "baigia naujo. Aš galvoju, kad mano šnipinėjimo nėra nuomos man daryti dalykus "anti-spyware", susijusių su grynųjų. Apie skaičiuoti S & D dabar, bet aš tiesiog įdomu, jei kas nors turėjo tai įvyktų anksčiau? ir kokio tipo šnipinėjimo programos yra. PS visa tai taip pat vyksta per IE7. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Tai MANO silpnas bandymai šnipinėjimo programų šalinimo suniokota Hijack tai dar nebus. So I can't get antone Prisijungti Atsiprašome. Aš taip pat negali paleisti Windows safe mode ... Mano AVG Anti virusas papratimas varoma. Spybot S & D pakrantės ir išbraukti kai kurias šnipinėjimo Ad-Aware pakrantės ir išbraukti kai kurias šnipinėjimo Spy Catcher išreikšti bėgo ir išbraukti kai kurias šnipinėjimo CCleaner bėgo ir ištrinti Daiktai valymas! pakrantės ir ištrinti some stuff CWShredder bėgo ir ištrinti failo Smitfraud nustato pakrantės ir ištrinti some stuff msconfig valymas tęsėsi ir ištrinti pradedantiesiems Ewido net ne leiskite įdiegti (ta pati problema kaip HJT, atveria millisecond tada uždaro) (turbūt, nes jo dalis AVG dabar?) Be to, čia yra keletas dalykų, kad aš tipo į Google, tada Firefox avarijos: Įvertinimas Ewido - kai aš spustelėkite Ewido svetainę Avast NOD32 Antivirus Antispyware ir kitų markių AV įranga Be to, Trend Micro Housecall internete AV skaitytuvas neveiks. Tiesiog nepavyko bent Įdiegimas: (iki nepavyksta i tai virusas nėra nuomą programą paleisti.) Panda AV NOD32 Kaspersky Please help ..... Cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Paimkime kitą metodą. Prašome atspausdinti šių nurodymų, nes jie bus reikalingi vėliau, kai interneto ryšys nėra. Atsisiųsti SDFix pagal AndyManchesta ir išsaugokite jį savo kompiuteryje. Naudojant šį įrankį, turite naudoti Administratoriaus paskyros ar sąskaitą Administracinės teisės
Atidaryti SDFix katalogą ir dukart paspauskite RunThis.bat paleisti scenarijų.
----- Po SDFix yra išsami ir kompiuteris vėl į Normalus režimas, pabandykite paleisti HijackThis ir po Prisijungti kartu su SDFix žurnalas. . |
|
| |||
| |||
| Labas ačiū už atsakymą. Minėta, kad aš negaliu paleisti iš Safe Mode. Kai bandau, jis įkelia visas sudedamąsias dalis, kol jis pasireiškia prie "Mup.sys" Tai yra, kai ji sustoja. Aš paliko jį apie 15 minučių paskutinę pabandyti ir ji vis dar ten įstrigo. Taigi gal gali pabandyti kažką, kad nereikia safe mode? Cheers, Jim |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome. Aš pavėlavau į negalės dalyvauti įkelti į Safe Mode. Leiskite tai daryti. Jūs HJT įdiegta teisė? Atsižvelgiant į tai, kad jis yra įdiegtas į numatytąją vietą tada atlikite šiuos veiksmus pervadinti HijackThis ir paleiskite ji.
Pastaba Nors mes pervadintas HijackThis Snaiperis, mes vis dar galime kreiptis į jį kaip HijackThis ar HJT. |
|
| |||
| |||
| ei. Neturiu HJT įrengtas, turiu atskira kopiją į C: \ HJT Bandžiau ką pasakė, bet tai taip pat neveikia. Aš taip pat pervardyti aplanko Snaiperis taip pat, bet be jokios naudos. Aš šiuo metu veikia interneto nuskaitymo iš Panda AV. Tikimės, kad tai padeda man. Any other suggestions? Cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Try this. Pertrauka Panda nuskaitymas. Atsisiųsti Random sistemos informacijos priemonė (RSIT) atsitiktinai / atsitiktinį ir išsaugokite jį darbalaukyje.
Be to, turite flash drive ir kitą kompiuterį perkelti failus į užkrėstą kompiuterį? |
|
| |||
| |||
| Labas. I have attached 2 žurnalus. Taip, turiu flash diską ir kito kompiuterio naudoti. Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Pabandykite atsisiųsti MBAM ir paleisti jį iš ten po log. Jei negalite atsisiųsti tada perdavimą tiesiog montuotojas į užkrėstą kompiuterį. Įdiegti ir paleisti jį. Jei programa ar programa nebus rodomi, tada bandyti pavadinimo. Atsisiųsti Malwarebytes 'Anti-Malware (MBAM)
Po MBAM baigtas pabandykite paleisti HijackThis nuskaityti ir vėl po žurnalą. |
|
| |||
| |||
| HJT Prisijungti arba RSIT žurnale? |
|
| |||
| |||
| MBAM prisijunkite ir HijackThis. RSIT turėtų sukūrė HJT Prisijungti su jos ieškoti, bet dėl kažkokių priežasčių jis to nepadarė. |