![]() |
|
| |||
| |||
| לא בטוח אם זה נמצא איפה לשים את זה אבל יש לי / היה הדבר בא על שולחן העבודה שלי, אומר היום כי "kcuf (מונח מעורבים מין) **. exe. מה זה וכיצד אוכל להיפטר מזה ... כספומט שהוא היה פשוט לחצו על הזכות לשלוח אל סל המיחזור מרוקן ו-IM ... אבל לא מספיק בטוח thats ** לשים שם כמו שאני לא יכול להיות מה לא נאמר או על אלה אמר הפורומים |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
) האם אתה רץ כל תוכניות אנטי ריגול לאתר ולהסיר כלום? http://www.thecomputerforums.co.uk/category5.html ) ייתכן שתרצה להפעיל HijackThis ו לכתוב ביומן, כדי שנוכל לראות מה פועל במחשב. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php |
|
| |||
| |||
| טוב בסדר כל מה שאני יודע זה שיש לי ממוצע בחינם, Webroots Spysweeper. אני כבר בא על פני דברים כמו *****. exe, סוסים טרויאניים תירנגה 4, 5, 4 ו Downloader |
|
| |||
| |||
| הורד HijackThis. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php ברגע שיש לך את זה להוריד להתקין / לשמור את זה בעצמך זה תיקייה. לדוגמה C: \ Program Files \ hijackthis לאחר פתיחת תוכנית המותקנת ובחר האם מערכת סריקה ולשמור logfile. העתק והדבק את היומן הבא שלך לכתוב. |
|
| |||
| |||
| אני בטוח להניח את התוכנית |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להפעיל וירוס לסרוק ולראות אם היא בוחרת את זה ימצא דבר כדי למחוק. אתה יכול לעשות את אותו הדבר עם spysweeper. כמו כן אתה יכול לבדוק את הוספה / הסרה של תוכניות ותראה אם יש משהו מותקן. הסר את ההתקנה של כל דבר שאתה יודע שלא צריך להיות שם. שוב שמות יהיה מועיל, כמה תוכנות ריגול / וירוס יש נהלים ספציפיים הסרת שמות כל כך חשוב ביותר. |
|
| |||
| |||
| לא בטוח אם זה נכון ... Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 סרוק נשמרה ב 6:38:04 PM ב 7/31/2007 פלטפורמה: Windows XP SP1 (Winnt 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) אתחול במצב: בדרך כלל הפעלת תהליכים: C: \ Windows \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ היישום Svchost.exe C: \ Windows \ System32 \ היישום Svchost.exe C: \ WINDOWS \ explorer.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe C: \ Program Files \ VIAudioi \ SBADeck \ ADeck.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ jusched.exe C: \ Windows \ System32 \ atwtusb.exe C: \ progra ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe C: \ cadix \ שומר מסך \ cssCtrl.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ FINDFAST.EXE C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ Osa.exe C: \ progra ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe C: \ progra ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe C: \ progra ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe C: \ Windows \ System32 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Windows \ System32 \ nvsvc32.exe C: \ Windows \ System32 \ היישום Svchost.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msrr.exe C: \ Windows \ System32 \ היישום Svchost.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmplayer.exe C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files \ PowerArchiver \ POWERARC.EXE C: \ DOCUME ~ 1 \ רוברט \ מקומיים ~ 1 \ Temp \ HijackThis.exe O3 - Toolbar: & רדיו - (8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467) - C: \ Windows \ System32 \ msdxm.ocx O4 - HKLM \ .. \ Run: [SlowDownCPU] |
|
| |||
| |||
| אני חושב על היומן היה ארוך מדי עבור רשומה אחת. שמור את היומן כקובץ. הקובץ txt. בחודש הבא לכתוב לך לחץ מתקדם. גלול למטה כדי לנהל מצורפים ולהוסיף את יומן כקובץ מצורף. |
|
| |||
| |||
| בסדר אני חושב .. |
|
| |||
| |||
| שזה ????? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם באמת לגנוב מזהה וירוסים נוספים? | jill8beans2 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 10 | 16th מרץ 2009 05:21 |
| חשוב לי את שולחן העבודה במחשב היה נגוע לפי באגים / וירוסים! כל עזרה? | Theresonly1 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 21 | 2nd פברואר 2009 13:34 |
| טונות של וירוסים ' | crazythumbs23 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | -10 נובמבר 2008 09:58 |
| Tonnes של וירוסים, אני חושב! | רעיון | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | ה -15 במאי 2008 13:12 |
| וירוסים | rsteenoven | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 23 | 22 מרץ 2008 20:05 |
| שרשרת כלים | |
| |