менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Вірусами або шпигунським ПО інфекції

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 листопада 2008, 21:50
Член групи

Default Вірусами або шпигунським ПО інфекції

Привіт хлопці

Я просто граю з моїм комп'ютером і товариші, схоже, він шпигунів. Це не проблема, ми позбувся від нього.

Тепер я думаю, що мій комп'ютер шпигунського ПЗ. У мене є стара версія угону це тут, і коли я намагаюся запустити його з C: \ HJT це спливаюче близько мілісекунди потім закривається. таким HJT просто не працює.

Крім того, коли в Firefox, Firefox буде просто закрити у випадковому порядку. Я пішов на filehippo.com щоб отримати останню версію HJT, але коли я натискаю на посилання HJT, Firefox просто вимикається. його ж, коли я натискаю на будь-яку іншу посилання на цю сторінку

тому я спробував набравши AVG Anti Spyware в Google, і бац! Firefox закриється знову. Я думаю, що мої шпигунські програми, не даючи мені робити те, "анти-шпигунське програмне забезпечення" пов'язані в мережі.

Про запустити S & D зараз, але мені просто цікаво, якщо хтось ще було це відбудеться раніше? і який тип шпигунського це.

PS Все це також відбувається в IE7 також.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

ЦЕ короткого огляду моїх слабких спробах видалення програм-шпигунів

Hijack це як і раніше не буде працювати. Тому я не можу отримати Antone журналу жаль. Я також не можу запустити Windows у безпечному режимі ...
Моя Ср звичай анти вірус запустити небудь.

Spybot S & D і побіг видалені деякі програми-шпигуни
Ad-Aware РАН і видалені деякі програми-шпигуни
Spy Catcher Express РАН і видалені деякі програми-шпигуни
CCleaner РАН і видалив Stuff
очищення! РАН і видалили деякі речі
CWShredder РАН і віддалених файлів
SmitFraud виправити РАН і видалили деякі речі
MSConfig РАН очищення і видалення стартапи
Ewido б навіть не дозвольте мені установку (ті ж проблеми, як HJT, відкриває для мілісекунди наступним закриттям) (мабуть, тому, що його частині AVG зараз?)

Крім того, тут дещо я типу в Google, то Firefox аваріях:
Ср
Ewido - коли я натискаю на сайт Ewido
Avast
nod32
антивірусні
антішпіонское

та інших марок антивірусного

Крім того, Trend Micro HouseCall онлайн-сканера А.В. також не буде працювати.

Просто при установці не вдалося: (по Fail я маю на увазі вірус не дозволяючи запускати програму.)
Panda А.В.
Nod32
Антивірус

Будь ласка, допоможіть .....
Cheers Джим
Old 21 листопада 2008, 22:14
Модератор групи

Візьмемо інший підхід.

Будь ласка, надрукуйте ці інструкції, як вони будуть потрібні пізніше, коли доступ до Інтернету не доступні.

Завантаження SDFix по AndyManchesta і зберегти її на робочому столі.

При використанні цього інструменту, Ви повинні використовувати Адміністратор рахунку або рахунки Адміністративне право
  • Двічі клацніть SDFix.exe і вона буде витягти файли в% SystemDrive%
  • (це диск, на якому міститься каталог Windows, звичайно C: \ SDFix).
  • Не використовуйте його тільки ще.
Перезавантажити комп'ютер в Безпечний режим використання F8 методом. Щоб зробити це, перезавантажте комп'ютер, і після заслуховування комп'ютері звуковий сигнал один раз під час запуску (але до Windows з'являється іконка) натисніть клавішу F8. З'явиться меню з декількома варіантами. Використовуйте клавіші зі стрілками для переміщення і виберіть параметр для запуску Windows у безпечному режимі ".

Відкрийте папку SDFix і двічі клацніть RunThis.bat Для запуску сценарію.
  • Друкувати Y Щоб почати процес очищення.
  • Вона буде видаляти будь-які Trojan послуги або записів у реєстрі знайдено, то попросить вас натиснути будь-яку клавішу для перезавантаження.
  • Натисніть будь-яку клавішу і вона буде перезавантажити комп'ютер.
  • Після перезавантаження ПК, Fixtool буде працювати знову і завершити процес видалення потім відображати ГотовоНатисніть будь-яку клавішу для завершення сценарію і завантажувати значки на робочому столі.
  • Після того, значки на робочому столі навантаження доповіді SDFix відкриється на екрані, а також зберегти в папку, як SDFix Report.txt.
  • Скопіюйте та вставте вміст файлу результатів Report.txt в наступному відповіді.

-----

Після SDFix є повним і перезавантаження комп'ютера в звичайному режимі, запустіть HijackThis і пост журналу разом з журналом SDFix.

.

Old 21 листопада 2008, 22:41
Член групи

Привіт Спасибо за ответ.

Я вже згадував вище, що я не можу почати в безпечному режимі.

Коли я намагаюся, він завантажує всі компоненти, поки не отримає доступ до "Mup.sys"
То є, де вона зупиняється. Я залишив його на 15 хвилин останню спробу, і вона ще застрягли там.

Тому, можливо, я можу спробувати те, що не вимагає безпечному режимі?

Cheers, Jim
Old 21 листопада 2008, 22:46
Модератор групи

Вибач. Я спізнився на частини не в змозі завантажитися в безпечному режимі.

Давайте зробимо це.

Ви HJT встановлений правильно? З огляду на те, що він встановлений в теку за умовчанням, виконайте такі дії, щоб перейменувати HijackThis і спробуйте запустити його.
    • Перейти в C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Клацніть правою кнопкою на HijackThis.exe і виберіть Перейменувати
    • Введіть sniper.exe та натисніть Увійти
    • Клацніть правою кнопкою миші на sniper.exe і виберіть Відправити > Desktop (Створити ярлик)
  • На робочому столі відкритою HijackThis.
  • Увага! При використанні Windows Vista, Клацніть правою кнопкою миші і Запуск від імені адміністратора
  • Натисніть на Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл
  • HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
  • Копіювати & Вставити Весь вміст увійти вашу посаду.
    • Чи не є HijackThis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
Примітка: Хоча ми перейменували HijackThis для снайпера, ми все-таки будемо називати його або HijackThis HJT.

Old 21 листопада 2008, 23:12
Член групи

Ей.

У мене немає HJT встановлені, я маю самостійні копії, в C: \ HJT

Я спробував, що ви сказали, але це теж не працює. Я також перейменував папку для снайперської теж, але безрезультатно.

Я в даний час працює онлайн-сканування від Panda AV.

Сподіваюся, це допомагає мені.

Будь-які інші пропозиції?
Cheers Джим
Old 21 листопада 2008, 23:26
Модератор групи

Спробуйте це.

Призупинити Panda сканування.

Завантаження Random's System Information Tool (RSIT) випадкові / від випадкових і збережіть його на робочому столі.
  • Двічі клацніть по RSIT.exe бігти.
  • Натисніть Продовжити на відмову екрані.
  • Як тільки він закінчив, дві колоди буде відкрито.
  • log.txt <будуть максимально і info.txt <будуть зведені до мінімуму
  • Будь ласка, пост змісту обидва журнали в наступному відповіді.

Крім того, чи є у вас флеш-накопичувач і іншим комп'ютером для передачі файлів на заражений комп'ютер?

Old 21 листопада 2008, 23:37
Член групи

Привіт.

Я доклав 2 колод.

Так, є флеш-дисків і інший комп'ютер для використання.

Ура
Прикріплені файли
File Type: txt info.txt (10.2 Кб, 5 переглядів)
File Type: txt log.txt (12.9 Кб, 3 переглядів)
Old 22 листопада 2008, 00:06
Модератор групи

Спробуйте завантажити і запустити MBAM тоді пост журналу. Якщо ви не можете його завантажити потім передати більше тільки установка до зараженого комп'ютера. Потім встановіть і запустіть його. Якщо програма установки або програма не буде працювати треба спробувати перейменувати його.

Завантаження Malwarebytes 'Anti-Malware (MBAM)
  • Двічі клацніть mbam-setup.exe і дотримуйтесь інструкцій, щоб встановити програму.
  • Врешті-решт, бути впевнені, галочка стоїть в безпосередній близькості до наступного:
    • Оновлення Malwarebytes 'Anti-Malware
    • Ракета Malwarebytes 'Anti-Malware
  • Потім натисніть Готово.
  • У разі виявлення оновлень, вона буде завантажити і встановити останню версію.
  • Після того як програма завантажиться, виберіть Виконати швидке сканування, Потім натисніть Сканування.
  • Коли сканування завершено, натисніть кнопку OK, Потім Показати результати Для перегляду результатів.
  • Будьте впевнені, що все перевіряється, і натисніть Видалити вибрані.
  • Після завершення дезінфекції, журнал буде відкритий в Блокноті і Вам може бути запропоновано перезавантажити. (Див. Додаткова примітка)
  • У журналі зберігається автоматично за MBAM і можуть бути переглянуті, вибравши вкладку Журнал в MBAM.
  • Копіювати та вставити весь звіт в наступному відповіді.
Додаткова Примітка: Якщо MBAM зустрічає файлів, які важко видалити, вам буде представлений з 1 по 2 підказками, натисніть кнопку ОК або, і нехай MBAM приступити до процесу дезінфекції, якщо запит на перезавантаження комп'ютера, будь-ласка, зробіть це негайно.

Після завершення MBAM спробуйте запустити сканування HijackThis знову і пост журналу.

Old 22 листопада 2008, 00:47
Член групи

Вхід HJT чи журналу RSIT?
Old 22 листопада 2008, 00:49
Модератор групи

Вхід MBAM і лог HijackThis. RSIT, повинні бути створені HJT журналу з його сканувати, але з різних причин цього не сталося.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.