мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Вирус или спыуаре инфецтион

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 21:50
Мембер Гроуп

Default Вирус или спыуаре инфецтион

бок момачки

ЈА је праведан играње около са мојим пријатељима рачунара и чини се да је спыуаре. то није проблем, ми је добио ослободити од њега.

Мислим да је сада мој рачунар је спыуаре. Имам стару верзију овог киднаповати на овамо, и нашто ЈА пробати за трчање то из Ц: \ ХЈТ га попс горе око милисекунда онда затвара. ХЈТ баш тако не ради.

Такође, када је у Фирефокс, Фирефокс ће само затворити насумично. ЈА је отишао на филехиппо.цом да бисте добили најновију верзију ХЈТ, али кад кликнем на линк ХЈТ, ватра само искључи. њен исти Кад кликнем на било који други линк на ту страницу

тако ја суђен утипкајући авг проту-спыуаре на гоогле, и Банг! ватра поново затвара. Ја сам мислећи да је мој спыуаре Најам није ми радимо ствари 'анти-спыуаре "се односе на нет.

о изводити сада С & Д, али ја сам само занима ако неко други има то догоди пре? и коју врсту спыуаре је.

пс све се ово дешава на ИЕ7 превише.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ово је РУНДОУН МОЈЕ малоуман покуссаје Спыуаре Ремовал

Хијацк тхис и даље се неће приказивати. Па ја не могу добити антон дневник жао. Такође не могу да покренете Уиндоус у безбедном начину рада ...
Мој авг проту-вирус навика трчање оба.

Спыбот С & Д еарлы и избрисане неки спыуаре
Ад-Ауаре еарлы и неки спыуаре избрисан
шпијун онај који приграбљује изразити еарлы и избрисане неки спыуаре
ццлеанер еарлы и избрисане ствари
чишћење! еарлы и бришу неке ствари
цусхреддер еарлы и избрисане датотеке
смитфрауд поправити еарлы и бришу неке ствари
мсцонфиг чишћење еарлы и избрисане стартупс
еуидо би ни дозволи ми инсталацију (исти проблем као ХЈТ, отвара за милисекунда онда затвара) (вероватно јер је део АВГ сад?)

Такође, овде су неке ствари које сам типа у Гоогле, а затим ватра црасхес:
авг
еуидо - нашто ја кликните на еуидо сите
аваст
нод32
Антивирусни
протушпијунских

и друге марке АВ софтуаре

Такође, Тренд Мицро ХоусеЦалл онлине АВ скенера или неће функционисати.

Само није успела у инсталацији: (по фаил мислим вирус није само покренути програм.)
Панда АВ
Нод32
Касперскы

Плеасе хелп .....
наздравље Џим
Old 21. Мар 2008, 22:14
Модератор / ица групе

Ајмо узети други приступ.

Молимо штампај овог упутства, јер ће бити потребно касније када Интернет приступ није доступан.

Скидати СДФикс бы АндыМанцхеста и сачувајте га на радну површину.

Када користите овај алат, морате користити Администратор налог или рачун са Административна права
  • Двапут кликните на СДФикс.ексе и она ће екстракт датотеке у% сыстемдриве%
  • (ово је погон који садржи Уиндоус Дирецторы, обично Ц: \ СДФикс).
  • Не користите га само још.
Поново покренути рачунар у Сафе Моде помоћу Ф8 метода. Да бисте то урадили, покрените рачунар, а након расправе ваше рачунар бип једном током покретања (али пре него се појави икона Уиндоус) притисните тастер Ф8 узастопно. А појавиће се мени са неколико опција. Помоћу тастера са стрелицама за навигацију и изаберите опцију за покренути Уиндоус у "Сафе Моде".

Отворите фасциклу СДФикс и двоструки клик РунТхис.бат за покретање скрипте.
  • Врста Ы да бисте започели процес чишћење.
  • То ће уклонити све тројански службе или ставке регистратора пронашао онда вас тражити да притиснете било који тастер да бисте поново подизање система.
  • Притисните било који тастер и она ће се поново покренути рачунар.
  • Када се рачунар поново покрене, Фикстоол ће се поново покренути и завршили поступак уклањања, затим приказ Завршено, Притисните било који тастер да бисте прекинули учитавање скрипте и ваш десктоп икона.
  • Једном десктопу иконе отпремите СДФикс извештај на екрану ће се отворити и сачувати у фолдер СДФикс као Репорт.ткст.
  • Копирајте и налепите садржај резултате датотеку Репорт.ткст у следећем одговору.

-----

Након што је завршено и СДФикс се рачунар поново не покрене у нормалном начину рада, покушати да покрене и послати ХијацкТхис лог уз СДФикс лог.

.

Old 21. Мар 2008, 22:41
Мембер Гроуп

Поздрав хвала за одговор.

Сам споменуо горе да ја не могу покренути у безбедном начину рада.

Нашто ЈА пробати, он учитава све компоненте све док не добије на "Муп.сыс"
То је место где се зауставља. Оставих га око 15 минута последњих пробати и то је био још увек у шкрипцу тамо.

Па можда бих могла пробати нешто што не захтева сигуран начин?

Клицање, Џим
Old 21. Мар 2008, 22:46
Модератор / ица групе

Нажалост о томе. Пропустила сам део не буде у могућности за чизма у Сигуран Начин.

Лет'с то.

