menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Vírus alebo spyware infekcie

Reply

Thread Tools
Old 21. novembra 2008, 21:50
Člen Skupina

Default Vírus alebo spyware infekcie

ahoj kluci

Len som sa hrať s mojí kamaráti počítača a zdá sa, že má spyware. že to nie je problém, máme zbaviť.

Myslím, že teraz môj počítač spyware. Mám starú verziu uniesť to tady, a když zkusím spustiť z C: \ hjt sa objaví až asi milisekundu teda zavrie. Hjt tak jednoducho nefunguje.

aj keď v firefox, firefox bude len úzkej náhodne. Išiel som do filehippo.com získať najnovšie verzie hjt, ale aj pri kliknutí na odkaz hjt, firefox jednoducho vypne. jeho rovnaké aj pri kliknutí na iný odkaz na túto stránku

tak som sa pokúsil typizácia AVG Anti spyware do google, a tresk! firefox zase zavrie. Já jsem si myslel, že môj spyware nie je nájom mi robiť veci 'anti-spyware' spojené na net.

asi plynúť S & D hned, ale jsem jen přemýšlel, jestli niekto iný má to stalo predtým? a aký druh spyware je.

ps toto všetko sa deje aj na IE7 taky.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

TOTO JE vyčerpaný MÝCH Mdlá pokusy Spyware

Unést tohto stále nebude fungovať. So I can't get anton log ľúto. Tiež nie je možné spustiť systém Windows v núdzovom režime ...
Moja AVG Anti virus zvyknutý plynúť buď.

Spybot S & D běžela a rušia niektoré spyware
Ad-aware běžel a rušia niektoré spyware
špionážní chytač vyjadriť běžel a rušia niektoré spyware
ccleaner běžel a vypúšťa veci
cleanup! běžel a rušia niektoré veci
cwshredder běžel a vypúšťa súbor
smitfraud opraviť běžel a rušia niektoré veci
msconfig cleanup běžel a vypúšťa začínajúcich
Ewido by ani dovoľte mi nainštalovať (rovnaký problém ako hjt, otvára pre milisekúnd potom zavrie) (pravdepodobne preto, že jeho súčasťou AVG teraz?)

Tiež tu sú niektoré veci, ktoré píšu do google, tak firefox pády:
AVG
Ewido - aj keď kliknete na Ewido stránky
avast
NOD32
antivirus
Anti-Spyware

a iných značiek AV software

Ďalej platí, že Trend Micro HouseCall AV online skener nebude fungovať buď.

Jednoducho zlyhal pri inštalácii: (o zlyhanie znamenalo aj vírus nie je nechať program spustiť.)
Panda AV
NOD32
Kaspersky

Prosím pomôžte .....
nazdraví Jim
Old 21. novembra 2008, 22:14
Moderátor skupiny

Dajme si iný prístup.

Prosím tlač týchto usmernení, ktoré budú potrebné neskôr, keď si prístup k Internetu nie je k dispozícii.

Stiahnuť SDFix by AndyManchesta a uložiť do počítača.

Ak používate tento nástroj, musíte použiť Správca účtu alebo na účet Správne právo
  • Dvojitým kliknutím SDFix.exe a bude extrahovať súbory do% systemdrive%
  • (jedná sa o jednotku, ktorá obsahuje adresár Windows, obvykle C: \ SDFix).
  • Nepoužívajte len ešte.
Reštartu počítača Núdzový režim pomocou F8 metódou. To urobíte tak, že reštartujete počítač a po vypočutí vášho počítača pípnutie raz pri štarte (ale ešte pred Windows zobrazí ikona) stlačte kláves F8 opakovane. A objaví sa menu s niekoľkými možnosťami. Pomocou klávesov so šípkami pohybovať a vyberte možnosť spustenia systému Windows v "Safe Mode".

Otvorte zložku SDFix a dvakrát kliknite na RunThis.bat na spustenie skriptu.
  • Napísať Y na začatie procesu cleanup.
  • Bude sa odstránili všetky Trojan služieb alebo položiek databázy Registry nájdená potom vás vyzve na stlačenie ľubovoľného klávesu reštartujte počítač.
  • Stlačením ľubovoľného tlačidla a je reštartovať PC.
  • Keď sa PC restartuje, je Fixtool znovu spustí a dokončenie procesu odobratie potom zobrazí DokončenéStlačením ľubovoľného tlačidla na konci skriptu a zaťaženie ploche ikony.
  • Až na plochu ikony nahrať SDFix správa sa otvorí na obrazovke a tiež uložiť do zložky SDFix ako Report.txt.
  • Kopírovať a vložiť obsah súboru na výsledky Report.txt V ďalšej odpovedi.

-----

Po SDFix je kompletná a počítač sa reštartuje do normálneho režimu, skúste spustiť HijackThis a po prihlásení spolu s SDFix log.

.

Old 21. novembra 2008, 22:41
Člen Skupina

Ahoj díky za odpoveď.

Som spomenul vyššie, že sa nedá spustiť v núdzovom režime.

Když zkusím, načíta všetky zložky, kým sa na "Mup.sys"
To je oblasť, kde sa zastaví. Nechal som ho asi 15 minút posledného vyskúšať a bolo to ešte prilepil tam.

