![]() |
|
|
|||
|
|||
|
nav pārliecināts, vai tas ir kur likt šo, bet man ir / bija lieta nākt līdzi manu desktop šodien saka "kcuf (termins ietver dzimuma) **. exe. kas tas ir un kā es varu tikt vaļā no tā ... atm ir vienkārši labi noklikšķinājis uz nosūta uz atkritni un iztukšots ... bet im pārliecināts thats nepietiek
** nodot tur, jo man nav neviena, kas var apgalvot, vai teica šo forumu |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
) Vai jūs ran jebkurš anti-spyware programmām atrast un izņemt kaut ko? http://www.thecomputerforums.co.uk/category5.html ) Jūs varat palaist HijackThis un pēc žurnāla, lai mēs varētu redzēt, kas darbojas jūsu datorā. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php |
|
|
|||
|
|||
|
ok labi es zinu, ka man ir AVG free un Webroots Spysweeper. Esmu bijis nāk pāri tādas lietas kā *****. exe, Trojas zirgi generic 4, 5, un Downloader 4
|
|
|
|||
|
|||
|
Download HijackThis. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php
Kad esat to lejupielādēt install / saglabāt to pašu mapi. Piemēram C: \ Program Files \ HijackThis Kad uzstādītas atvērt programmu un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu un ietaupīt logfile. Nokopējiet un ielīmējiet ieejiet savā nākamajā post. |
|
|
|||
|
|||
|
Es pieņemu, tā drošu programma
|
|
|
|||
|
|||
|
Var palaist vīrusu skenēšanas un redzētu, vai tas akcentē tā atklāj kaut ko dzēst.
Tu vari darīt pats ar spysweeper. Arī jūs varat pārbaudīt savu Pievienot / noņemt programmas un redzēt, ja kaut kas ir uzstādīta. Atinstalēt visu, ko jūs zināt, nevajadzētu būt tur. Atkal vārdi būs noderīgi, daži spyware / vīruss ir īpaši izraidīšanas procedūras, lai vārdi ir ļoti svarīgi. |
|
|
|||
|
|||
|
pārliecināts, ja tas ir tā ...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saglabāts 6:38:04 gada 7/31/2007 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Boot mode: Normal Running procesiem: C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ Windows \ Explorer.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe C: \ Program Files \ VIAudioi \ SBADeck \ ADeck.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ jusched.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ atwtusb.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe C: \ Cadix \ ekrānsaudzētāju \ cssCtrl.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ FINDFAST.EXE C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ OSA.EXE C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ CTsvcCDA.EXE C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msrr.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmplayer.exe C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files \ PowerArchiver \ POWERARC.EXE C: \ DOCUME ~ 1 \ Robert \ Lokālie ~ 1 \ Temp \ HijackThis.exe O3 - Toolbar: & Radio - (8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467) - C: \ WINDOWS \ System32 \ msdxm.ocx O4 - HKLM \ .. \ Run: [SlowDownCPU] |
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ka žurnālā bija pārāk ilgi uz vienu amatu.
Saglabāt žurnālā, kā. Txt failu. Ar nākamo pasta noklikšķiniet uz Doties Advanced. Ritiniet uz leju, lai pārvaldīt pielikumus un pievienot žurnālā, kā pielikumu. |
|
|
|||
|
|||
|
ok .. es domāju, ka
|
|
|
|||
|