мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Вирус ствар ...

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. април 2008, 09:52
Мембер Гроуп

Default Вирус ствар ...

Ми имамо овај вирус ствар ... Имамо га и ми скенира рачунар и бришу се тај вирус, али он још увек говори да смо ми једно ... Покушали смо пуно ствари да бисте добили ослободити од њега. то успорава наш интерниране доле пуно, и додаје поскочити о заштиту од вируса ... али смо видели информације за заштиту од вируса и да је све лажна. па ако ко од вас зна како да бисте добили ослободити од овај вирус гадно онда Плеасе хелп .... Бојим се да ће у потпуности избришете нашем рачунару
Old 7. април 2008, 10:14
Модератор / ица групе

Default Вирус ствар ...

Постоји врло мало случајева који захтевају рачунар бити чисто и избрисала реинсталлед. Мораћете ћете направити кораке ОВДЈЕ. Оглашен на логове кад заврши.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не постоји тако нешто као прилагођени лаптоп? Хаун Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 9. Окт 2009 09:23
Цутуаил Вирус - како за премештање данашји предмет? сунгод000 Вирус, Спыуаре и безбедност 13 24 април 2009 17:34
Још једно рачунар које не приказује ствар оо ЈМембер Генерал Хардуаре Цхат 1 5 март 2009 05:26
Шта је ово о мом случају? 4Д (Форды (Форд) Оллие Цасес & Поуер Супплиес 5 20 јануар 2009 12:14
И ззестоки Асус фан ствар. андреуаниматион ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 9 8 децембар 2007 10:05
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц