![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Виявлено: 11 квітня 2007 Останній швидкий випуск версії 10 лютого 2009 Редакція 024 Virut що поширюється через кожен. EXE і. SCR файлу на комп'ютері. Це поліморфний, тобто він поширюється швидше, ніж будь-який антивірус може містити його. 99,99% часу єдиним рішенням є переформатування і перевстановлення. Virut такого агресивного навіть заражає вже заражені файли з самим собою. Це комп'ютер вбивцею ... Віруси сімейства Virut також містити IRC-бекдор засновані яка забезпечує несанкціонований доступ до заражених комп'ютерів. Короче. Існує жодного рішення з цього окрім переформатування і перевстановлення. Win32/Virut: Microsoft Симптоми: Наступні симптоми можуть вказувати на вірус: Win32/Virut інфекції: * Мережевий трафік на TCP порту 65520 з підключенням до сервера IRC proxima.ircgalaxy.pl по каналу & рідкості * Збільшення розміру файлу заражених файлів * Заражені файли провалюються у виконання і нещодавно змінених власності датою HJT журнали будуть мати аналогічні F2 вступ до цього. F2 - REG: system.ini: Userinit = C: \ WINDOWS \ system32 \ userinit.exe, C: \ WIND WS \ TEMP \ init.exe, Доктор Веб CureIt покаже багато файлів, як це. Зверніть увагу, що це не просто деякий випадковий файлів. Досить багато підсумовує його ... Explorer.exe C: \ WINDOWS; Win32.Virut.56; виліковний.; уява studio.scr C: \ WINDOWS; Win32.Virut.56; виліковний.; unregmp2.exe C: \ Windows \ Inf; Win32.Virut.56; виліковний.; xpnetdiag.exe C: \ Windows \ мережа діагностичних; Win32.Virut.56; виліковний.; alg.exe C: \ WINDOWS \ system32; Win32.Virut.56; виліковний.; cisvc.exe C: \ WINDOWS \ system32; Win32.Virut.56; виліковний.; clipsrv.exe C: \ WINDOWS \ system32; Win32.Virut.56; Cur ред.; Cure D. Ctfmon. Exe C: \ WINDOWS \ system32; Win32.Virut.56;; Dllhost.exe C: \ WINDOWS \ system32; Win32.Virut.56; Cur ред.; logon.scr C: \ WINDOWS \ system32; Win32.Virut.56; виліковний.; logonui.exe C: \ WINDOWS \ system32; Win32.Virut.56; Cur ред.; Він каже, вилікувати, але це не так. Virut спреди до нових вилікувати файли так, щоб це ніколи не закінчення процесу очищення і зараження. Це вважається, почалася з p2p веб-сайті або сайтах. Один видалення шкідливих програм форуму кажуть вони знаходяться на рівні 40% від їх користувачів просить про допомогу інфікованим Virut прямо зараз. Оскільки вона також поширюється через IRC, чим довше вони чекати, щоб стерти диск більше користувачів є заразитися. Очікування або намагаються очистити дає тільки, що набагато більше часу, заражають інших. Достатня кількість користувачів є зараз, що заснований IRC-бекдор частина має Zombified багато хто, хто не зрозумів, що вони інфіковані ще. Навіть здаються чистими адреси електронної пошти і чатів вкладення з відомих хороших джерел, можуть бути інфіковані. Якщо у вас є спільні папки для p2p то це шлюз для IRC зв'язатися з вами, розповсюдження себе, а зомбі-комп'ютер або мережу. Існує немає безпечного лікування для цього. Якщо ви бачите один файл інфікований Virut негайно відключитися від Інтернету і початок переформатування і перевстановлення. Це, ймовірно, не зникне найближчим часом, але всі основні постачальники А.В. начебто оновлений, щоб заблокувати цю нову варіацію. Удачи! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гарна посаду товариша, він Dugg> http://digg.com/security/Virut_PE_Wi...us_on_the_Rise
| |||
| |||
| Спасибо! Я не поклав, що багато чого в обпалити пост в той час як ![]() Я читав, де в Х'юстоні, штат Техас міській мережі було понад 600 комп'ютерів вниз майже на тиждень з-за цього. Pretty Nasty дійсно мудак! |
|
| |||
| |||
| Схоже, ви в значній мірі порушила новин, не так багато в Google з цього питання. |
|
| |||
| |||
| З різних причин це тільки обговорюється в проходженні або в приватних форумах здається. Не потрібно тримати це в секреті. Надто багато там санітарів, які повинні знати, що сталося. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Приходьте через пару заражених машин себе, Nasty твір, тільки один вихід - формат! Більшість інфекцій, що надходять з P2P (як зазначено вище), тому одна гарна причина для користувачів там збиратися LimeWire і таке ....!
|
| |||
| |||
| Не дивно, що я не міг знайти нічого, ви чітко це неправильний в потоці, але правильні назви скрізь, я змінив це для вас зараз Mate. |
|
| |||
| |||
| Та вони, схоже, заклик цей Virut PE. Я знайшов цей блог. Досить технічного сировини, але інформативним. Під Гуд: Virut. Я люблю в першому рядку. "Virut це дивний урод серед шкідливих програм." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Великий піст EF! Єдиною людиною, якого я бачив успішного очистити ранню версію Virut було підводних човнів (і це не дивно там!) - Користувач залишився онлайн всі SUBS час, так що інструкція були прийняті майже відразу. Ця нова версія, здається, набагато гірше, хоча ...
|
| |||
| |||
| SUBS б бути одним з людей, можливо, єдиною людиною, я б довіряти щоб мати можливість виправити Virut в форумі обстановці. Я бачив, хто-то пропоную виправити на форумах MBAM але вона була досить складною, і не звучати як це буде працювати. Щось на зразок стежить привід і прибирання / передачі / видалення файлів. Для мене було б просто результат у двох інфікованого диска замість одного і переформатувати / перевстановити б набагато легше, оскільки вам все одно доведеться перевстановити всі програми сторонніх виробників, і так далі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи маю я Легендарний Heur2 Троген Win32 і Win32 Alureon вірус? Як Fix? | maddawg512 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 13 жовтня 2009 07:29 |
| Xp проблема вірусів - win.32.virut G | Mohi212 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 16 травня 2009 14:36 |
| Hijack Це для Analysation - Virut м'ячем? | Coolyxxx | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 23 лютого 2009 22:01 |
| Новий вірус Virut Got Me Bad. EvilFantasy Саїд переформатування. Як мені це зробити?? | actionlover | Операційні системи Windows | 5 | 23 лютого 2009 13:48 |
| Заражені з Virus.Win32.Tenga.a, будь ласка, допоможіть! | ruffryder2k7 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 20 травня 2008 10:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |