![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Atklājējs: 11 aprīlis 2007 Jaunākās Rapid Release version 10 februāris 2009 pārskatīšana 024 Virut izplatās ar katru. Exe un. Scr failu datora. Tas polimorfs, kas nozīmē, ka tā izplatās ātrāk, nekā jebkurš antivīruss var saturēt to. 99,99% laika vienīgais risinājums ir pārformatēt un pārinstalēt. Virut ir tik agresīvs pat inficē jau inficēti faili ar sevi. Tas ir dators killer ... Vīrusi, kas pieder Virut ģimenes satur arī IRC balstītas backdoor, kas nodrošina nesankcionētu piekļuvi inficētiem datoriem. In short. Nav šim nav risinājums pārformatēt un pārinstalēt. Win32/Virut: Microsoft Simptomi: Šādi simptomi var norādīt uz vīrusu: Win32/Virut infekcija: * Tīkla trafiks uz TCP portu 65.520 ar pieslēgumu IRC serveri proxima.ircgalaxy.pl, par kanāliem, Virtu * Pieaugums faila lielums inficēto failu * Infected files neizdoties izpildes laikā un ir nesen modifikācijas datuma īpašums HJT logs būs F2 ieraksts ir līdzīgs šim. F2 - REG: SYSTEM.INI: Userinit = C: \ WINDOWS \ system32 \ userinit.exe, C: \ WINDO WS \ TEMP \ init.exe, Dr.Web CureIt rādīs daudz failu, kā šis. Ievērojiet, ka tie nav tikai daži izlases failus. Diezgan daudz summas, līdz ... explorer.exe c: \ windows; Win32.Virut.56, Cured.; iztēle studio.scr c: \ windows; Win32.Virut.56, Cured., unregmp2.exe c: \ windows \ inf; Win32.Virut.56, Cured.; xpnetdiag.exe c: \ windows \ tīkla diagnostikas, Win32.Virut.56, Cured.; alg.exe c: \ windows \ system32; Win32.Virut.56, Cured.; cisvc.exe c: \ windows \ system32; Win32.Virut.56, Cured.; clipsrv.exe c: \ windows \ system32; Win32.Virut.56; Cur ed.; ctfmon.exe: c: \ windows \ system32; Win32.Virut.56, Cure d.; dllhost.exe c: \ windows \ system32; Win32.Virut.56; Cur ed.; logon.scr c: \ windows \ system32; Win32.Virut.56, Cured.; logonui.exe c: \ windows \ system32; Win32.Virut.56; Cur ed.; Tajā teikts, kaltēta, bet tā nav taisnība. Virut izplatās atpakaļ uz nesen cured failus, lai tas nekad nebeidzas process tīrīšanas un inficēšanu. Tas ir uzskatīts, ka sākās no P2P interneta vietnes vai vietnēm. Viens malware pārcelšanās forums, ka viņi ir apmēram 40% no lietotājiem, kas pieprasa palīdzību ir inficēti ar Virut tiesības tagad. Jo tas attiecas arī izplatās caur IRC ilgāk viņi gaida lai noslaukiet vadīt vairāk lietotāju, tur kļūst inficēta. Nogaidīšanas vai mēģināt to tīrīt tikai dod tas, ka daudz vairs inficēt citus. Pietiekami daudz lietotāju ir tagad, ka IRC balstītas backdoor daļa ir zombified daudziem, kas nav izpētījuši, tie ir inficēti yet. Pat šķietami tīrs email / chat pielikumus no zināmiem labas avoti var būt inficēti. Ja jums ir koplietojamo mapi jūsu P2P, tad tas ir vārti IRC savienot ar Jums, izplatīt sevi, un zombiju datorā vai tīklā. Nav droši izārstēt to. Ja redzat vienu failu, kas inficēti ar Virut nekavējoties atvienot no interneta un sākt pārformatēšana un pārinstalēt. Tas droši vien nebūs iet prom jebkurā laikā ātri, bet visi galvenie AV pārdevēji ir domājams atjaunošana bloķēt šo jauno variantu. Labu veiksmi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Good post mates dugg IT> http://digg.com/security/Virut_PE_Wi...us_on_the_Rise
| |||
| |||
| Pateicība! Man nav izvirzīti, ka daudz uzmanības apsvilināt amatu, kamēr ![]() Es izlasīju kur Hjūstona City Tīkls pār 600 datorus noteikta gandrīz nedēļu šim. Diezgan vētraina drātēties indeed! |
|
| |||
| |||
| Šķiet, tāpat kā jūs diezgan daudz izputējis ziņas, nav daudz, Google uz šo. |
|
| |||
| |||
| Kādu iemeslu dēļ tas ir tikai tiek apspriesti, slīdot vai privātajā forumos šķiet. Nav nepieciešams to saglabāt noslēpumā. Pārāk daudz techs, kas tur, kam vajadzētu zināt, what's up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sastapties pāris inficēto iekārtu sevi, nekrietns gabals darbu, tikai vienu ārstēšana - Format! Lielākā daļa infekciju nāk no P2P (kā minēts iepriekš), lai viens labs iemesls, lai lietotājiem, kas tur ir sakravāt limewire un tādas ....!
|
| |||
| |||
| Nav brīnums, es varētu atrast kaut ko, tu izskaidro to nepareizi pavediena virsrakstā, bet pareizs visur citur, es to nomainījuši jums tagad mate. |
|
| |||
| |||
| Jā tās liekas aicinot šo vienu Virut PE. I found this blog post. Diezgan tehnikas stuff, bet informatīvi. Saskaņā Hood: Virut. I love pirmās rindas. "Virut ir dīvaini ķēms vidū malware." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Great post EF! Vienīgā persona, es esmu redzējis veiksmīgi tīrīt vecākas versijas Virut bija subs (nav pārsteigums tur!) - Lietotāja palika online visu laiku subs bija, tā norādījumiem tika pieņemts gandrīz uzreiz. Jaunākā versija, šķiet, ir daudz sliktāks, lai gan ...
|
| |||
| |||
| subs būtu viens no cilvēkiem, varbūt vienīgā persona, es varētu uzticēties, lai varētu noteikt Virut šajā forumā vidē. Es redzēju, kāds piedāvājums up nosaka atkarībā MBAM forumos, bet tas bija diezgan sarežģīts un nav skaņu kā tas strādā. Kaut kas līdzīgs slaving disks un tīrīšanas / nodod / izdzēst failus. Man tas būtu tikai dēļ diviem inficētiem diskiem, nevis viens un pārformatēt / pārinstalēt būtu daudz vieglāk, jo jūs vēl pārinstalēt visas trešās puses programmatūru un tā tālāk. |
![]() |
|
| Bookmarks |