![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Nový člen tady s pár otázek PC! Naše VPN běží přes Fortinet zařízení s Fortiguard software. V podstatě jsem přihlášení na Fortiguard a pak ke vzdálené ploše na PC nebo mohu zobrazit DVR CCTV stopáž. Jeden z počítačů nebude ať mi vzdálené ploše nyní, v podstatě jsem pobízené přihlašovací obrazovky a když jsem zadat uživatelské jméno a heslo, pak to zamrzne vzdálené ploše okna je prázdná a zavře sama. Jsem se pokusil uvedení do špatné heslo, vzdálené ploše reaguje jako normální, a žádá, abych vstup správné informace ... Když jsem to zase zamrzne. :? Moje VPN stále pracuje na jiné IP adresy / počítače. Jedinou změnu jsem se na tento počítač jsem musel upgradovat uživatelského účtu z omezená na správce - že by si něco udělat? Jsem se pokusil přihlášení na oba účty bezvýsledně. Pozdravy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím nezdvojují post v jiných fórech, jednou je dost. Děkuji a vítám.
| |||
| |||
| Díky za přivítání. I didn't realizovat bych již vyslán tento závit - Snažil jsem se kontrola Vyhledávání> Pokročilé vyhledávání> Hledat podle uživatelského jména a ne přijít na začátku. Pozdravy |
|
| |||
| |||
| To je v pohodě. Chtěl bych pomoci, ale vím naprosto nic o VPNs. |
|
| |||
| |||
| O čem to běží? Jaký operační systém? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace: