![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, Νέο μέλος εδώ με ένα ζευγάρι των PC θέματα! Η δική μας περνά μέσα από ένα VPN Fortinet συσκευή με Fortiguard λογισμικό. Βασικά, η σύνδεσή μου για το Fortiguard Remote Desktop και στη συνέχεια πάνω στο PC ή μπορώ να προβάλετε βίντεο CCTV DVR. Ένας από τους υπολογιστές δεν θα επιτρέψτε μου Remote Desktop τώρα, βασικά είμαι ζητηθεί από την οθόνη σύνδεσης και κατά την είσοδό μου στο όνομα χρήστη και τον κωδικό που παγώνει η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας πηγαίνει κενό παράθυρο και κλείνει μόνη της. Έχω προσπαθήσει να σε λάθος κωδικό πρόσβασης, η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας ανταποκρίνεται όπως η κανονική και με ρωτά για το δικαίωμα εισόδου πληροφορίες ... Όταν το κάνουμε και πάλι παγώνει. :? My VPN εξακολουθεί να λειτουργεί σε άλλα IP Διευθύνσεις / PC. Η μόνη αλλαγή που έχω για να γίνει αυτό είναι το PC που έχω έπρεπε να αναβαθμίσετε έναν λογαριασμό χρήστη από Περιορίζεται σε διοικήσεως - ότι θα έχουμε κάνει κάτι; Έχω δοκιμάσει συνδεθείτε και στις δύο για να μην χρησιμοποιήσει. Χαιρετισμοί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παρακαλώ μην αντίγραφο μετά σε άλλα φόρα, από τη στιγμή που είναι αρκετό. Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Δεν το ήξερα Είχα ήδη δημοσιεύτηκε αυτό το νήμα - Προσπάθησα να ελέγχουν Αναζήτηση> Advanced Search> Αναζήτηση με όνομα χρήστη και δεν είχε βρει αρχικά. Χαιρετισμοί |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι κουλ. Θα ήθελα να σας βοηθήσει αλλά γνωρίζω απολύτως τίποτα δεν σχετικά με VPNs. |
|
| |||
| |||
| Τι τρέχει; Τι λειτουργικό σύστημα; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: #
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Ιουλ 2009 14:26 |
| IE δεν λειτουργεί | tinkerbell | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 7 | 21η Σεπ 2008 21:41 |
| Νέα εξέδρας δεν λειτουργεί | sebo1989 | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 1 Φεβ 2008 21:48 |
| USB 2 δεν λειτουργούν | torana9x | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 4η Ιαν 2008 13:25 |
| CD Rom μου δεν εργάζεται, να βοηθήσει παρακαλώ; | studio. | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 21 Μαρ 2007 03:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |