![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Я просто граю з моїм комп'ютером і товариші, схоже, він шпигунів. Це не проблема, ми позбувся від нього. Тепер я думаю, що мій комп'ютер шпигунського ПЗ. У мене є стара версія угону це тут, і коли я намагаюся запустити його з C: \ HJT це спливаюче близько мілісекунди потім закривається. таким HJT просто не працює. Крім того, коли в Firefox, Firefox буде просто закрити у випадковому порядку. Я пішов на filehippo.com щоб отримати останню версію HJT, але коли я натискаю на посилання HJT, Firefox просто вимикається. його ж, коли я натискаю на будь-яку іншу посилання на цю сторінку тому я спробував набравши AVG Anti Spyware в Google, і бац! Firefox закриється знову. Я думаю, що мої шпигунські програми, не даючи мені робити те, "анти-шпигунське програмне забезпечення" пов'язані в мережі. Про запустити S & D зараз, але мені просто цікаво, якщо хтось ще було це відбудеться раніше? і який тип шпигунського це. PS Все це також відбувається в IE7 також. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ЦЕ короткого огляду моїх слабких спробах видалення програм-шпигунів Hijack це як і раніше не буде працювати. Тому я не можу отримати Antone журналу жаль. Я також не можу запустити Windows у безпечному режимі ... Моя Ср звичай анти вірус запустити небудь. Spybot S & D і побіг видалені деякі програми-шпигуни Ad-Aware РАН і видалені деякі програми-шпигуни Spy Catcher Express РАН і видалені деякі програми-шпигуни CCleaner РАН і видалив Stuff очищення! РАН і видалили деякі речі CWShredder РАН і віддалених файлів SmitFraud виправити РАН і видалили деякі речі MSConfig РАН очищення і видалення стартапи Ewido б навіть не дозвольте мені установку (ті ж проблеми, як HJT, відкриває для мілісекунди наступним закриттям) (мабуть, тому, що його частині AVG зараз?) Крім того, тут дещо я типу в Google, то Firefox аваріях: Ср Ewido - коли я натискаю на сайт Ewido Avast nod32 антивірусні антішпіонское та інших марок антивірусного Крім того, Trend Micro HouseCall онлайн-сканера А.В. також не буде працювати. Просто при установці не вдалося: (по Fail я маю на увазі вірус не дозволяючи запускати програму.) Panda А.В. Nod32 Антивірус Будь ласка, допоможіть ..... Cheers Джим |
|
| |||
| |||
| Візьмемо інший підхід. Будь ласка, надрукуйте ці інструкції, як вони будуть потрібні пізніше, коли доступ до Інтернету не доступні. Завантаження SDFix по AndyManchesta і зберегти її на робочому столі. При використанні цього інструменту, Ви повинні використовувати Адміністратор рахунку або рахунки Адміністративне право
Відкрийте папку SDFix і двічі клацніть RunThis.bat Для запуску сценарію.
----- Після SDFix є повним і перезавантаження комп'ютера в звичайному режимі, запустіть HijackThis і пост журналу разом з журналом SDFix. . |
|
| |||
| |||
| Привіт Спасибо за ответ. Я вже згадував вище, що я не можу почати в безпечному режимі. Коли я намагаюся, він завантажує всі компоненти, поки не отримає доступ до "Mup.sys" То є, де вона зупиняється. Я залишив його на 15 хвилин останню спробу, і вона ще застрягли там. Тому, можливо, я можу спробувати те, що не вимагає безпечному режимі? Cheers, Jim |
|
| |||
| |||
| Вибач. Я спізнився на частини не в змозі завантажитися в безпечному режимі. Давайте зробимо це. Ви HJT встановлений правильно? З огляду на те, що він встановлений в теку за умовчанням, виконайте такі дії, щоб перейменувати HijackThis і спробуйте запустити його.
Примітка: Хоча ми перейменували HijackThis для снайпера, ми все-таки будемо називати його або HijackThis HJT. |
|
| |||
| |||
| Ей. У мене немає HJT встановлені, я маю самостійні копії, в C: \ HJT Я спробував, що ви сказали, але це теж не працює. Я також перейменував папку для снайперської теж, але безрезультатно. Я в даний час працює онлайн-сканування від Panda AV. Сподіваюся, це допомагає мені. Будь-які інші пропозиції? Cheers Джим |
|
| |||
| |||
| Спробуйте це. Призупинити Panda сканування. Завантаження Random's System Information Tool (RSIT) випадкові / від випадкових і збережіть його на робочому столі.
Крім того, чи є у вас флеш-накопичувач і іншим комп'ютером для передачі файлів на заражений комп'ютер? |
|
| |||
| |||
| Привіт. Я доклав 2 колод. Так, є флеш-дисків і інший комп'ютер для використання. Ура |
|
| |||
| |||
| Спробуйте завантажити і запустити MBAM тоді пост журналу. Якщо ви не можете його завантажити потім передати більше тільки установка до зараженого комп'ютера. Потім встановіть і запустіть його. Якщо програма установки або програма не буде працювати треба спробувати перейменувати його. Завантаження Malwarebytes 'Anti-Malware (MBAM)
Після завершення MBAM спробуйте запустити сканування HijackThis знову і пост журналу. |
|
| |||
| |||
| Вхід HJT чи журналу RSIT? |
|
| |||
| |||
| Вхід MBAM і лог HijackThis. RSIT, повинні бути створені HJT журналу з його сканувати, але з різних причин цього не сталося. |