![]() |
|
| |||
| |||
| Bu virüs şey var ... Biz bulduk ve bilgisayar çıkışı taranan ve silinen bu virüs ama yine de bir tane var ... diyor biz kurtulabilirsiniz şeyler için çok çalıştım. bu yavaşlatır bizim çok aşağı, interned ve virüs koruma hakkında açılır ekler ... ama bu virüs koruması için bilgi baktım ve tüm Sahtedir. Bu yüzden herhangi bir sizden .... nasıl bu kötü virüsün sonra kurtulmak LÜTFEN yardım bilgileri Ben biz tamamen bilgisayar silmek zorunda kalacağım korkuyor yaşıyorum |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bir Özel Dizüstü gibi Böyle bir şey var mı? | Haun | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 3 | 9 Ekim 2009 09:23 |
| Cutwail Virüs - Nasıl bu şey Çıkart? | sungod000 | Virüs, Spyware ve Güvenlik | 13 | 24. Nisan 2009 17:34 |
| Başka bir bilgisayar, bir şey Oo görüntülenmez | JMember | Genel Donanım Sohbet | 1 | Mar 2009 5. 05:26 |
| Ne durumda bu şey? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Kutuları ve Güç Kaynakları | 5 | 20. Ocak 2009 12:14 |
| Çok yüksek ASUS hayranıyım şey. | andrewanimation | CPU'lar Anakartlar & RAM | 9 | 8. Aralık 2007 10:05 |
| Konu Araçları | |
| |