Имате инсталиран ХЈТ зар не? С обзиром да је инсталиран на подразумевану локацију затим следите ове кораке да бисте преименовали ХијацкТхис а затим поново покушајте покренути.
    • Иди на Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ХијацкТхис.ексе
    • Десним тастером миша кликните на ХијацкТхис.ексе и изаберите Преименовање
    • Унесите снипер.ексе и притисните Ентер
    • Десним тастером миша кликните на снипер.ексе и изаберите Пошаљи на > Десктоп (створити пречицу)
  • Из отворених десктоп ХијацкТхис.
  • Важно! Ако користите Уиндоус Виста, Кликните десним тастером миша и Покрени као администратор
  • Кликните на Да ли је систем скенирати и чување лог датотеку
  • ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад.
  • Цопы & Пасте Цео садржај се пријавити за твој пост.
    • Не ХијацкТхис су решили ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна.
Напомена: Иако смо преименовали ХијацкТхис да снајпер, ми ћемо и даље се односи на то као ХијацкТхис или ХЈТ.

Old 21. Мар 2008, 23:12
Мембер Гроуп

еј.

ЈА донт 'имати инсталиран ХЈТ, имам стајати самостално умножавати, у Ц: \ ХЈТ

Покушао сам што си рекао, али да исто тако није 'посао. Такође сам преименовати фасциклу за снајпер превише, али то не искористити.

Ја сам тренутно изводи онлине Сцан из Панда АВ.

Надам се да ово помаже ми.

Било који други предлог?
Живели Џим
Old 21. Мар 2008, 23:26
Модератор / ица групе

Пробајте ово.

Паузирати Панда Сцан.

Скидати случајни систем информација алат (РСИТ) бы рандом / од случајних и сачувајте је на свој Десктоп.
  • Двапут кликните на РСИТ.ексе изводити.
  • Кликните Настави дисцлаимер на екрану.
  • Након што је завршио, два логове ће се отворити.
  • лог.ткст «Бит ће максимизед и инфо.ткст «Ће бити минимизиран
  • Молимо пост садржај обоје логове у следећем одговору.

Такође, да ли ви имати фласх погон и другом рачунару за пренос датотека на заражени ПЦ?

Old 21. Мар 2008, 23:37
Мембер Гроуп

Бок.

Ја сам у прилогу 2 логове.

Да имам фласх погон и друго рачунар на коришћење.

Живели
Аттацхед Филес
File Type: txt инфо.ткст (10.2 КБ, 5 погледа)
File Type: txt лог.ткст (12,9 КБ, 3 погледа)
Old 22. Мар 2008, 00:06
Модератор / ица групе

Покушати преузети и покренути МБАМ онда пост записник. Уколико не можете скинути затим пренос преко праведан инсталиран на заражене рачунар. Затим инсталирајте и покрените га. Ако се инсталациони програм или неће приказивати онда пробати преименовати то.

Скидати Малуаребытес' Анти-заштита од злонамерних програма (МБАМ)
  • Двапут кликните мбам-сетуп.ексе и следите упутства за инсталирање програма.
  • На крају, свакако један је постављена квачица поред следеће:
    • Упдате Малуаребытес' Анти-заштита од злонамерних програма
    • Лаунцх Малуаребытес' Анти-заштита од злонамерних програма
  • Затим кликните на Заврши.
  • Ако се исправка је пронађен, он ће преузети и инсталирати најновију верзију.
  • Након што програм учита, изаберите Обави брзо претраживање, А затим кликните Сцан.
  • Када се скенирање заврши, кликните на У реду, Затим Прикажи резултате за приказ резултата.
  • Будите сигурни да је све проверити, а затим кликните Уклони одабрано.
  • Кад је завршио Дезинфекција, а записник ће се отворити у Нотепад и ви мај бити затражено да Рестарт. (Видите Екстра нота)
  • У записник се аутоматски спрема по МБАМ и могу бити прегледани кликом на таб Евиденције у МБАМ.
  • Копирајте и налепите цео извештај у вашем следећи одговор.
Екстра Напомена: Ако МБАМ сусрете датотеку која је тешко уклонити, бит ће представљен са 1 оф 2 упитом, кликните ОК да бисте било и нек МБАМ наставити са процесом дезинфекције, ако је затражено да поново покренете рачунар, учините то одмах.

Након што је завршио МБАМ покренете ХијацкТхис покушајте поново скенирати и послати лог.

Old 22. Мар 2008, 00:47
Мембер Гроуп

један ХЈТ записник или записник РСИТ?
Old 22. Мар 2008, 00:49
Модератор / ица групе

Ан МБАМ записник и ХијацкТхис лог. РСИТ треба имати створен ХЈТ пријавите са својим Сцан, али из неког разлога није.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цыбер сигурност вирус инфецтион у Мы Цомпутер - Цан ыоу хелп ме? МадМРТеен Вирус, Спыуаре и безбедност 16 23. Окт 2009 11:09
Могући Вирус? - Сдра64.ексе Инфекција мбонуицк Вирус, Спыуаре и безбедност 16 15 аугуст 2009 10:09
Не могу Модернизирати Вирус и Спыуаре софтвер на мој пц. ддд13 Вирус, Спыуаре и безбедност 18 28 фебруар 2009 19:52
Уиндоус је откривен спыуаре зараза! сеетхам Вирус, Спыуаре и безбедност 2 19 октобар 2008 22:18
Анти-вирус и спыуаре поп уп угодити помоћ Шон Вирус, Спыуаре и безбедност 3 25. сеп 2007 14:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц