az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Virüs veya Spyware enfeksiyon

Reply

Konu Araçları
Old 21 Kasım 2008, 21:50
Üye Grubu

Default Virüs veya Spyware enfeksiyon

selam beyler

Sadece arkadaşları bilgisayar ile oynamak ve bu da casus yazılım gibi görünüyor. Bu bir sorun değil, var da kurtulun.

Şimdi benim bilgisayar casus yazılım var. i ve burada ele geçirilmesine bu eski bir sürümü var ne zaman i C çalıştırmak için deneyin: \ HJT bu kadar ilgili bir sonra milisaniye için açılan kapatır. Bunu HJT sadece çalışmaz.

Ayrıca, Firefox, firefox sadece rasgele kapatılacak. Ben filehippo.com üzerine HJT son sürümü almak için, ama gidip bir HJT linke tıklayınca, firefox sadece kapatılır. ve aynı zamanda o sayfada başka bir linke tıklayınca

öylesine i Google'da Anti casus ortalama, yazmaya çalıştım ve bam! Firefox'u tekrar kapanır. Ben kendi casus yaz izin değil düşündüklerim şeyler 'anti casus' yapmak net ilgili.

hakkında S & D şimdi çalıştırmak için, ancak hiç kimseye bundan önce gerçekleşmesi olmuştur Ben sadece merak ediyorum? ve ne tür casus yazılım var.

PS tüm bu da IE7 çok olur.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

BU MY zayıf Attempts AT Spyware Removal BİR özet IS

Hijack bu hala yayınlanmayacaktır. Ben bir özür dilerim giriş antone elde edemezsiniz. Ayrıca güvenli modda Windows Başlat değil ...
Benim ortalama anti virüs alışkanlık ya çalıştırın.

Spybot S & D koştum ve bazı casus yazılım silindi
Ad-Aware koştum ve bazı casus yazılım silindi
casus avcısı ifade etti ve bazı casus yazılım silindi
ccleaner kaçtı falan silindi
temizleme! koştum ve bazı şeyler silindi
cwshredder koştum ve bir dosya silindi
smitfraud düzeltmek koştum ve bazı şeyler silindi
MSCONFIG temizleme koştum ve silinen başlatılması
ewido bile yaz HJT olarak (aynı sorun yükledikten izin vermez için açılır kapanır bir sonra milisaniye) (belki çünkü şimdi AVG bir parçası?)

Ayrıca, burada bazı şeyler Google'da bu tip, sonra da ateş çöker şunlardır:
avast
nod32
antivirüs
AntiSpyware

ve AV diğer markalar yazılım

Ayrıca, Trend Micro HouseCall çevrimiçi AV tarayıcı ya çalışmaz.

Sadece at yükleme başarısız oldu: (I başarısız virüs programı çalıştırmak izin değil demektir.)
Panda AV
Nod32
Kaspersky

Lütfen yardım .....
şerefe Jim
Old 21 Kasım 2008, 22:14
Moderatör Grubu

Başka bir yaklaşımla ele alalım.

Lütfen bu talimatları olarak daha sonra gerekli olacaktır baskı mevcut değil Internet erişimine açık değildir.

Indirmek SDFix AndyManchesta tarafından ve masaüstünüze kaydedin.

Bu aracı kullanarak, bunu kullanmak gerekir Yönetici hesabı veya bir hesap ile İdari hakları
  • Çift tıklama SDFix.exe ve% systemdrive% için dosyaları ayıklamak olacak
  • (Bu, Windows Rehberi, genelde C: \ SDFix içeren sürücüdür).
  • DON'T henüz kullanmak.
Reboot bilgisayarınızda Güvenli Mod kullanarak F8 yöntemi. Bunu yapmak için, bilgisayarınızı yeniden bir başlangıç sırasında bilgisayarınızı bip sesi işitme sonra (ama önce Windows simgesi) art arda F8 tuşuna basın. Bir menü çeşitli seçenekler gösterilir. Gezinmek için ok tuşlarını kullanın ve "Güvenli Mod Windows çalıştırmak için seçin".

Açın SDFix klasörünü çift tıklayın RunThis.bat Betiği başlatmak için.
  • Tür Y bu temizleme işlemine başlamak için.
  • Her Truva Hizmetler veya kayıt defteri girdilerini kaldırır sonra Reboot için herhangi bir tuşa basın isteminde bulundu.
  • Herhangi bir tuşa basın ve bilgisayar yeniden başlatılır.
  • Ne zaman bilgisayar yeniden başlatıldığında, bu Fixtool yeniden çalışır ve daha sonra kaldırma işlemini tamamlamak BitenHerhangi bir betik son ve masaüstü simgeleri yükleme tuşuna basın.
  • Sonra masaüstü simgeleri ekranda ve açılacaktır da SDFix klasör olarak içine kaydedin SDFix rapor yük Report.txt.
  • Kopyalama ve sonuçlarının içeriğini yapıştırmak dosya Report.txt Bir sonraki yanıtınıza.

-----

Sonra SDFix ve bilgisayar tamamlandığında Normal mod olarak yeniden HijackThis çalıştırmak ve SDFix giriş ile birlikte oturum sonrası deneyin.

.

Old 21 Kasım 2008, 22:41
Üye Grubu

Cevabınız için teşekkür Merhaba.

Ben Güvenli Modda başlayan değil yukarıda bahsedilen.

Kadar Mup.sys "için alır Ben", bu yük tüm bileşenler deneyin
İşte burada stops. Ben yaklaşık 15 dakika son denemek için ve sol hala orada takılmış oldu.

Belki de bu güvenli mod gerektirmeyen bir şey deneyebilirsiniz?

Cheers, Jim
Old 21 Kasım 2008, 22:46
Moderatör Grubu

Bunun için üzgünüm. Ben boot Güvenli Mod olarak mümkün olmayan kısmı özledim.

Bu yapayım.

Sen HJT sağ yüklü? Bu varsayılan konuma sonra ve sonra HijackThis yeniden adlandırmak için çalıştırmayı denediğinizde şu adımları izleyin yüklü olduğu göz önüne alınırsa.
    • C gidin: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Sağ tıklayın HijackThis.exe ve Yeni isim ver
    • Türü sniper.exe ve Girin
    • Sağ tıklayın üzerinde sniper.exe ve Gönder > Masaüstü (kısayol oluşturmak)
  • Masaüstünde açık HijackThis Gönderen.
  • Önemli! Eğer kullanılıyorsa Windows Vista, Sağ tıklayın ve Çalıştır'ı olarak Administrator
  • Tıklayın Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydedin
  • HijackThis ve sonra bir günlük not defteri açılacaktır tarar.
  • Kopyala & Yapıştır Gönderiniz bir günlük tüm içeriğini.
    • Do not HijackThis henüz herhangi bir düzeltme var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.
Not: Rağmen keskin nişancı için HijackThis adını varsa, yine de ona HijackThis veya HJT olarak belirtilecektir.

Old 21 Kasım 2008, 23:12
Üye Grubu

hey.

I HJT, ben kopya yalnız kalmak, C var: \ HJT yüklü değildir

Ne dedi, ama bu da işe yaramadı. Ben de, ama boşuna çok keskin nişancı için klasör adını.

Şu anda çevrimiçi Panda AV gelen tarama kullanıyorum.

Umarım bu bana yardımcı olur.

Any other suggestions?
Şerefe Jim
Old 21 Kasım 2008, 23:26
Moderatör Grubu

Bu deneyin.

Panda tarama duraklatın.

Indirmek rasgele sistem bilgi aracı (RSIT) tarafından rasgele / rasgele ve masaüstünüze kaydedin.
  • Çift tıklayın RSIT.exe çalıştırın.
  • Tıklayın Devam bir feragat ekranında.
  • Bir kere bitmeden iki günlükleri açılacaktır.
  • Log.Txt <en yüksek seviyede olacak ve info.txt <küçültüldüğünde olacak
  • Lütfen içeriğini sonrası her ikiside sonraki yanıtınıza girer.

Ayrıca, bir flash sürücü varsa başka bir bilgisayara bulaşmış bilgisayara dosya aktarmak için ne yapmalıyım?

Old 21 Kasım 2008, 23:37
Üye Grubu

Merhaba.

Ben 2 günlükleri ekli var.

Evet ve bir flash sürücü varsa başka bir bilgisayarda kullanmak için.

Peynir
Ekli Dosyalar
File Type: txt info.txt (10,2 KB, 5 kez)
File Type: txt Log.Txt (12,9 KB, 3 kez)
Old 22 Kasım 2008, 00:06
Moderatör Grubu

Indirmek MBAM çalışın ve sonra da giriş sonrası çalıştırın. Eğer sonra üzerinden aktarma indirmek değildir Sadece yükleyici hasta bilgisayara. Daha sonra yüklemek ve çalıştırmak. Yükleyici veya çalıştırılmayacak sonra adını deneyin program.

Indirmek Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Çift tıklayın mbam-setup.exe ve takip programı yüklemenizi ister.
  • Sonunda, emin olun onay işareti aşağıdaki yanında yer alıyor:
    • Güncelleme Malwarebytes' Anti-Malware
    • Fırlatılma Malwarebytes' Anti-Malware
  • Sonra Son.
  • Eğer bir güncelleştirme bulunursa, indirebilirsiniz ve en son sürümünü yükleyin.
  • Sonra programı seçin yüklü vardır Gerçekleştirin hızlı taramaTıklayın Tarama.
  • Bir tıklayın tamamlandığında tarama Tamam, Sonra Sonuçları göster sonuçları görmek için.
  • Her şeyin, kontrol ve tıklayın emin olun Kaldır Seçilen.
  • Ne zaman dezenfekte tamamlandığında, bir günlük Not Defteri'nde ve açık size yeniden istenebilir. (Ekstra) Not bakın
  • Günlük MBAM tarafından otomatik olarak kaydedilir ve MBAM olarak Günlüklerin sekmesini tıklayarak görebilirsiniz.
  • Bir sonraki yanıtınıza Kopyala ve Yapıştır tüm rapor.
Ekstra Not: Eğer bu MBAM kaldırmak için zor bir dosya karşılaştığında, 1 2 karşılaşacaksınız tıklayın da Tamam'ı ve bilgisayarı yeniden başlatmanız istenir MBAM ve dezenfeksiyon işlemi ile devam izin ister, lütfen bunu hemen.

Sonra MBAM bitmiş bir HijackThis tekrar tarama ve giriş sonrası çalıştırmayı deneyin.

Old 22 Kasım 2008, 00:47
Üye Grubu

bir HJT giriş veya RSIT günlük?
Old 22 Kasım 2008, 00:49
Moderatör Grubu

Bir MBAM giriş ve HijackThis giriş yapın. Ile ancak tarama's RSIT bir HJT günlüğü oluşturuldu olmalı, öyle değil mi bir nedenle.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından