![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Новите държави тук с няколко компютъра въпроси! Нашите VPN писти чрез Fortinet устройство с Fortiguard софтуер. Всъщност, аз вход за Fortiguard и отдалечен работен плот към компютър или ще можете да прегледате DVR Видеонаблюдение кадри. Една от персонални компютри, няма да споделите с мен Remote Desktop сега, основно аз съм подканени от екрана за вход и кога да въведа потребителското име и парола, след което тя замръзва отдалечения работен плот прозорец е празен и затваря себе си. Аз сте опитвали пускането в грешна парола, за отдалечен работен плот реагира като нормални и ме пита за въвеждане на правото на информация ... Когато аз го направя отново замръзва. :? VPN ми все още работи по различни IP адреси / компютри. Единствената промяна ли сте направили до този компютър е, че сте имали за актуализиране на потребител сметка от Ограничени до администратора - че би направил нещо? Аз бях се опита да влезете в двете сметки, за да не се ползват. С уважение |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля, не се дублират пункт и в други форуми, след като е достатъчно. Благодаря и добре дошли.
| |||
| |||
| Благодаря за добре дошли. Аз не се реализира Бих вече публикуван тази тема - аз се опитах да се провери чрез търсене> Разширено търсене> Търсене по потребителско име и тя не дойде първоначално. С уважение |
|
| |||
| |||
| Това е готино. Аз ще ви помогне, но аз знам абсолютно нищо за VPNs. |
|
| |||
| |||
| Какво ще използвате? Каква операционна система? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: #
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| IE не работи | tinkerbell | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 7 | 21-ви септември 2008 21:41 |
| Нови издокарвам не работи | sebo1989 | Общи Хардуер Чат | 11 | 1-во Фев 2008 21:48 |
| USB 2 не работи | torana9x | Общи Хардуер Чат | 11 | 4 януари 2008 13:25 |
| Моят CD Rom не работи, помощ, моля? | студиото. | Дискове & сменяемите носители | 6 | 21 Март 2007 03:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |