![]() |
|
|
|||
|
|||
|
не сигуран да данашји је где треба, али овај пут имам / имао је ствар појавити на мом десктопу данас да каже "кцуф (појам укључује секс) **. ексе. Шта је то и како се отарасити се ње ... АТМ је био једноставно кликнули на право-послате на кош за смеће и празне ... али им сигуран тај није довољно
** Стави тамо, као ни ја не могу бити оно што је наведено или је рекао о овим форумима |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
) Да ли си ишла било који анти-спыуаре програма за наћи и премештање било што? хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/цатегоры5.хтмл ) Ви мај желите приказују ХијацкТхис и написати записник да бисмо могли видјети шта се изводи на рачунару. хттп://ууу.трендсецуре.цом/портал/ен...хијацктхис.пхп |
|
|
|||
|
|||
|
ок добро све знам је да имам АВГ фрее и Уеброотс Спысуеепер. сам долазак у целој ствари, као што су *****. ексе, тројанских коња генеричких 4, 5, и 4 Доунлоадер
|
|
|
|||
|
|||
|
Доунлоад ХијацкТхис. хттп://ууу.трендсецуре.цом/портал/ен...хијацктхис.пхп
Након што сте га преузели инсталирате / сачувајте је на њега властите фасцикле. На пример Ц: \ Програм Филес \ хијацктхис Једном инсталирана отворите програм и изаберите Да ли је систем скенирати и спасити логфиле. Копирајте и налепите пријавити у следећем посту. |
|
|
|||
|
|||
|
претпостављам његова безбедног програм
|
|
|
|||
|
|||
|
Можете покренути вирус помно шта и видети ако је пијући пронађе нешто за брисање.
То можете учинити исто са спысуеепер. Такође можете проверити своје Додај / Уклони програме и видети ако има било што инсталиран. Уклоните инсталацију комплета алатки све што знаш не би требао бити тамо. Опет имена ће бити корисна, неки спыуаре / вирус има специфичне поступке уклањања имена па је веома важно. |
|
|
|||
|
|||
|
не сигуран ако је то то ...
Логфиле оф Тренд Мицро ХијацкТхис в2.0.2 Сцан сачувана у 6:38:04 На 7/31/2007 Платформа: Уиндоус КСП СП1 (уиннт 5.01.2600) МСИЕ: Интернет Експлорер в6.00 СП1 (6.00.2800.1106) Боот моде: Нормал Покретање процеса: Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ смсс.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Уинлогон.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Експлорер.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Споолсв.ексе Ц: \ Програм Филес \ ВИАудиои \ СБАДецк \ АДецк.ексе Ц: \ Програм Филес \ Јава \ јре1.6.0_01 \ бин \ јусцхед.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ атутусб.ексе Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгцц.ексе Ц: \ цадикс \ скринсејвер \ цссЦтрл.ексе Ц: \ Програм Филес \ Мицрософт Оффице \ Оффице \ ФИНДФАСТ.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес \ Мицрософт Оффице \ Оффице \ ОСА.ЕКСЕ Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгамсвр.ексе Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгупсвц.ексе Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгемц.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ ЦТсвцЦДА.ЕКСЕ Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ нвсвц32.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ Програм Филес \ МСН Мессенгер \ мснмсгр.ексе Ц: \ Програм Филес \ МСН Мессенгер \ мсрр.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Медиа Плаыер \ умплаыер.ексе Ц: \ Програм Филес \ Мозилла Фирефокс \ фирефокс.ексе Ц: \ Програм Филес \ ПоуерАрцхивер \ ПОУЕРАРЦ.ЕКСЕ Ц: \ ДОЦУМЕ ~ 1 \ Роберт \ Мјештани ~ 1 \ Темп \ ХијацкТхис.ексе Ӧ3 - Тоолбар: & Радио - (8Е718888-423Ф-11Д2-876Е-00А0Ц9082467) - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ мсдксм.оцкс О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [СлоуДоунЦПУ] |
|
|
|||
|
|||
|
Мислим да је пријава била је предугачка за један пост.
Сачувајте се пријавите као. Ткст датотеку. У наредних пост Иди кликните на Адванцед. Померите се доле до прилоге управљати и додати као прилог записнику. |
|
|
|||
|
|||
|
ок .. ја мислим
|
|
|
|||
|