az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Virüs şey ...

Reply

Konu Araçları
Old 7 Nisan 2008, 09:52
Üye Grubu

Default Virüs şey ...

Bu virüs şey var ... Biz bulduk ve bilgisayar çıkışı taranan ve silinen bu virüs ama yine de bir tane var ... diyor biz kurtulabilirsiniz şeyler için çok çalıştım. bu yavaşlatır bizim çok aşağı, interned ve virüs koruma hakkında açılır ekler ... ama bu virüs koruması için bilgi baktım ve tüm Sahtedir. Bu yüzden herhangi bir sizden .... nasıl bu kötü virüsün sonra kurtulmak LÜTFEN yardım bilgileri Ben biz tamamen bilgisayar silmek zorunda kalacağım korkuyor yaşıyorum
Old 7 Nisan 2008, 10:14
Moderatör Grubu

Default Virüs şey ...

Bu bilgisayar temiz ve yeniden yüklenmesi silinmek gerektiren çok az vaka bulunmaktadır. Bu adımları yapmak gerekir BURAYA. Posta zaman tam girer.

Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir Özel Dizüstü gibi Böyle bir şey var mı? Haun Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 3 9 Ekim 2009 09:23
Cutwail Virüs - Nasıl bu şey Çıkart? sungod000 Virüs, Spyware ve Güvenlik 13 24. Nisan 2009 17:34
Başka bir bilgisayar, bir şey Oo görüntülenmez JMember Genel Donanım Sohbet 1 Mar 2009 5. 05:26
Ne durumda bu şey? 4D (Fordy (Ford) Ollie Kutuları ve Güç Kaynakları 5 20. Ocak 2009 12:14
Çok yüksek ASUS hayranıyım şey. andrewanimation CPU'lar Anakartlar & RAM 9 8. Aralık 2007 10:05
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından