![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi guys I was just playing around with my mates komputer i wydaje się on spyware. to nie problem, mamy go pozbyć. Teraz myślę, że mój komputer ma spyware. Mam starą wersję przejęcie tej sprawie tutaj, a przy próbie uruchomienia go z C: \ HJT to wyskakuje około millisecond następnie zamyka. HJT tak po prostu nie działa. także, gdy w programie Firefox, Firefox po prostu zamknąć losowo. I poszedł na filehippo.com, aby uzyskać najnowszą wersję HJT, ale po kliknięciu na link HJT, firefox prostu zamknięty. jego samego, gdy kliknę na jakiekolwiek inne łącze na tej stronie tak próbowałem wpisując AVG Anti spyware w google, a bang! Firefox zamyka ponownie. myślę, że moje programy szpiegujące, że nie informując mnie zrobić rzeczy "anti-spyware" powiązany w sieci. o do uruchomienia teraz S & D, ale ja jestem po prostu zastanawiasz się, jeśli ktoś miał nastąpić przed tym? i jakiego rodzaju jest spyware. ps wszystko to dzieje się także na zbyt IE7. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * THIS IS A wybiegiem OF MY słabe próby Spyware DEPORTACJI Hijack ten nadal nie będzie działać. Więc nie mogę dostać antone dziennik przepraszam. I także nie można uruchomić system Windows w trybie awaryjnym ... Moje avg anty wirus wont albo uruchomić. Spybot S & D i pobiegł usunięte niektóre programy szpiegujące Ad-Aware i pobiegł skreślony niektórych programów szpiegujących spy łapaczowi wyrazić prowadził i usunięte niektóre programy szpiegujące ccleaner pobiegł i usunięte stuff cleanup! pobiegł i usunięte niektóre rzeczy CWShredder pobiegł i usunięty plik smitfraud ustalić prowadził i usunięte niektóre rzeczy msconfig cleanup prowadził i usunięte firmach ewido nie pozwól mi nawet zainstalować (sam problem jak HJT, otwiera na millisecond następnie zamyka) (prawdopodobnie dlatego, że jego część AVG teraz?) Również tutaj niektóre rzeczy, które mogę wpisać w Google, a następnie firefox crashes: śr ewido - po kliknięciu na stronie ewido avast NOD32 antywirusowe AntiSpyware i innych marek AV oprogramowanie Ponadto, Trend Micro Housecall AV skaner online nie będzie działać albo. Tylko nie w instalacji: (nie mam na myśli przez wirusa nie pozwalając program.) Panda AV Nod32 Kaspersky Proszę pomóc ..... cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Przyjrzyjmy innego podejścia. Prosimy drukować te instrukcje, jak będą potrzebne później, gdy dostęp do Internetu nie jest dostępny. Pobrać SDFix przez AndyManchesta i zapisz go na pulpicie. Przy użyciu tego narzędzia, należy użyć Administrator konta lub konto w Prawa administracyjne
Otwórz SDFix folder i kliknij dwukrotnie RunThis.bat , aby uruchomić skrypt.
----- Po SDFix są kompletne i ponownym uruchomieniu komputera w trybie normalnym, spróbuj uruchomić HijackThis i po dziennika wraz z SDFix zalogować. . |
|
| |||
| |||
| Cześć dzięki za odpowiedź. Wspomniałem wyżej, że nie można uruchomić w trybie awaryjnym. Kiedy próbuję, ładuje wszystkie elementy, dopóki nie zostanie do "Mup.sys" To jest, gdzie się zatrzyma. I w lewo to około 15 minut ostatniej próbie i było tam jeszcze zatrzymany. Więc może będę mógł spróbować czegoś, co nie wymaga trybie awaryjnym? Cheers, Jim |
|
| |||
| |||
| Sorry about that. Spóźniłem się na część nie jest w stanie uruchomić w trybie awaryjnym. Let's to zrobić. Musisz HJT zainstalowane prawo? Biorąc pod uwagę, że jest on zainstalowany w domyślnej lokalizacji wykonaj następujące kroki, aby zmienić nazwę HijackThis a następnie spróbuj go uruchomić.
Uwaga: Chociaż mamy przemianowane HijackThis do sniper, będziemy w dalszym ciągu odnoszą się do niego jak HijackThis lub HJT. |
|
| |||
| |||
| hej. Nie mam HJT zainstalowany, mam samodzielnie kopiować, w katalogu C: \ HJT Próbowałem tego, co pan powiedział, ale to również nie działa. Ja również nazwę folderu, do sniper zbyt, ale bezskutecznie. Jestem aktualnie uruchomione skanowania online z Panda AV. Hopefully this helps me. Wszelkie inne propozycje? Cheers Jim |
|
| |||
| |||
| Spróbuj tego. Wstrzymać Panda skanowania. Pobrać losowy system informacji narzędzie (RSIT) poprzez wyrywkowe / losowo z i zapisz go na pulpicie.
Ponadto, masz dysk flash, a inny komputer do transferu plików zainfekowanych komputerów? |
|
| |||
| |||
| Cześć. Mam załączeniu 2 dzienniki. Tak, mam flash dysku do innego komputera i wykorzystania. Wiwaty |
|
| |||
| |||
| Spróbuj pobrać i uruchomić go MBAM następnie po dzienniku. Jeśli nie można go pobrać następnie przeniesienie na tylko instalatora do zainfekowanego komputera. Następnie należy zainstalować i uruchomić go. Jeżeli instalator lub program nie będzie działać spróbuj zmianą nazwy. Pobrać Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Po zakończeniu próby MBAM jest uruchomiona ponownie HijackThis skanowania i po dzienniku. |
|
| |||
| |||
| jeden log HJT lub RSIT dziennik? |
|
| |||
| |||
| W MBAM dziennika i HijackThis. RSIT powinny stworzyły HJT log z jego skanowania, ale z jakiegoś powodu nie. |
![]() |
|
| Zakładki |