![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys Man bija tikai spēlē aptuveni ar saviem biedriem datoru un šķiet, ka viņš ir spyware. ka nav problēmu, mēs vaļā no tā. Tagad es domāju, ka mana datora ir spyware. Man ir vecā versija nolaupīt tas šeit, un kad mēģinu palaist to no C: \ HJT to NOP līdz apmēram milisekunžu pēc tam aizveras. tā HJT vienkārši nedarbojas. arī, kad Firefox, Firefox būs tikai tuvu nejauši. Es devos uz filehippo.com, lai iegūtu jaunāko versiju HJT, bet, kad noklikšķināt uz HJT saites, Firefox vienkārši izslēdzas. to pašu, kad noklikšķināt uz jebkuras citas saites šajā lapā tāpēc es mēģināju rakstīt avg anti spyware Google, un Bang! firefox aizveras vēlreiz. Es domāju, ka mana spiegprogrammatūra ir neļaujot man darīt lietas "anti-spyware" saistīts ar net. par palaist S & D tagad, bet es esmu tikai jautājums, ja kāds cits ir bijusi šī notikt agrāk? un kāda veida spiegprogrammatūra tā ir. ps visu arī notiek uz IE7 too. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * THIS IS nolietota OF MY bezspēcīgs mēģinājumiem Spiegprogrammatūra noņemšanas Nolaupīt tas vēl nedarbosies. Tāpēc es nevaru saņemt antone log sorry. Es arī nevar startēt sistēmu Windows drošajā režīmā ... Mans avg anti virus paradis darboties vai nu. Spybot S & D vadīja un jāsvītro dažas spyware ad-aware vadīja un jāsvītro dažas spyware spiegs ķērējs izteikt vadīja un jāsvītro dažas spyware CCleaner skrēja un Svītrots stuff cleanup! skrēja un Svītrots daži sīkumi cwshredder skrēja un Svītrots failu smitfraud noteikt vadīja un jāsvītro daži sīkumi msconfig cleanup skrēja un svītrots jaunizveidotiem Ewido nebūtu pat let me instalēt (tāda pati problēma kā HJT, sāk milisekunžu tad aizver) (iespējams tāpēc, ka savu daļu AVG tagad?) Arī šeit ir dažas lietas, ko es ievadīts google, tad firefox crashes: avg Ewido - Kad es klikšķiniet uz Ewido site Avast NOD32 antivīruss antispyware un citu zīmolu AV programmatūra Arī Trend Micro HouseCall online AV skaneris nestrādās vai nu. Vienkārši nav pie instalēšanas: (ko nespēj es domāju vīrusu, neļaujot programmu palaist.) Panda AV NOD32 Kaspersky Please help ..... cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Paņemsim citu pieeju. Lūdzu drukāt šos norādījumus, jo tās būs vajadzīgas vēlāk, kad Interneta pieslēgums nav pieejams. Lejupielādēt SDFix ar AndyManchesta un saglabājiet to savā datorā. Izmantojot šo līdzekli, jums jālieto Administratora kontu vai kontu ar Administratīvās tiesības
Open SDFix mapi un veiciet dubultklikšķi uz RunThis.bat sākt skriptu.
----- Pēc SDFix ir pilnīga un dators tiek atsākta stājas Normal mode, mēģiniet palaist HijackThis un pēc log kopā ar SDFix žurnālā. . |
|
| |||
| |||
| Hi paldies par atbildi. Es pieminēju iepriekš, ka es nevar startēt drošajā režīmā. Kad mēģinu to slodzi visas sastāvdaļas, līdz tas kļūst par "Mup.sys" Tas ir, ja tā apstājas. I left to apmēram 15 minūtēm pēdējā izmēģināt, un tas vēl joprojām palika tur. Tātad, varbūt es varētu mēģināt kaut ko, kas neprasa drošo režīmu? Cheers, Jim |
|
| |||
| |||
| Atvainojos par to. Es nokavēju daļu nav iespējams ielādēs Safe Mode. Let's do to. Jums ir HJT uzstādīti pareizi? Ņemot vērā, ka tas ir uzstādīts uz noklusējuma vietu, tad sekojiet šiem soļiem, lai pārdēvētu HijackThis un tad mēģināt palaist to.
Piezīme: Kaut arī mums ir pārdēvēta HijackThis ir snaiperis, mēs vēl aizvien norādīs uz to, HijackThis vai HJT. |
|
| |||
| |||
| hei. Man nav HJT uzstādīts, man ir patstāvīgs eksemplāru, in C: \ HJT Es centos, ko tu teici, bet arī nestrādāja. Es arī pārdēvē mapi snaiperis pārāk, bet bez rezultātiem. Es šobrīd darbojas tiešsaistes skenēšanu no Panda AV. Cerams, ka tas palīdz man. Any other suggestions? Cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Try this. Pauze Panda skenēšanu. Lejupielādēt izlases veidā ir sistēmas informācijas rīks (RSIT) izlases / izlases no un saglabājiet to savā datorā.
Tāpat jums ir flash drive un citu datoru, pārvietot failus uz inficēto datoru? |
|
| |||
| |||
| Čau. Man ir pievienots 2 apaļkokiem. Yes i have flash drive un citu datoru izmantot. Urravas |
|
| |||
| |||
| Mēģiniet lejupielādēt MBAM un palaist to pēc tam pēc log. Ja Jūs nevarat lejupielādēt tad pārraidi tikai uzstādītājs lai inficētu datoru. Pēc tam instalēt un palaist to. Ja uzstādītāji vai programma netiks palaista, tad mēģiniet pārdēvējot to. Lejupielādēt Malwarebytes "Anti-Malware (MBAM)
Pēc MBAM ir pabeigta sāciet HijackThis skenēšanu atkal un pasta žurnālā. |
|
| |||
| |||
| HJT žurnālu vai RSIT log? |
|
| |||
| |||
| MBAM žurnālu un HijackThis log. RSIT būtu radījuši HJT log ar to ir skenēšanas bet kādu iemeslu dēļ to neizdarīja. |