![]() |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що це, де поставити цю але у мене є / були речі приходять на моєму робочому столі сьогодні, що говорить: "kcuf (член з підлогою) **. EXE. Що це таке і як його позбутися ... Банкомат він просто був правою натиснув на вислали Recycle Bin-і випив ... але впевнений Thats їм не вистачає ** Покласти там, як я не знаю що можна сказати, чи говорить на цих форумах |
|
| |||
| |||
| Цитата:
) Ви РАН будь-якої захисту від шпигунських програм, щоб знайти і видалити що-небудь? http://www.thecomputerforums.co.uk/category5.html ) Ви можете запустити HijackThis і посада увійти, щоб ми могли побачити, що працює на вашому комп'ютері. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php |
|
| |||
| |||
| OK Все, що я добре знаю, що я взагалі AVG Free і Webroots Spysweeper. Я був майбутній через такі речі, як *****. EXE, троянських коней і загальний 4, 5 і Downloader 4 |
|
| |||
| |||
| Завантажити HijackThis. http://www.trendsecure.com/portal/en...hijackthis.php Після того як ви його скачали встановити / зберегти його в його власній папки. Наприклад, C: \ Program Files \ HijackThis Після встановлення відкрийте програму і виберіть пункт Виконати перевірку системи і збереження лог-файл. Копіювати та вставити увійти ваш наступний пост. |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, свої програми безпечними |
|
| |||
| |||
| Ви можете запустити перевірку на віруси і подивитися, якщо він вибирає він знаходить нічого видалити. Ви можете зробити те ж саме з Spysweeper. Також ви можете перевірити ваші Add / Remove Programs і подивитися, якщо що-небудь встановили. Видаліть всі ви знаєте, там не повинно бути. Знову імена будуть корисні, деякі програми-шпигуни / вірус має конкретні процедури видалення імені дуже важливі. |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що це він ... Logfile від Trend Micro HijackThis v2.0.2 Сканування збережені в 6:38:04 PM, за 7/31/2007 Платформа: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Boot Mode: Normal Запущені процеси: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ explorer.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe C: \ Program Files \ VIAudioi \ SBADeck \ ADeck.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ jusched.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ atwtusb.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe C: \ cadix \ заставка \ cssCtrl.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ FINDFAST.EXE C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ запуску програми OSA.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ CTsvcCDA.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc32.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msrr.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmplayer.exe C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files \ PowerArchiver \ POWERARC.EXE C: \ DOCUME ~ 1 \ Роберт \ LOCALS ~ 1 \ Temp \ HijackThis.exe O3 - Toolbar: & Радіо - (8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467) - C: \ WINDOWS \ System32 \ Msdxm.ocx O4 - HKLM \ .. \ Run: [SlowDownCPU] |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що журнал є занадто великим для однієї посади. Зберегти журнал у вигляді файлу. TXT файлів. У наступному пості кнопку Go "Додатково". Прокручування вниз для управління вкладеннями і додати журналу як вкладення. |
|
| |||
| |||
| ОК .. Я думаю, |
|
| |||
| |||
| що це ????? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Може віруси дійсно ID крадіжки інформації? | jill8beans2 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 16 березня 2009 05:21 |
| Думаю, що мій настільний комп'ютер був інфікований помилками / віруси! Будь-яка допомога? | Theresonly1 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 2 лютого 2009 13:34 |
| Тонни вірусів | crazythumbs23 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 10 листопада 2008 09:58 |
| Тонни віруси, я думаю! | Концепція | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 15 травня 2008 13:12 |
| Віруси | rsteenoven | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 23 | 22 березня 2008 20:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |