mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Nume, Spyware & Securitate

Register

Nume lucru ...

Reply

Thread Tools
Old 7 aprilie 2008, 09:52
Grupul de stat

Default Nume lucru ...

Avem acest virus lucru ... Avem-o şi am scanate în computer şi de faptul că virusul a şters-o încă, dar spune că avem o ... am încercat o mulţime de lucruri pentru a scăpa de el. el încetineşte noastre internaţi în jos foarte mult, şi adaugă pop sus despre protecţie antivirus ... dar am uitat la info pentru că de protecţie împotriva viruşilor şi ea e tot fals. asa ca daca vreunul din voi ştie cum să scape de acest virus urât atunci te rog ajută .... Mă tem că ne va trebui să ştergeţi complet nostru computer
Old 7 aprilie 2008, 10:14
Moderator Group

Default Nume lucru ...

Există foarte puţine cazuri care au nevoie de computer fi sters curat şi reinstalat. Va trebui să facă paşi AICI. Post jurnalele când completă.

Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Nu este un astfel de lucru ca un laptop la comanda? Haun Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 3 9 octombrie 2009 09:23
Nume Cutwail - Cum să eliminaţi acest lucru? sungod000 Nume, Spyware & Securitate 13 24 aprilie 2009 17:34
Un alt computer care nu prezintă un lucru Oo JMember General Hardware Chat 1 5 martie 2009 05:26
Ce e chestia asta cu privire la cazul meu?! 4D (Fordy (Ford) Ollie Cazuri & Power Supplies 5 20 ianuarie 2009 12:14
Foarte tare ASUS fan lucru. andrewanimation Procesoare, Placi de baza si RAM 9 8 decembrie 2007 10:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.