manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Virus stvar ...

Reply

Thread Tools
Old 7. travanj 2008, 09:52
Member Group

Mi imamo ovaj virus stvar ... Imamo ga i mi skenira računalo i brišu se taj virus, ali on još uvijek govori da smo mi jedno ... Pokušali smo puno stvari da biste dobili osloboditi od njega. to usporava naš internirane dolje puno, i dodaje poskočiti o zaštitu od virusa ... ali smo pogledali informacije za zaštitu od virusa i da je sve lažna. pa ako tko od vas zna kako da biste dobili osloboditi od ovaj virus gadno onda Please help .... Bojim se da će u potpunosti obrisati našem računalu
Old 7. travanj 2008, 10:14
Moderator / ica grupe

Postoji vrlo malo slučajeva koji zahtijevaju računalo biti čisto i izbrisala reinstalled. Morat ćete napraviti korake OVDJE. Pošta na logove kad završi.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.