Možno by som mohol skúsiť niečo, čo si nevyžaduje núdzovom režime?

Vďaka, Jim
Old 21. novembra 2008, 22:46
Moderátor skupiny

Je mi to ľúto. Stýskalo se mi po strane nie sú schopné zaviesť do núdzového režimu.

Poďme na to.

Máte hjt nainštalované správne? Vzhľadom k tomu, že sa inštaluje do východiskového miesta, potom postupujte nasledovne premenovať HijackThis a pokúste sa ho spustiť.
    • Prejdite do priečinka C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Kliknite pravým tlačidlom myši na HijackThis.exe a vyberte Premenovať
    • Zadajte sniper.exe a stlačte Vstup
    • Právo-kliknite v sniper.exe a vyberte Odoslať > Desktop (vytvoriť zástupcu)
  • Z plochy otvoreného HijackThis.
  • Dôležité! Ak používate Windows Vista, Právo-kliknutia Spustiť ako správca
  • Kliknite na Do systému skenovania a uloženie súboru protokolu
  • HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
  • Copy & paste celý obsah záznamu vo svojej funkcii.
    • Nepoužívajte HijackThis mať ešte niečo opraviť. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.
Poznámka: Hoci sme sa premenuje na HijackThis odstřelovač, budeme stále odvolávajú na to, ako HijackThis alebo hjt.

Old 21. novembra 2008, 23:12
Člen Skupina

hej.

Nemám hjt nainštalovaný, mám samostatné kopírovanie, v C: \ hjt

Zkoušel jsem to, čo povedal, ale to tiež nefunguje. Tiež som premenovaná na zložku pre odstřelovače taky, ale bezvýsledne.

Já jsem v súčasnosti beží online scan od Panda AV.

Snáď mi to pomôže.

Akékoľvek ďalšie návrhy?
Nazdraví Jim
Old 21. novembra 2008, 23:26
Moderátor skupiny

Skúste to.

Pauza na Panda scan.

Stiahnuť náhodný systém informačný nástroj (rsit) náhodnými / náhodne a uložte ho na plochu.
  • Dvojitým kliknutím na RSIT.exe plynúť.
  • Kliknite Pokračovať na disclaimer obrazovke.
  • Keď je hotové, dva Protokoly budú otvorené.
  • log.txt <bude maximalizovaným a info.txt <bude minimalizovaný
  • Prosím post obsah obidva logami v ďalšom odpoveď.

Tiež máte flash disk a iný počítač pre prenos súborov na infikovanom počítači?

Old 21. novembra 2008, 23:37
Člen Skupina

Nazdar.

Mám pripojené 2 protokoly.

Áno, mám flash disk a iný počítač používať.

Na zdravie
Priložené súbory
File Type: txt info.txt (10.2 KB, 5 zobrazení)
File Type: txt log.txt (12.9 KB, 3 zobrazení)
Old 22.listopadu 2008, 00:06
Moderátor skupiny

Skúste stiahnuť a spustiť MBAM ju potom po prihlásení. Ak nemôžete stiahnuť odtiaľ cez Len instalátor na infikovanom počítači. Potom nainštalujte a spustite ho. Ak inštalátor alebo program nebude fungovať potom skúste ju premenovať.

Stiahnuť Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Double-kliknite mbam-setup.exe a podľa pokynov na obrazovke nainštalujte program.
  • Na konci, uistite sa, že jeden začiarknutie je umiestnený vedľa takto:
    • Update Malwarebytes' Anti-Malware
    • Spustenie Malwarebytes' Anti-Malware
  • Potom kliknite na Dokončiť.
  • Ak je aktualizácia nájdené, bude stiahnuť a nainštalovať najnovšiu verziu.
  • Keď sa program nahraje, vyberte Vykonávať rýchle nájdenie, Potom kliknite na Scan.
  • Pri skenovaní je kompletná, kliknite na tlačidlo OK, Pak Zobraziť výsledky Pre zobrazenie výsledkov.
  • Byť istí, že všetko je kontrolované, a kliknite Odstrániť vybrané.
  • Pri dezinfekcii je dokončený, a prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok a môžete byť vyzvaní k reštartu. (Pozri Poznámka Extra)
  • Prihlásiť sa automaticky uloží do MBAM a je možné zobraziť kliknutím na záložku v logu MBAM.
  • Kopírovať a vložiť celú správu vo svojej budúcej odpoveď.
Extra Poznámka: Ak narazia na MBAM súbor, ktorý je ťažké odstrániť, bude predložená v 1 z 2 výzva, kliknite na tlačidlo OK a nechajte MBAM buď pokračovať s dezinfekčné proces, je-li vyzvaní k reštartu počítača, urobte tak ihneď.

Po dokončení MBAM pokúsi spustiť HijackThis scan znovu a po prihlásení.

Old 22.listopadu 2008, 00:47
Člen Skupina

jeden hjt log alebo rsit prihlásiť?
Old 22.listopadu 2008, 00:49
Moderátor skupiny

Na MBAM log HijackThis a log. Rsit by vytvorilo hjt log s je to scan, ale z nejakého dôvodu nedošlo.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.