![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι σίγουρος αν αυτό είναι που για να τεθούν αυτά όμως έχω / είχαν βρει τίποτα για την επιφάνεια εργασίας μου λέει σήμερα ότι "kcuf (όρος που αφορούν το φύλο) **. exe. τι είναι αυτό και πώς να απαλλαγούμε από αυτό ... atm έχει απλώς δικαίωμα κλικ για να σταλεί-κάδο ανακύκλωσης και κενούται im σίγουρος ... αλλά δεν αρκεί thats ** εκεί που εγώ δεν το τι δεν μπορεί να πει ή να αναφέρεται σε αυτά τα φόρα |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
) Έχετε έτρεξε κάθε anti-spyware προγράμματα για να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε κάτι; http://www.thecomputerforums.co.uk/category5.html ) Μπορεί να θέλετε να εκτελέσετε HijackThis και μετά ένα ημερολόγιο και έτσι μπορούμε να δούμε τι είναι ανοιχτά στον υπολογιστή σας. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php |
|
| |||
| |||
| ok καλά Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω AVG ελεύθερη και Webroots Spysweeper. Έχω πάει σε όλα τα πράγματα έρχονται όπως *****. exe, δούρειους ίππους γενικής 4, 5, και downloader 4 |
|
| |||
| |||
| Κατεβάστε HijackThis. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php Αφού εγκαταστήσετε αυτό τηλεφορτωθούν / για να αποθηκεύσετε το δικό φάκελο. Για παράδειγμα, C: \ Program Files \ hijackthis Μόλις εγκατασταθούν ανοικτό το πρόγραμμα και επιλέξτε Να ένα σύστημα σάρωσης και αποθηκεύστε logfile. Αντιγράψτε και επικολλήστε το μητρώο κατά την επόμενη θέση. |
|
| |||
| |||
| θ αναλάβει την ασφαλή πρόγραμμα |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να εκτελέσετε μια σάρωση του ιού και να δούμε αν ξεχωρίζει διαπιστώσει τίποτα να διαγράψετε. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με spysweeper. Επίσης μπορείτε να ελέγξετε την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και να δούμε αν κάτι έχει εγκαταστήσει. Απεγκαταστήστε γνωρίζετε τίποτα δεν θα πρέπει να είναι εκεί. Και πάλι τα ονόματα θα είναι χρήσιμο, κάποια spyware / ιός έχει συγκεκριμένες διαδικασίες απομάκρυνσης ονόματα είναι πολύ σημαντικό. |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι σίγουρος αν αυτό είναι ... Logfile του Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan είναι αποθηκευμένα σε 6:38:04 μμ, στις 7/31/2007 Πλατφόρμα: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Boot mode: Normal Διαδικασίες λειτουργίας: C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe C: \ Program Files \ VIAudioi \ SBADeck \ ADeck.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ jusched.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ atwtusb.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe C: \ cadix \ οθόνης \ cssCtrl.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ FINDFAST.EXE C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ Osa.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ CTsvcCDA.EXE C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msrr.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ Wmplayer.exe C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files \ PowerArchiver \ POWERARC.EXE C: \ DOCUME ~ 1 \ Robert \ ντόπιοι ~ 1 \ Temp \ HijackThis.exe O3 - Toolbar: & Radio - (8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467) - C: \ WINDOWS \ System32 \ msdxm.ocx O4 - HKLM \ .. \ Run: [SlowDownCPU] |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι το ημερολόγιο ήταν πολύ μεγάλο για μία θέση. Αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής ως. Txt αρχείου. Κατά την επόμενη μετά κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση Advanced. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαχειριστεί τα συνημμένα και να προσθέσετε το ημερολόγιο ως συνημμένο. |
|
| |||
| |||
| ok .. νομίζω |
|
| |||
| |||
| ότι ????? |