μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

VPN Δεν Εργασίας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25η Απριλίου 2007, 08:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Default VPN Δεν Εργασίας

Γεια σας όλους,

Νέο μέλος εδώ με ένα ζευγάρι των PC θέματα!

Η δική μας περνά μέσα από ένα VPN Fortinet συσκευή με Fortiguard λογισμικό. Βασικά, η σύνδεσή μου για το Fortiguard Remote Desktop και στη συνέχεια πάνω στο PC ή μπορώ να προβάλετε βίντεο CCTV DVR. Ένας από τους υπολογιστές δεν θα επιτρέψτε μου Remote Desktop τώρα, βασικά είμαι ζητηθεί από την οθόνη σύνδεσης και κατά την είσοδό μου στο όνομα χρήστη και τον κωδικό που παγώνει η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας πηγαίνει κενό παράθυρο και κλείνει μόνη της. Έχω προσπαθήσει να σε λάθος κωδικό πρόσβασης, η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας ανταποκρίνεται όπως η κανονική και με ρωτά για το δικαίωμα εισόδου πληροφορίες ... Όταν το κάνουμε και πάλι παγώνει. :?

My VPN εξακολουθεί να λειτουργεί σε άλλα IP Διευθύνσεις / PC. Η μόνη αλλαγή που έχω για να γίνει αυτό είναι το PC που έχω έπρεπε να αναβαθμίσετε έναν λογαριασμό χρήστη από Περιορίζεται σε διοικήσεως - ότι θα έχουμε κάνει κάτι; Έχω δοκιμάσει συνδεθείτε και στις δύο για να μην χρησιμοποιήσει.

Χαιρετισμοί
Old 25η Απριλίου 2007, 08:47
Διαχειριστής Ομάδα

Default VPN Δεν Εργασίας

Παρακαλώ μην αντίγραφο μετά σε άλλα φόρα, από τη στιγμή που είναι αρκετό. Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25η Απριλίου 2007, 14:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Default VPN Δεν Εργασίας

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Δεν το ήξερα Είχα ήδη δημοσιεύτηκε αυτό το νήμα - Προσπάθησα να ελέγχουν Αναζήτηση> Advanced Search> Αναζήτηση με όνομα χρήστη και δεν είχε βρει αρχικά.

Χαιρετισμοί
Old 25η Απριλίου 2007, 14:30
Διαχειριστής Ομάδα

Default VPN Δεν Εργασίας

Αυτό είναι κουλ.

Θα ήθελα να σας βοηθήσει αλλά γνωρίζω απολύτως τίποτα δεν σχετικά με VPNs.
Old 30ης Απριλίου 2007, 09:29
Ομάδα Δωρητών

Default VPN Δεν Εργασίας

Τι τρέχει; Τι λειτουργικό σύστημα;
Old 30ης Απριλίου 2007, 09:41
Banned Ομάδα

Default VPN Δεν Εργασίας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mc_blue View Post
Γεια σας όλους,

Νέο μέλος εδώ με ένα ζευγάρι των PC θέματα!

Η δική μας περνά μέσα από ένα VPN Fortinet συσκευή με Fortiguard λογισμικό. Βασικά, η σύνδεσή μου για το Fortiguard Remote Desktop και στη συνέχεια πάνω στο PC ή μπορώ να προβάλετε βίντεο CCTV DVR. Ένας από τους υπολογιστές δεν θα επιτρέψτε μου Remote Desktop τώρα, βασικά είμαι ζητηθεί από την οθόνη σύνδεσης και κατά την είσοδό μου στο όνομα χρήστη και τον κωδικό που παγώνει η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας πηγαίνει κενό παράθυρο και κλείνει μόνη της. Έχω προσπαθήσει να σε λάθος κωδικό πρόσβασης, η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας ανταποκρίνεται όπως η κανονική και με ρωτά για το δικαίωμα εισόδου πληροφορίες ... Όταν το κάνουμε και πάλι παγώνει. :?

My VPN εξακολουθεί να λειτουργεί σε άλλα IP Διευθύνσεις / PC. Η μόνη αλλαγή που έχω για να γίνει αυτό είναι το PC που έχω έπρεπε να αναβαθμίσετε έναν λογαριασμό χρήστη από Περιορίζεται σε διοικήσεως - ότι θα έχουμε κάνει κάτι; Έχω δοκιμάσει συνδεθείτε και στις δύο για να μην χρησιμοποιήσει.

Χαιρετισμοί
Χωρίς να γνωρίζει πώς η Fortinet λογισμικού έχει ρυθμιστεί σας δίκτυο δεν θα μπορούσαμε ενδεχομένως να βοηθήσει mc_blue.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί nickny Γενική Συζήτηση Hardware 7 22 Ιουλ 2009 14:26
IE δεν λειτουργεί tinkerbell Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 7 21η Σεπ 2008 21:41
Νέα εξέδρας δεν λειτουργεί sebo1989 Γενική Συζήτηση Hardware 11 1 Φεβ 2008 21:48
USB 2 δεν λειτουργούν torana9x Γενική Συζήτηση Hardware 11 4η Ιαν 2008 13:25
CD Rom μου δεν εργάζεται, να βοηθήσει παρακαλώ; studio. Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 21 Μαρ 2007 03:25
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.