![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Открио: април 11, 2007 Најновији Рапид Едиција верзија 10. фебруар 2009 ревисион 024 Вирут протеже кроз сваки. Ексе и. СЦР датотеку на рачунару. Ит'с полыморпхиц, што значи да се шири брже него било који Антивирусни може да садржи га. 99,99% времена једино решење је реформатизовати и наново. Вирут је толико агресивна па инфецтс већ окужен картотека са самом собом. То је рачунарски убицу ... Вируса припадају Вирут породице такође да садржи ИРЦ-басед потајан која омогућава неовлашћен приступ заражени рачунарима. Укратко. Не постоји решење за то осим реформатизовати и наново. Уин32/Вирут: Мицрософт Симптоми: Следећи симптоми мај бити индикативни за вирус: Уин32/Вирут инфекције: * Мрежног транспорта на ТЦП порт 65520 са прикључком на ИРЦ сервер проксима.ирцгалаксы.пл, на каналу и вирту * Повећање величине датотеке заражене датотеке * Заражене датотеке не успе током извршења и недавне модифиед дате имовине ХЈТ логове имат ће Ф2 ступања сличних овој. Ф2 - РЕГ: СЫСТЕМ.ИНИ: УсерИнит = Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ усеринит.ексе Ц: \ УИНД БИЛА \ Темп \ инит.ексе, Др Уеб ЦуреИт ће показати много картотека као што је овај. Напомињемо да ово нису само неки од случајних слика. Згодан велик део суме ит уп ... Експлорер.ексе, ц: \ уиндоус; Уин32.Вирут.56; изљечен.; маште студио.сцр; ц: \ уиндоус; Уин32.Вирут.56; изљечен.; унрегмп2.ексе; ц: \ уиндоус \ инф; Уин32.Вирут.56; изљечен.; кспнетдиаг.ексе; ц: \ уиндоус \ мреже дијагностички; Уин32.Вирут.56; изљечен.; алг.ексе; ц: \ уиндоус \ сыстем32; Уин32.Вирут.56; изљечен.; цисвц.ексе; ц: \ уиндоус \ сыстем32; Уин32.Вирут.56; изљечен.; цлипсрв.ексе; ц: \ уиндоус \ сыстем32; Уин32.Вирут.56; Цур ед.; Цтфмон.ексе; ц: \ уиндоус \ сыстем32; Уин32.Вирут.56; лек Д.; дллхост.ексе; ц: \ уиндоус \ сыстем32; Уин32.Вирут.56; Цур ед.; логон.сцр; ц: \ уиндоус \ сыстем32; Уин32.Вирут.56; изљечен.; логонуи.ексе; ц: \ уиндоус \ сыстем32; Уин32.Вирут.56; Цур ед.; Она каже изљечен, али то није истина. Вирут простире натраг на ново изљечен картотека тако да је никада је завршио процес чишћења и да заразе. То је веровао да су почели са П2П уеб страницама или уеб страницама. Један уклањање злонамерних програма форум је рекавши да су на око 40% своје кориснике затражила помоћ су заражене са Вирут одмах. Будући да се шири преко ИРЦ је дуже чекати да они обришите возити више корисника има узимајући окужен. Чекање или покушавате чисто само да даје му много дуже да се да заразе друге. Доста корисници су сада да ИРЦ-басед потајан део је зомбифиед многи који нису фигуред оут су заражене ыет. Чак и наизглед чист Емаил / цхат прилоге од познатих извора може бити добар заражене. Ако имате дељену фасциклу за своје П2П затим да је гатеуаы за спајање на ИРЦ ти, проширила сама, и зомби рачунара или мреже. Не постоји сигуран лек за то. Ако видите једна датотека заражено Вирут одмах искључити са интернета, и започети реформаттинг и наново. То вероватно неће отићи било ком тренутку пре него свим већим АВ добављачи су наводно упдатед блокирате ову нову варијацију. Срећно! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добар пост МАТЕ, дугг га> хттп://дигг.цом/сецуриты/Вирут_ПЕ_Уи...ус_он_тхе_Рисе
| |||
| |||
| Хвала! Нисам ставио да је пуно труда у опрљење пост на неко време ![]() Читала сам где Хоустон, Тексас Циты је имао преко 600 мрежа рачунара доле већ скоро недељу дана због тога. Прилично гадно момак заиста! |
|
| |||
| |||
| Чинити се сличан вас прилично много продријеше вести, а не у Гоогле на много тога. |
|
| |||
| |||
| Из неког разлога то се расправљало само у пролазу или у приватним форумима изгледа. Нема потребе да га чувају тајну. Превише тецхс тамо ко би требало да зна шта је горе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наићи на неколико заражених машина за себе, гадно дело, само један лек - формат! Већина инфекција долазе из П2П (као што је наведено горе) па један добар разлог за кориснике вани на одмаглити лимеуире и таквих ....!
|
| |||
| |||
| Није ни чудо да није могла наћи ништа, ви пир је криво у следи више него тачна свуда другде, променио сам га за вас сада парова. |
|
| |||
| |||
| Да би се чинити да се зовете овај Вирут ПЕ. Открио сам овај блог пост. Прилично техничке ствари, али информативан. Ундер тхе Худ: Вирут. Волим првом реду. "Вирут је чудно наказа међу штетне садржаје." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изврстан пост ЕФ! Једина особа сам видео успешно очистити старију верзију вирут је субс (не чуди тамо!) - Корисника онлине остао све време био је на субс, па су упутства снази готово одмах. Ова новија верзија чини се да је ипак много гори ...
|
| |||
| |||
| субс би да буде један од људи, можда и једина особа, ја бих веровати да бисте могли поправити Вирут у форуму поставку. Гледала сам неко понуди се поправити на МБАМ форуме али то је био прилично сложен и не звук сличан то би да раде. Нешто попут славинг диск и чишћење / пресељавање / брисање датотека. За мене би то само резултат у две заражене Погони уместо једног и реформатизовати / наново би било много лакше јер ви ипак морате поново инсталирати све софтвера треће стране и тако даље. |