![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ми имамо овај вирус ствар ... Имамо га и ми скенира рачунар и бришу се тај вирус, али он још увек говори да смо ми једно ... Покушали смо пуно ствари да бисте добили ослободити од њега. то успорава наш интерниране доле пуно, и додаје поскочити о заштиту од вируса ... али смо видели информације за заштиту од вируса и да је све лажна. па ако ко од вас зна како да бисте добили ослободити од овај вирус гадно онда Плеасе хелп .... Бојим се да ће у потпуности избришете нашем рачунару |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не постоји тако нешто као прилагођени лаптоп? | Хаун | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 9. Окт 2009 09:23 |
| Цутуаил Вирус - како за премештање данашји предмет? | сунгод000 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 13 | 24 април 2009 17:34 |
| Још једно рачунар које не приказује ствар оо | ЈМембер | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 март 2009 05:26 |
| Шта је ово о мом случају? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 20 јануар 2009 12:14 |
| И ззестоки Асус фан ствар. | андреуаниматион | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 8 децембар 2007 10:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |