![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
ahoj kluci
Len som sa hrať s mojí kamaráti počítača a zdá sa, že má spyware. že to nie je problém, máme zbaviť. Myslím, že teraz môj počítač spyware. Mám starú verziu uniesť to tady, a když zkusím spustiť z C: \ hjt sa objaví až asi milisekundu teda zavrie. Hjt tak jednoducho nefunguje. aj keď v firefox, firefox bude len úzkej náhodne. Išiel som do filehippo.com získať najnovšie verzie hjt, ale aj pri kliknutí na odkaz hjt, firefox jednoducho vypne. jeho rovnaké aj pri kliknutí na iný odkaz na túto stránku tak som sa pokúsil typizácia AVG Anti spyware do google, a tresk! firefox zase zavrie. Já jsem si myslel, že môj spyware nie je nájom mi robiť veci 'anti-spyware' spojené na net. asi plynúť S & D hned, ale jsem jen přemýšlel, jestli niekto iný má to stalo predtým? a aký druh spyware je. ps toto všetko sa deje aj na IE7 taky. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TOTO JE vyčerpaný MÝCH Mdlá pokusy Spyware Unést tohto stále nebude fungovať. So I can't get anton log ľúto. Tiež nie je možné spustiť systém Windows v núdzovom režime ... Moja AVG Anti virus zvyknutý plynúť buď. Spybot S & D běžela a rušia niektoré spyware Ad-aware běžel a rušia niektoré spyware špionážní chytač vyjadriť běžel a rušia niektoré spyware ccleaner běžel a vypúšťa veci cleanup! běžel a rušia niektoré veci cwshredder běžel a vypúšťa súbor smitfraud opraviť běžel a rušia niektoré veci msconfig cleanup běžel a vypúšťa začínajúcich Ewido by ani dovoľte mi nainštalovať (rovnaký problém ako hjt, otvára pre milisekúnd potom zavrie) (pravdepodobne preto, že jeho súčasťou AVG teraz?) Tiež tu sú niektoré veci, ktoré píšu do google, tak firefox pády: AVG Ewido - aj keď kliknete na Ewido stránky avast NOD32 antivirus Anti-Spyware a iných značiek AV software Ďalej platí, že Trend Micro HouseCall AV online skener nebude fungovať buď. Jednoducho zlyhal pri inštalácii: (o zlyhanie znamenalo aj vírus nie je nechať program spustiť.) Panda AV NOD32 Kaspersky Prosím pomôžte ..... nazdraví Jim |
|
|
|||
|
|||
|
Dajme si iný prístup.
Prosím tlač týchto usmernení, ktoré budú potrebné neskôr, keď si prístup k Internetu nie je k dispozícii. Stiahnuť SDFix by AndyManchesta a uložiť do počítača. Ak používate tento nástroj, musíte použiť Správca účtu alebo na účet Správne právo
Otvorte zložku SDFix a dvakrát kliknite na RunThis.bat na spustenie skriptu.
----- Po SDFix je kompletná a počítač sa reštartuje do normálneho režimu, skúste spustiť HijackThis a po prihlásení spolu s SDFix log. . |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj díky za odpoveď.
Som spomenul vyššie, že sa nedá spustiť v núdzovom režime. Když zkusím, načíta všetky zložky, kým sa na "Mup.sys" To je oblasť, kde sa zastaví. Nechal som ho asi 15 minút posledného vyskúšať a bolo to ešte prilepil tam. Možno by som mohol skúsiť niečo, čo si nevyžaduje núdzovom režime? Vďaka, Jim |
|
|
|||
|
|||
|
Je mi to ľúto. Stýskalo se mi po strane nie sú schopné zaviesť do núdzového režimu.
Poďme na to. Máte hjt nainštalované správne? Vzhľadom k tomu, že sa inštaluje do východiskového miesta, potom postupujte nasledovne premenovať HijackThis a pokúste sa ho spustiť.
Poznámka: Hoci sme sa premenuje na HijackThis odstřelovač, budeme stále odvolávajú na to, ako HijackThis alebo hjt. |
|
|
|||
|
|||
|
hej.
Nemám hjt nainštalovaný, mám samostatné kopírovanie, v C: \ hjt Zkoušel jsem to, čo povedal, ale to tiež nefunguje. Tiež som premenovaná na zložku pre odstřelovače taky, ale bezvýsledne. Já jsem v súčasnosti beží online scan od Panda AV. Snáď mi to pomôže. Akékoľvek ďalšie návrhy? Nazdraví Jim |
|
|
|||
|
|||
|
Skúste to.
Pauza na Panda scan. Stiahnuť náhodný systém informačný nástroj (rsit) náhodnými / náhodne a uložte ho na plochu.
Tiež máte flash disk a iný počítač pre prenos súborov na infikovanom počítači? |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar.
Mám pripojené 2 protokoly. Áno, mám flash disk a iný počítač používať. Na zdravie |
|
|
|||
|
|||
|
Skúste stiahnuť a spustiť MBAM ju potom po prihlásení. Ak nemôžete stiahnuť odtiaľ cez Len instalátor na infikovanom počítači. Potom nainštalujte a spustite ho. Ak inštalátor alebo program nebude fungovať potom skúste ju premenovať.
Stiahnuť Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Po dokončení MBAM pokúsi spustiť HijackThis scan znovu a po prihlásení. |
|
|
|||
|
|||
|
jeden hjt log alebo rsit prihlásiť?
|
|
|
|||
|
|||
|
Na MBAM log HijackThis a log. Rsit by vytvorilo hjt log s je to scan, ale z nejakého dôvodu nedošlo.
|