![]() |
|
| |||
| |||
| selam beyler Sadece arkadaşları bilgisayar ile oynamak ve bu da casus yazılım gibi görünüyor. Bu bir sorun değil, var da kurtulun. Şimdi benim bilgisayar casus yazılım var. i ve burada ele geçirilmesine bu eski bir sürümü var ne zaman i C çalıştırmak için deneyin: \ HJT bu kadar ilgili bir sonra milisaniye için açılan kapatır. Bunu HJT sadece çalışmaz. Ayrıca, Firefox, firefox sadece rasgele kapatılacak. Ben filehippo.com üzerine HJT son sürümü almak için, ama gidip bir HJT linke tıklayınca, firefox sadece kapatılır. ve aynı zamanda o sayfada başka bir linke tıklayınca öylesine i Google'da Anti casus ortalama, yazmaya çalıştım ve bam! Firefox'u tekrar kapanır. Ben kendi casus yaz izin değil düşündüklerim şeyler 'anti casus' yapmak net ilgili. hakkında S & D şimdi çalıştırmak için, ancak hiç kimseye bundan önce gerçekleşmesi olmuştur Ben sadece merak ediyorum? ve ne tür casus yazılım var. PS tüm bu da IE7 çok olur. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * BU MY zayıf Attempts AT Spyware Removal BİR özet IS Hijack bu hala yayınlanmayacaktır. Ben bir özür dilerim giriş antone elde edemezsiniz. Ayrıca güvenli modda Windows Başlat değil ... Benim ortalama anti virüs alışkanlık ya çalıştırın. Spybot S & D koştum ve bazı casus yazılım silindi Ad-Aware koştum ve bazı casus yazılım silindi casus avcısı ifade etti ve bazı casus yazılım silindi ccleaner kaçtı falan silindi temizleme! koştum ve bazı şeyler silindi cwshredder koştum ve bir dosya silindi smitfraud düzeltmek koştum ve bazı şeyler silindi MSCONFIG temizleme koştum ve silinen başlatılması ewido bile yaz HJT olarak (aynı sorun yükledikten izin vermez için açılır kapanır bir sonra milisaniye) (belki çünkü şimdi AVG bir parçası?) Ayrıca, burada bazı şeyler Google'da bu tip, sonra da ateş çöker şunlardır: Ort ewido - zaman ewido sitesi i tıklayın avast nod32 antivirüs AntiSpyware ve AV diğer markalar yazılım Ayrıca, Trend Micro HouseCall çevrimiçi AV tarayıcı ya çalışmaz. Sadece at yükleme başarısız oldu: (I başarısız virüs programı çalıştırmak izin değil demektir.) Panda AV Nod32 Kaspersky Lütfen yardım ..... şerefe Jim |
|
| |||
| |||
| Başka bir yaklaşımla ele alalım. Lütfen bu talimatları olarak daha sonra gerekli olacaktır baskı mevcut değil Internet erişimine açık değildir. Indirmek SDFix AndyManchesta tarafından ve masaüstünüze kaydedin. Bu aracı kullanarak, bunu kullanmak gerekir Yönetici hesabı veya bir hesap ile İdari hakları
Açın SDFix klasörünü çift tıklayın RunThis.bat Betiği başlatmak için.
----- Sonra SDFix ve bilgisayar tamamlandığında Normal mod olarak yeniden HijackThis çalıştırmak ve SDFix giriş ile birlikte oturum sonrası deneyin. . |
|
| |||
| |||
| Cevabınız için teşekkür Merhaba. Ben Güvenli Modda başlayan değil yukarıda bahsedilen. Kadar Mup.sys "için alır Ben", bu yük tüm bileşenler deneyin İşte burada stops. Ben yaklaşık 15 dakika son denemek için ve sol hala orada takılmış oldu. Belki de bu güvenli mod gerektirmeyen bir şey deneyebilirsiniz? Cheers, Jim |
|
| |||
| |||
| Bunun için üzgünüm. Ben boot Güvenli Mod olarak mümkün olmayan kısmı özledim. Bu yapayım. Sen HJT sağ yüklü? Bu varsayılan konuma sonra ve sonra HijackThis yeniden adlandırmak için çalıştırmayı denediğinizde şu adımları izleyin yüklü olduğu göz önüne alınırsa.
Not: Rağmen keskin nişancı için HijackThis adını varsa, yine de ona HijackThis veya HJT olarak belirtilecektir. |
|
| |||
| |||
| hey. I HJT, ben kopya yalnız kalmak, C var: \ HJT yüklü değildir Ne dedi, ama bu da işe yaramadı. Ben de, ama boşuna çok keskin nişancı için klasör adını. Şu anda çevrimiçi Panda AV gelen tarama kullanıyorum. Umarım bu bana yardımcı olur. Any other suggestions? Şerefe Jim |
|
| |||
| |||
| Bu deneyin. Panda tarama duraklatın. Indirmek rasgele sistem bilgi aracı (RSIT) tarafından rasgele / rasgele ve masaüstünüze kaydedin.
Ayrıca, bir flash sürücü varsa başka bir bilgisayara bulaşmış bilgisayara dosya aktarmak için ne yapmalıyım? |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Ben 2 günlükleri ekli var. Evet ve bir flash sürücü varsa başka bir bilgisayarda kullanmak için. Peynir |
|
| |||
| |||
| Indirmek MBAM çalışın ve sonra da giriş sonrası çalıştırın. Eğer sonra üzerinden aktarma indirmek değildir Sadece yükleyici hasta bilgisayara. Daha sonra yüklemek ve çalıştırmak. Yükleyici veya çalıştırılmayacak sonra adını deneyin program. Indirmek Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Sonra MBAM bitmiş bir HijackThis tekrar tarama ve giriş sonrası çalıştırmayı deneyin. |
|
| |||
| |||
| bir HJT giriş veya RSIT günlük? |
|
| |||
| |||
| Bir MBAM giriş ve HijackThis giriş yapın. Ile ancak tarama's RSIT bir HJT günlüğü oluşturuldu olmalı, öyle değil mi bir nedenle. |